Psi-Wheel - Başlangıç
Psi Wheel Nasıl Hazırlanır? Psi Wheel Nasıl Yapılır? Psi Wheel Yapılışı
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Psi-Wheel / Başlangıç
yapamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
- telekinezimeraklisi
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
ben dün başladım ilk deneyişimde yaptım .bugün2. gün artık baktığımda bile dönüyo 

http://www.youtube.com/watch?v=NWNph6yPvhU ilk denemem 

- krebk
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
helal olsun :) başarılarının devamını bekleriz video koyabilirsin siteye
- musa98
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
tebrik ediyorum benim de ilk denediğimde olmuştu ama sonra 1 yıl ara verdim şimdi tekrar yapmaya çalaşıyom ama eskisi gibi olmuyo sakın benim yaptığımı yapmatelekinezimeraklisi yazdı:ben dün başladım ilk deneyişimde yaptım .bugün2. gün artık baktığımda bile dönüyo :D
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Kardeş Bende Sadece Oynuyor
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
O bişeymimusa98 yazdı:tebrik ediyorum benim de ilk denediğimde olmuştu ama sonra 1 yıl ara verdim şimdi tekrar yapmaya çalaşıyom ama eskisi gibi olmuyo sakın benim yaptığımı yapmatelekinezimeraklisi yazdı:ben dün başladım ilk deneyişimde yaptım .bugün2. gün artık baktığımda bile dönüyo

İMZA
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
OLMUYO BÜTÜN HEVESİM KIRILDI !
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ben kendi adıma konuşursam.Benim her 3 çalışmamdan 2 sinde hevesim kırılıyor.Moralim bozuluyor.1.5 yıldır uğraştığımı düşünürsek 1 yıl 2 ay adapte süreci olduğundan çok az çalıştığımı varsayarsak son 3 ayda tam disiplinli çalıştığımı varsayarsak her 3 çalışmadan 2 sinde hevesimin kırıldığını varsayarsak benim hevesimin şuan eiffel kulesinin camdan yapılmış halinin toz hali kadar parçaya ayrılması lazım.Hatta moral bozukluğundan benim intihar etmem lazım.Bu kadar varsayımlı ve biraz da espritiüel yaklaşmamın sebebi telekinezi her zaman heves kırar.Ama sen eğer gerçekten kafam koydum yapacam diyorsan istediği kadar hevesin kırılsın sen yine aynı hevesle bir sonraki çalışmaya oturursun.Gerçekten bunu yapmak istemiyorsan zaten 4-5 denemeden sonra bırakırsın.Yani tümünü bir genellemeye alırsam : Ne kadar düşersen düş elbet ayağa kalktığın gibi hevesin ne kadar kırılırsa kırılsın azmin dimdik sağlam durmalı. :)lamafiqla yazdı:OLMUYO BÜTÜN HEVESİM KIRILDI !
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
odaklanamıyorum 

-