Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Uchiha Sasuke yazdı:6-7 ney la abartmayın siz de 6-7 de adam okula başlıyo zaten gelecek eve okma yazmayı öğret zırlayacak onu sustur uzun iş
ama errken yaşta istiyorsan dha küçükken öğretmeniz lazım. (hafızlığıda öğret öbür tarafta lazım olur)
Doğru söylüyosun da babam beni parapskolojiyle 6-7 yaşlarında tanıştırsaydı çok iyi bi telekinetik(zxc512 eyvallah reis ) olabilirdim o yüzden öyle yazdım Hafızlık şart zaten ya. Bende hafız olmayı çok istedim ama okuldu falan dı derken olmadı işte. İnşallah okul bittikten sonr olurum bende. Biraz zor olacak ama olsun
ben simdi bisiden korkiyorum.Simdi bendende iyi oldu diyelim ya buyuyince bana karsi gelip bana kotu yada beni oldururse nolcak ben bundan korkiyorum :(
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
No_99 yazdı:ben simdi bir şeyden korkuyorum.Simdi benden de iyi oldu diyelim ya büyüyünce bana karşı gelip bana kotu yada beni öldürürse ne olacak ben bundan korkuyorum :(
Öncelikle çocuğun seni öldürmesi için senden gerçekten çok nefret etmesi gerekir :D
Eğer senden nefret etmemesini sağlarsan sorun yok :D
Telekinezistm yazdı:6-7 yaşları arası çocukların tam hayal falan kurma yaşları bildiğime göre ( Sağlık bilgisi dersi Lise 1 ) . 12-13 Yaşları daha ideal değil mi ?
E tamam ne güzel işte. Hayal gücü yüzünden azmi 2'ye katlanır.