enerji tükenmesi mümkünmü ?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- cnegn
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
enerji tükenmesi mümkünmü ?
Bundan 3 saat önce wheel çalşyrdum ve 30-45 dk boyunca yaptm ve eskisndende iyi bir seklde braz hzlı olarak döndü ve smdi denyrum sadece brazck kımıldıyor acaba enerjimi fazla harcadgmdan yapamyor olablrmym?
Cahil insan her sözünde kendini aklar. Kamil insan her sözünde kendini yoklar.
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: enerji tükenmesi mümkünmü ?
Enerjin tamamiyle tükenmez ama azalabilir diye biliyorum sana nefes egzersizleri meditasyon falan öneririm çok faydası oluyor internetten de bakabilirsin videolara felan forumda da var (Video olarak youtubede chi kung tai chi felan var onları izleyebilirsin ara da güzel şeyler çıkıyo :) ..)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- cnegn
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Peki yapamama sebebm ne olabilir ?
Cahil insan her sözünde kendini aklar. Kamil insan her sözünde kendini yoklar.
- ChaTLacK
Psikolojikte olabilir enerjinin azalması da olabilir o yüzden meditasyon felan yap öyle 1 saat falan degil kıs bi süre...:)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
enerji vücutta hareketlidir. ellerin haricinde biyerlere gittiyse kerata o yüzden :D
ama şöyle bişey de var ben 1 dk çevirsem 61.saniyede durabiliyo bazen. sonra 2 dk sonra yine dönüyo
siz psi wheeli 30 cm uzaktan güzelce döndürebiliyosanız sallayın artık psi wheeli
ama şöyle bişey de var ben 1 dk çevirsem 61.saniyede durabiliyo bazen. sonra 2 dk sonra yine dönüyo
siz psi wheeli 30 cm uzaktan güzelce döndürebiliyosanız sallayın artık psi wheeli
pixies forever <3<3
- Telekinezistm
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
cnegn yazdı:Peki yapamama sebebm ne olabilir ?
Odada dikkatini dağıtan bir şey , ses olabilir .
@Kuupa7
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Kafandaki düşünceler olabilir,beyin yorulmuş olabilir,enerji dağılıyor olabilir,konsantrasyon dağılıyor olabilir. :)
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Yuh 30cm uzaktan döndüreblyom 1 haftadır döndürüyom çalışmam gerektiini düşünüp devam ettim bırakam ozaman peki şimdi ne yapmam lazım 

-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Abi güldürdün beni yaozina yazdı:enerji vücutta hareketlidir. ellerin haricinde biyerlere gittiyse kerata o yüzden![]()

-