Yeniyim Ne Şekilde Yapmalıyım ??
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- cnegn
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Yeniyim Ne Şekilde Yapmalıyım ??
Teşekkür ederim destegnz için artk kendm içn yapcam bunu show amacli deil yaknda forumda video paylasmayı düsünüyorum.
Cahil insan her sözünde kendini aklar. Kamil insan her sözünde kendini yoklar.
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Bencede ailenden arkadaşlarından gizli yap ben açıkladım yapacam dedim hala yapamadım adım deliye çıktı okulda uykum olunca hocam o gece kağıt çevirmiş diyorlar. .s
- krebk
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Büyük hata etmişsin :) bence onlara artık bıraktım yapmıyorum felan de unutturmaya çalış akıllarından. bizim toplumumuz bilgisiz olduğu için sihir,büyü veya bizim yaptığımız telekineziyi ayıramıyorlar neyin ne olduğunu bilmedikleri için büyü diyorlar ve yanlış algılanıyor yani bu durumlara düşmeyin tabiki toplum derken bazı kesimden bahsediyorum anlamışsınızdır umarım :)
- cnegn
söylediklerinizi dikkate alıcam ve ben suanda hiç kapak çalışması yapmadıgım halde kagıdı yarım tur döndürebiliyorum bunu nasıl hızlandırabilirim kapak çalışmasına başlamayı düşünüyorum ara sıra kagıdı durdurabiliyorum saga ve sola yön verebiliyorum ama nasıl hızlandırıcam hiç bir bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz ?
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Ya sen sadece psi whell çalış yani kapakda çalışta psi whell den ayrılma bi süre önce kontrolü sagla sonra kenarlarını asagı yukarı hareket ettir vs vs..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- cnegn
peki ne kadar süre sonra bunu hızlı bir şekilde döndürebilirim ?
- ChaTLacK
Eger üstüne üstüne gidersen en az 1 gün de en fazla da 1 haftada yaparsın..cnegn yazdı:peki ne kadar süre sonra bunu hızlı bir şekilde döndürebilirim ?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- cnegn
Teşekkür ederim yardımların için.. Sen peki bu telekinezi konusunda ne durumdasın merak ediyorumda ?
- ChaTLacK
Önemli degil diger konuyu özelden yazdım..
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
telekineziyi başkalarına göstermen yeteneğini gram kadar azaltmaz ama başkaları seni ezmeye çalışır.
ezmeye çalışanların %90 ı da inananlar ve kıskananlardır.
ezmeye çalışanların %90 ı da inananlar ve kıskananlardır.
pixies forever <3<3
-