Alnımın Ortası Ağrıyor ..
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Alnımın Ortası Ağrıyor ..
Ya olur böyle şeyler takma kafanı ben yatağa yatınca elektrik sesi duydum kafamın üstünde nedenini sorguluyor muyum :D
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
:D Bide şuan sarhoş gibiyim yani uyuşugum hiç böle olmamıştı az once 1 saat yapmaya ugrastım aliminyum folyoyu levite etmeyi :D sonuç hareket etti ama uçmadı :D
- baraka52324
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
cinler onları düşünüp kafayı takarsanız musallat olur yoka ne yapsınlar cinler insanlar gibidir ama zıt yönlüsü onların alemlerinde bizim olduğumuz gibi onlarda sınav oluyorlar sınavını geçen şeytan oluyor. ama bu iki alem arası geçiş mümkün ama çok zor astralla geçilebilir ama geçerseniz herhangi bir münasebet kesinlikle günah.
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
- Maximum
Eğer bana soruyorsan cevap veriyorum:Msa yazdı:Cinler hakkında bişey biliyomusun peki ?
Onlar da bizim gibi sınava tabidirler, bazı durumlar hariç ne biz onlara karışmalıyız ne onlar bize,Okurum duamı giderler bu kadar basit :D
- Maximum
sınavını geçen şeytan oluyor ?baraka52324 yazdı:cinler onları düşünüp kafayı takarsanız musallat olur yoka ne yapsınlar cinler insanlar gibidir ama zıt yönlüsü onların alemlerinde bizim olduğumuz gibi onlarda sınav oluyorlar sınavını geçen şeytan oluyor. ama bu iki alem arası geçiş mümkün ama çok zor astralla geçilebilir ama geçerseniz herhangi bir münasebet kesinlikle günah.
- baraka52324
evet onların ileriki versiyonu gibi birşey bizim kafamız almıyor ne yazıkki
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
- Maximum
İyice kafamı karıştırdın şeytan farklı cin farklı bir kere onu biliyorum.Sen neden bahsediyorsun anlamadım??
- baraka52324
Bana cami hocası anlatmıştı insan çift kuplludur diodu işte bi kutup insan bi kutup şeytan falan filan uğraşma fazla
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
-