Konsantrasyon hakkında bir sorum var

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
iynx

Re: Konsantrasyon hakkında bir sorum var

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

bi keresinde yoğun çalışma temposu sonrasında burnum kanamıştı.. ahh güzel günlerdi... bi keresinde de beynimden bi sinir lifi direkt parçalanım burnumdan düştü.. ne garip dönemlerdi be.. :D

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

guzel iste kiymtini bil. :D
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

biliyorum zaten.. geçen gün gaza geldim.. psi wheel e geçtim.. paslanmışım biraz.. tek yönde dönüyo sadece ama pervane mübarek.. :D
calibre
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen calibre »

birşeye yoğunlaştığım zaman içimde inanılmaz bir sıkıntı oluyor bişey itiyor beni sanki ve yaklaşık 1 dk içinde sol gözüm seğirmeye başlıyor neden dir acaba ...ve dün gece 2 3 saat iğnenin ucundaki kagıdı dondurmeye calıstım vr olmadı fakat odadan cıktım su ıcmek ıcın mutfaga gıttım odama gerı geldım ve kagıda bakarak dondunu dusundum kagıtla aramda 1 metre vardı 1 bucuk tur dondu ..gozumden yas geldı resmen :) fakat kendı ıstedıgım anda yapamadıgım ıcın yanı bır komutla uzuluyorum cunku basarmak ıstıyorum ..bırı bana oyle bısey desınkı !!!