astral seyahat ve karabasan

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

astral seyahat ve karabasan

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

arkadaslar simdi astral seyahat yaparken yüz üstü yatiyoruz ya ben bisi duydum yuz ustu yatarsan ustune karabasan biniyomus ve senin boğazini sıkiyomus ve seni hic kimse duyamiyormus.Ben o yuzden astral seyahat yapmaktan korkiyorum.Bu yuzden her zaman sag tarafa yatarim bu sayede Sünnet'de yapmis oliyorum
En son Admin tarafından 23 Kas, 17:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Konu Taşındı
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Re: astral seyahat ve karabasan

Okunmamış mesaj gönderen turab »

No_99 yazdı:arkadaslar simdi astral seyahat yaparken yüz üstü yatiyoruz ya ben bisi duydum yuz ustu yatarsan ustune karabasan biniyomus ve senin boğazini sıkiyomus ve seni hic kimse duyamiyormus.Ben o yuzden astral seyahat yapmaktan korkiyorum.Bu yuzden her zaman sag tarafa yatarim bu sayede Sünnet'de yapmis oliyorum

yatıp uyumayacaksın herhalde :)) ayrıca karabasan ne ya ? alakası yok. uyku felci dediğimiz şey var . Hem astral istesende yapamazsın zaten. :)
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
No_99

turab yazdı:
No_99 yazdı:arkadaslar simdi astral seyahat yaparken yüz üstü yatiyoruz ya ben bisi duydum yuz ustu yatarsan ustune karabasan biniyomus ve senin boğazini sıkiyomus ve seni hic kimse duyamiyormus.Ben o yuzden astral seyahat yapmaktan korkiyorum.Bu yuzden her zaman sag tarafa yatarim bu sayede Sünnet'de yapmis oliyorum

yatıp uyumayacaksın herhalde :)) ayrıca karabasan ne ya ? alakası yok. uyku felci dediğimiz şey var . Hem astral istesende yapamazsın zaten. :)
yapamazsin derken?
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

yatmadan önce 1 ayetül kürsi bi nas bi felak oku hiç bişey olmaz
pixies forever <3<3
No_99

ozina ben turabin yapamazsin sozune takildim bu aksam denicem ulen sabaha kadar kendimi izlerim bi kere daha denemistim butun kaslarim karincalanmisti simdi 2 sorum daha var 1.sorum su:astral seyahate geceince zaman normalmi geciyo 2.soru:astral seyahata gecdik diyelim ve bitirdik bu olayi nasil hatirliyorua ruya olarakmi yoksa yasanmis olarakmi?

Kullanıcı avatarı
ozina

turabın demek istediği durup dururken sırt üstü yatarken astrala çıkamazsın korkma yani
-zaman normal geçiyo
-yaşanmış olarak hatırlıyosun
pixies forever <3<3
No_99

ozina bide benim okulum var ya zamaninda bedenime donemessem nolcak?Alarm kurarsam alarm caldiginda ruhum hemen bedenime donermi?
Kullanıcı avatarı
ozina

oğlum ahahaha ben şahsen astrala çıkabilirsem okulu çok da önemsemem yani ama merak etme bedenine gitmek istediğin an gidersin zaten
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
JreasquiaR
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen JreasquiaR »

Arkadaşımızın dediği olay doğrudur. Bende sürekli Astral Seyahat yapmaktayım 3 gündür üst üste karabasan geldi. Gerçekten Vücudunuz bir anlık icin felc oluyor Bağırmak istediğinizde bağıramıyorsunuz.

Korkanın çoçuğu olmaz :) Devam..
Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir. (B.Marley)

Gerçek şu ki, herkes seni incitecek. Yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak. (B.Marley)

Batuhan Tımmaz...
Kullanıcı avatarı
ozina

tamam da o dediğiniz uyku felci. utkuyla uyanıklık arasında çok olur. astral sırasında uyuya kalıyosunuz :D
pixies forever <3<3