BIRAKMA NOKTASINA KADAR GELDİM !
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
BIRAKMA NOKTASINA KADAR GELDİM !
2 gündür çok hevesliydim yeni başlamıştım Daha Sonra 2 3 sn titreme falan oluyodu Sonra Arkdaşlarım " O Neymiş - Düşünme Gücümü (!) - Saçmalama Öyle Birşey olurmu Hiç - Kafayımı Yedin " vb gibi Yorumlarda Bulundu Ve Artık 1 mm bile oynatamıyorum heves denen birşey yok artık bende :( Bırakmayı Düşünüyorum Biraz Yardımcı Olun !
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: BIRAKMA NOKTASINA KADAR GELDİM !
o arkadaşa söyle kıskanmasın. bak sinirlendim yine Allahım tipe bak ya. sen kimseye gösterme çalışmalarını tecrübelerime dayanarak söylüyorum
pixies forever <3<3
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
ben söylediklerimin çoğunu inandırdım :) sen eğer inandıramıyoan sölemicen arkadaşım bide onun dediği şeylere hazırlıklı olcan :)
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- 07oncel07
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Ozina çok haklı
- Exellency
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
tip ne alaka :) :D :D Yerlerdeyim.ozina yazdı:o arkadaşa söyle kıskanmasın. bak sinirlendim yine Allahım tipe bak ya. sen kimseye gösterme çalışmalarını tecrübelerime dayanarak söylüyorum
- Exellency
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Ama Haklsınz.ozina yazdı:o arkadaşa söyle kıskanmasın. bak sinirlendim yine Allahım tipe bak ya. sen kimseye gösterme çalışmalarını tecrübelerime dayanarak söylüyorum
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
O arkadaşlarına söyle kıskanmasınlar + telekinezi gerçektir + çalışmaya devam et başarıcaksın + o düşünceleri kafandan sil eğer onları düşünürsen başaramazsın + ben yapabiliyorum çünkü inanıyorum (Allah'a şükür) = Çalışmaya devam et başarıcaksın :) Not: Sana bir taktik ben kağıdın bir köşesine odaklanarak çevirebiliyorum kağıdın bir köşesine odaklan onu gözünle itiyormuş gibi yap olur :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Evet bende bu şekilde yapıyorum ve sana bi tavsiye kimseye söylemeden yap geliştir kendini.kimsetutamaz yazdı:O arkadaşlarına söyle kıskanmasınlar + telekinezi gerçektir + çalışmaya devam et başarıcaksın + o düşünceleri kafandan sil eğer onları düşünürsen başaramazsın + ben yapabiliyorum çünkü inanıyorum (Allah'a şükür) = Çalışmaya devam et başarıcaksın :) Not: Sana bir taktik ben kağıdın bir köşesine odaklanarak çevirebiliyorum kağıdın bir köşesine odaklan onu gözünle itiyormuş gibi yap olur :)
- serchester
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Yaw arkadaşım sen niye milletin ortasında yapionki ne zaman ki kendini geliştirip elini koyar koymaz istediğin an fırıl fırıl döndürür seviyesine gelirsin işte o zaman çık ortalıkta yap kimse laf ta söyleyemez anladınmı. ama böyle milim milim titreyen kağıda kim inanır?
Discover the energy in your brain...
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Banada oldu aynısı sinirden kafayı yicem
-