lutfen yardim edin cok kötüyüm

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
baraka52324
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

lutfen yardim edin cok kötüyüm

Okunmamış mesaj gönderen baraka52324 »

Aklima bi soru takildi olcem

Kapak çalışmasi yaparken bisi düşünmeden kapaga bakioz ya. Bi arkadaşim (telekinezide iyi forumda yetkili ama adini solemcem) sadece bakmican dedi bi bağ kurup enerjini d.e aktarcan dedi. Ben de iyide bunun icin düşünmek gerek ama biz kapagi yaparken bisi dusunmememiz lazim dedim. Onun cevabiyla beynim dagildi. Dedi ki enerjiyi aktardigini düşünme yap dedi. Suan ben konsantrasyon falan ne demek bilmiyorum o cevap yuzune. Şimdi size 2 sorum olcak.

1) enerji aktarmayi dusunmeden nasil yapablrz
2) bunlarin hepsini kapagi falan en bastan anlatip kafami toparlayablcek varmi
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Re: lutfen yardim edin cok kötüyüm

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

hiç bişey düşünmeden o noktaya odaklanıcaksın
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
baraka52324

Bu kadarmi enerji aktarmaya falan gerek yokmu
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Yok :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Ben senin bahsettiğin arkadaşın sana yazdığı cevabı görmüştüm.Cevapta zaten bu soruya açıklık getiriyordu.Kapağın ortasındaki kabarcığa bakıcaksın.Bakarken de beynini olabildiğince boşaltıcaksın.Olabildiğince birşey düşünmeyeceksin.Aynı zamanda da o noktaya dikkatini vereceksin.Bunları yaparken dikkat toplanan yere enerjinizi göndermiş olursunuz prensibine göre kapağın ortasındaki noktaya enerjini yolluyorsun.Arkadaşın yazdığı aynen böyleydi.Zaten daha farklı birşey olacağını sanmıyorum.

Kullanıcı avatarı
baraka52324

Yok bunu bana faceden yazdi diyo sadece bos bos bakma dusunmeden enerji aktar diyo ornek olarak da kapaga bakarken bisi dusunuonmu dio o da onun gibi olcak dio ama bakarken goz uzuvunu kullanioz enerji aktariminda oyle bi uzvumuz yok iste bu sıkıntı
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Düşünmeden enerji aktarmak olayı biraz geliştikten sonra yapılabilen birşey.Kapak çalışmasının amacı zaten gelişmektir.Ama 2-3 aylık telekineziyle uğraşan birineden 1 yıllık tecrübenin sonucunu istemek garip olur.Bak kapak çalışmasının amacı kapağa enerji aktarmak değildir zaten.Kapak çalışmasında bir enerji akımı olur ama sen bunu düşünerek yada imajine ederek yapmazsın.Kapak çalışmasının amacı zihnini olabildiğince boşaltıp kapağa olabildiğince odaklanmak.Enerji aktarman gerekmiyor.Zaten enerjin istemsiz olarak kapağa odaklanıyor.Ama senin yapman gereken tek şey kapağa bakıp zihnini olabildiğince boşaltmak.Başka birşey yapmana gerek yok.Kapak çalışmasıda budur zaten. :)
müslümbaba

Okunmamış mesaj gönderen müslümbaba »

kapağa iyi odaklanman lazım ben kapağa bi bakıyorum popsi kaapağı kapak yamuluyoır ama şöyle düşün kapağı sanki bi balon gibi düşün onun patlaığını hayal et inanmayana resim bu kapak benden çok çekti :D Resim
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

müslümbaba yazdı:kapağa iyi odaklanman lazım ben kapağa bi bakıyorum popsi kaapağı kapak yamuluyoır ama şöyle düşün kapağı sanki bi balon gibi düşün onun patlaığını hayal et inanmayana resim bu kapak benden çok çekti :D Resim
Bu aralar sizin gibi ortalıkta insan rolü oynayarak dolaşan su içipte kafayı bulan familyagiller çogalmış...Gerçekten bi amacınız yoksa bu foruma girip saçma sapan konuşmayın bu kadar diyorm sana ve senin gibilere...
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
müslümbaba

Okunmamış mesaj gönderen müslümbaba »

seni tanıyorum malatyalı fazla kaşınma istersen tm mı gardaş okkadar!