inanılmaz sihirbaz Dynamo

İrtibat kurabileceğiniz telekinezi.com.tr temsilcileri

Moderatör: caryes

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: inanılmaz sihirbaz Dynamo

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Dünyanın yaşayan en iyi sihirbazları David Copperfield ve Lance Burton'dur. Bana göre de en iyisi şuan için Criss Angel.
Dynamo ancak David Blaine ile yarışabilir.

the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

Dynamo cidden fena bir adam yaa. Numaralarını yaparken de biraz mala yatıyo fark ettiyseniz :D :) 155kglık halteri o sıska kollarla nası kaldırdı ona şaştım. :/ Arkadasında başka bi sporcu vardı, bu nası bi ilüzyondur!? dedirtiyo adama -ki böyle dememiz lazım aslında :D :) O cansız kelebekler nası birden bire canlandı dondum kaldım :| radyo-gazete olayına da diyecek söz bulamadım :| sinema binasının üzerindeki tabelaya üfleyip yazıları düşürmesi de harikaydı =) Şahsen hayran adama :) Tabi bunu küçüklüğünden beri yapıyo, bildiğiniz usta olmuş =)) Maşallah diyelim :) :)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

ChaTLacK yazdı:Nese tamam daha fazla uzatıp birbirimizi kırmayalım..:)
Bencede :) .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
weaz
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen weaz »

Dynamo İlizyon yapıyor ama bazı göstterilerinde levitasyon kullanıyor.Mesela duvarda yürmesi.Geriye yatması.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

Hepsi illüzyon, levitasyon veya tk yapmıyor bu konseptlere ait gösteriler yapıyor. Hepsini de prodüksiyonu olan ortalama yeteneğe sahip her sokak sihirbazı yapabilir...
Dynamo iyi ancak programında Criss Angel'ın tarzını benimsediği için danışıklı-dövüşe çok sık başvuruyor, buda inandırıcılığına yok ediyor.

No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

ozzyyy bi kere David Copperfield'in butun numaralari internette aciklaniyo ancak Dynamo'nun sadece su ustunde yurumesi aciklaniyo diğerleri aciklanamiyor.bi kere telekinezi yapiyor cunku o tabelada harflerin toplandiği yere dikkatli bakarsaniz butun harflerin ayni yere toplandiğini gorursunuz bence Dynamo orda bir karadelik hayal ediyo ve uflediğinde tetikleneceğini hayal ediyor bir diğer ispatida baskasindan aldiği parayi ucurarak parayi eline getiriyor.Birde levitasyon yapiyor bunu nerden anladin derseniz bi bolumunde okey taslari gibi bisi vardi Dynamo haric diğerleri bu tasa baktilar sonra ustunu kapattilar sonra Dynamo diğerlerinin gozune bakarak hepsini bildi.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
No_99

bisi daha dicem bi kerede kendini cok uzağa isinlamisti 1. sreni caldi 2.yi caldi aradan 3-4 saniye gecti 3. sreni caldiğinda yaklasik700 800 metre uzakliktaydi ve bir santralin merduveninin en ustundeydi.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Dynamo illüzyonist.Telekinezi yapmıyor.Sokak ortamında yaptığı için gerçekçiliği yüksek.İllüzyonun amacı zaten olağanüstü olayları gerçekmiş gibi göstermek ve inandırmak.Sırrını çözemezsin ve gerçek olduğuna inanırsın.İllüzyon zaten bu yüzden bu kadar gizemli ve gerçekçi.Sırrının çözülememesi yada nasıl yapıldığının bilinememesi onu illüzyondan çıkarıp olağanüstü yapmaz.Adı üstünde illüzyon.Gerçek filan değil sadece çok iyi hazırlanmış gösteriler. :)
No_99

bu konunun bu kadar ilerleyeceğini dusunmemistim :D
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

Dynamo'ya kötü dediğim falan yok. Söylemek istediğim Dynamo'nun yaptığı illüzyonların tümünü başka illüzyon mucitlerinin eseri. Ve bu ürünler parasını veren herkese satılıyor. illüzyon sanatıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan insanların bu tarz şeyleri anlamasını beklemiyorum zaten. Ancak en azından bilginiz dahilinde konuşursanız sevinirim. David Copperfield'ın en iyi 2 kişiden biri olduğunu ben değil dünya sihirbazlar birliği söylüyor. Ayrıca D. Copperfield'ın gösterilerinin insanları çözümlemeye itmesi o gösterilerin ilgi çekici olduğunu gösteriyor. Bu arada o üfleyerek harf düşürme olayı şimdiye kadar gördüğüm en tırt numaralardan biriydi. Dynamo iyi ama abartmayın, herşey kararında güzel...