İnanç meselesi
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- sadaqatsiz
- Yaşadığınız İl: 58 Sivas
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
İnanç meselesi
Arkadaşlar fanus dışında döndürebiliyorum ellerimi yanına koyup ve sadece bakarak da dönderebiliyorum ama fanus içindeyken dönderemiyorum buda telekineziye olan inancımı sarsıyo ne yapmalıyım.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
WwW.FaCeBooK.CoM/hylazs
WwW.TwiTTeR.Com/regaipzdal
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
WwW.FaCeBooK.CoM/hylazs
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Re: İnanç meselesi
telekineziyemi inanmıyosun kendin telekinezi yaptığınamı inanmıyosun (idasına varım 5 dk sonra clair kapak çalışmasının linkini koycak :D) neyse sen soruma cevap ver bende sana
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
zxc512 yazdı:telekineziyemi inanmıyosun kendin telekinezi yaptığınamı inanmıyosun (idasına varım 5 dk sonra clair kapak çalışmasının linkini koycak) neyse sen soruma cevap ver bende sana
ahahahahhaha
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
sadaqatsiz yazdı:Arkadaşlar fanus dışında döndürebiliyorum ellerimi yanına koyup ve sadece bakarak da dönderebiliyorum ama fanus içindeyken dönderemiyorum buda telekineziye olan inancımı sarsıyo ne yapmalıyım.
Fanus içinde döndürüyorsan gerçekten döndürebiliyorsun demektir zaten. dışında döndürmek benim için pek anlam ifade etmez
uubam.com
- sadaqatsiz
Telekineziye inanıyorum gerçekten ama fanus içinde ceviremeyince inancım sarsılıyorzxc512 yazdı:telekineziyemi inanmıyosun kendin telekinezi yaptığınamı inanmıyosun (idasına varım 5 dk sonra clair kapak çalışmasının linkini koycak) neyse sen soruma cevap ver bende sana
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
WwW.FaCeBooK.CoM/hylazs
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
WwW.FaCeBooK.CoM/hylazs
- sadaqatsiz
turab yazdı:sadaqatsiz yazdı:Arkadaşlar fanus dışında döndürebiliyorum ellerimi yanına koyup ve sadece bakarak da dönderebiliyorum ama fanus içindeyken dönderemiyorum buda telekineziye olan inancımı sarsıyo ne yapmalıyım.
Fanus içinde döndürüyorsan gerçekten döndürebiliyorsun demektir zaten. dışında döndürmek benim için pek anlam ifade etmez
Hayır fanus içinde dönderemediğim için inancım sarsılıyo bunun için duamı etmeliyim?
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
WwW.FaCeBooK.CoM/hylazs
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
WwW.FaCeBooK.CoM/hylazs
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Fanus'un içinde döndüremiyor olmanın sebebi hala gelişme aşamasında olmandır.Bu tür durumlar da inancının sarsılması normaldir.Çalışmaya devam ettiğin takdirde bir sorun olacağını sanmıyorum.
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
abi ya iki cevapta benim soruma cevap deil ya telekineziye olan inancın sarsılıyo kendine olan inancınmı böle sorıyım bari :Dsadaqatsiz yazdı:turab yazdı:sadaqatsiz yazdı:Arkadaşlar fanus dışında döndürebiliyorum ellerimi yanına koyup ve sadece bakarak da dönderebiliyorum ama fanus içindeyken dönderemiyorum buda telekineziye olan inancımı sarsıyo ne yapmalıyım.
Hayır fanus içinde dönderemediğim için inancım sarsılıyo bunun için duamı etmeliyim?
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- sadaqatsiz
teşekkürler 12 gündür çalışıyorum dün gece istediğim yöne çevirme yeteneğim gelişti istediğim zaman durdurum istediğim yöne çevirebiliyrum zamanla fanus içindede çevireceğime inanıyorum :)**profesyonel** yazdı:Fanus'un içinde döndüremiyor olmanın sebebi hala gelişme aşamasında olmandır.Bu tür durumlar da inancının sarsılması normaldir.Çalışmaya devam ettiğin takdirde bir sorun olacağını sanmıyorum.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
WwW.FaCeBooK.CoM/hylazs
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
WwW.FaCeBooK.CoM/hylazs
-