Cin nasıl çağırılır? Cin çağırmak istiyorum

Cin nasıl çağrılır, cin çağırmak için ne yapılır?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Re: Cinler

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

baraka52324 yazdı:Bak ben kolay kolay sinirlenmem ama sen kendini ne zannedionda peygamberlerle kendini bir tutuyorsun lütfen su konuya kilit atin yav zor tutuom kendimi
Arkadaşım sasuke nin ne demek istedigini anlamadın sen o yüzden bi daha oku mesajları :)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Senin yapabileceğin şeyler cinlerin yapabileceği şeylerden daha fazla.Sen onlardan üstünsün.Çağırmanı gerektirecek bir durum olamaz zaten.Bir de cin çağırma olayının gereksizliğini herkes anlatmış zaten ama birkaç birşey söylemek isterim : Hiçbir insanın hiç bir konuda onlara ihtiyacı olması söz konusu değildir.Onlarla eğer aramıza bir perde konulmuş ise vardır bir sebebi ki o perde orda duruyor.Onları çağırmak yada onlara bir nedenden dolayı ihtiyaç duymak birdaha söylüyorum söz konusu bile değildir.Durgun bir su gibi olan hayatını bulandırmanın bir anlamı yoktur.Şimdi bu yazdıklarımdan sonra ( kendim adına konuşuyorum ) bana hala cin çağırmak istiyorum dersen eğer Allah sana cinlerle irtibat kurmayı uzaktan yakından nasip etmesin,izin vermesin.Bu beddua değil emin ol. :)
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

baraka52324 yazdı:Bak ben kolay kolay sinirlenmem ama sen kendini ne zannedionda peygamberlerle kendini bir tutuyorsun lütfen su konuya kilit atin yav zor tutuom kendimi
tutmasan ne olacak pc ye mi girecen doğru ordan bağlanırsın sonra benim pcden çıkıp beni döversin. :)
ilk önce yazdığıma bak biz örnek alalım diye gönderilmişlerdir diyorum gelin cinlere hükmedelim mi diyorum ?
ilk önce birisini anla sonra sinirlen yada sinirlenme sinirlenmek beyni küçültüyor dahada küçülmesin.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

UsTr yazdı:Senin yapabileceğin şeyler cinlerin yapabileceği şeylerden daha fazla.Sen onlardan üstünsün.Çağırmanı gerektirecek bir durum olamaz zaten.Bir de cin çağırma olayının gereksizliğini herkes anlatmış zaten ama birkaç birşey söylemek isterim : Hiçbir insanın hiç bir konuda onlara ihtiyacı olması söz konusu değildir.Onlarla eğer aramıza bir perde konulmuş ise vardır bir sebebi ki o perde orda duruyor.Onları çağırmak yada onlara bir nedenden dolayı ihtiyaç duymak birdaha söylüyorum söz konusu bile değildir.Durgun bir su gibi olan hayatını bulandırmanın bir anlamı yoktur.Şimdi bu yazdıklarımdan sonra ( kendim adına konuşuyorum ) bana hala cin çağırmak istiyorum dersen eğer Allah sana cinlerle irtibat kurmayı uzaktan yakından nasip etmesin,izin vermesin.Bu beddua değil emin ol. :)
yani cinler çok hızlı gidiyorlar çok hızlı gitiklerinden dolayıda 700 yıl felan yaşıyorlar çünkü zaman onlar için çok yavaş geçiyor. diye okumuştum gideriz yani onlar gibi hızlı ?
aslında doğru gerektiğin meleklerden bile üstün olabiliyorken bu neden olmasın.
Kullanıcı avatarı
baraka52324
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen baraka52324 »

Senin tabirin şu "günah olsaydi hz Süleymana cinlere hükmetme özelliği verilmezdi" sen hz Süleymanla birmisinki ona günah olmayan şey sana da günah olmasin ha bu arada pc nin içinden geçmem ama gerekirse yanına gelip o pc yi .......
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !

Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Kavga etmeyin boşuna konu kirliliği oluşuyor. :D Gerçekten daha önceki konularda bende çok abarttığımı görmüştüm. UsTr zaten cevap vermiş oku değerlendir :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Bazı yerlerde büyük devletlerin devlet çıkarları için cinleri kullandığıyla ilgili yazılar okumuştum. Mesela rusya deniz altı iletişiminde kullanmış. Peki biz neden kullanmayalım? Artık silah teknolojisi o kadar gelişti ki dünyevi silahlar yetmiyor bi takım doğa üstü takviyeler de lazım bence.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
Kullanıcı avatarı
UsTr

Dogukan64 yazdı:Bazı yerlerde büyük devletlerin devlet çıkarları için cinleri kullandığıyla ilgili yazılar okumuştum. Mesela rusya deniz altı iletişiminde kullanmış. Peki biz neden kullanmayalım? Artık silah teknolojisi o kadar gelişti ki dünyevi silahlar yetmiyor bi takım doğa üstü takviyeler de lazım bence.
Doğaüstü takviyeler bu tip savaş amaçlı bencillikler yüzünden bütün insanlığın yada bir milletin sonu olabilir.Açgözlülüğün sonu her zaman facia olmuştur.Atlantis efsanesi bence buna en güzel örnektir.BENCE...
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Ama rekabet edemeyiz ki o zaman. Her ne kadar hoşgörü vs olsa da önlem amaçlı bi takım olmalı bence.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
Kullanıcı avatarı
UsTr

Dogukan64 yazdı:Ama rekabet edemeyiz ki o zaman. Her ne kadar hoşgörü vs olsa da önlem amaçlı bi takım olmalı bence.
Rekabet etsek ne olacak ki her koşulda açgözlülük olacak.