1 2 soru :)
Moderatör: Sai
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: 1 2 soru :)
Ben psi wheel arkadaş ile yakından alakadar oldum.Bayağı bir yakından alakadar oldum.Ayarsız desem dahi abartı olmaz.Daha da detaya inemiyorum çünkü psş wheel konusu açıldı mı benim cinlerim tepeme geliyor.Bir türlü anlaşamadım bu psi wheel ile. :)
- baraka52324
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Biliyorum şakasına diyorsunuz ama sakın ipleri psi wheelin eline vermeyin bu kırbacı atın ağzına takıp gitmesini beklemek gibi bişey olur şimdi şakasına söyleseniz bile bilinç altına yerleşir
Bir de o bazen dönüo bazen dönmüo ya işte onun sebebi genellikle televizyon filimlerde de oluo ama reklamlarda daha fazla oluyor. bahsettiğim şey 25. kare. görüntülerin arasına sıkıştırılmış bizim göremeyeceğimiz beynimizi etkileyen mesajlar oluyor. bilinç altımızda düzenler karışıyor ve beynimiz aşırı yoruluyor bebeklerin reklamları sevmesinin sebebi bu 25. kareyi onların fark edebilmesidir.Ya da en kötü ihtimalle o gün fark etmeden sizi etkileyecek birşey olmuştur. Of yazarlık tarfım kabardı amma yazıom bende son günlerde xD
Bir de o bazen dönüo bazen dönmüo ya işte onun sebebi genellikle televizyon filimlerde de oluo ama reklamlarda daha fazla oluyor. bahsettiğim şey 25. kare. görüntülerin arasına sıkıştırılmış bizim göremeyeceğimiz beynimizi etkileyen mesajlar oluyor. bilinç altımızda düzenler karışıyor ve beynimiz aşırı yoruluyor bebeklerin reklamları sevmesinin sebebi bu 25. kareyi onların fark edebilmesidir.Ya da en kötü ihtimalle o gün fark etmeden sizi etkileyecek birşey olmuştur. Of yazarlık tarfım kabardı amma yazıom bende son günlerde xD
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
- UsTr
Dünyadaki tek cisim psi wheel değil.Kaldı ki kağıtla kurulabilecek tek düzenek de psi wheel değil.Yani ben şahsen böyle düşünerek psi wheel ile uğraşmayı bıraktım.Farklı bir teknik üzerinde çalışmaya başladım.Hala daha çalışıyorum.Ve gayet memnunum şuan halimden.Yani psi wheel olmuyorsa binbir türlü cisim ve bu cisimlerle yapılabilecek binbir türlü düzenek var.Telekinezi ve neredeyse parapsikolojinin temeli imajine ve yaratıcılıktır.Yaratıcılığınızı kullanıp cisimlerden düzenek yapmaya çalışırsanız hem psi wheel ile sinir olmamış olursunuz.Hem de yaratıcılığının geliştirdiğiniz gibi her düzenekte telekinezinin farklı bir noktasını yakalarsınız. :)
- baraka52324
Ustr ağzımız iyi laf yapio bizden süper politikaci olur napsak parti falan mi kursak ki
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
- UsTr
Yok.Ortalık karışık zaten.Şimdi durduk yerde ortaya atılmaya gerek yok.Biz oturup çiğdem çitleyerek izleyelim. :)
- baraka52324
Olur xD
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Ya alllahın adını verdim eğer içinizde bir gram allah korkusu varsa doğruyu söyleyin şu telekinezi işini yapabilen varmı çok merak ediyorum 1 gram allahı tanıyorasnız adam gibi doğru cevap verin ?
- Clairvoyant
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Kardeşim amacın ne bilmiyorum ama Telekinezi'den kastın Psi-wheel, sarkaç ve lamba patlatmaksa evet yapabiliyoruM.
-