Arkadaşım sasuke nin ne demek istedigini anlamadın sen o yüzden bi daha oku mesajları :)baraka52324 yazdı:Bak ben kolay kolay sinirlenmem ama sen kendini ne zannedionda peygamberlerle kendini bir tutuyorsun lütfen su konuya kilit atin yav zor tutuom kendimi
Cin nasıl çağırılır? Cin çağırmak istiyorum
Cin nasıl çağrılır, cin çağırmak için ne yapılır?
Moderatör: Sai
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Cinler
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Senin yapabileceğin şeyler cinlerin yapabileceği şeylerden daha fazla.Sen onlardan üstünsün.Çağırmanı gerektirecek bir durum olamaz zaten.Bir de cin çağırma olayının gereksizliğini herkes anlatmış zaten ama birkaç birşey söylemek isterim : Hiçbir insanın hiç bir konuda onlara ihtiyacı olması söz konusu değildir.Onlarla eğer aramıza bir perde konulmuş ise vardır bir sebebi ki o perde orda duruyor.Onları çağırmak yada onlara bir nedenden dolayı ihtiyaç duymak birdaha söylüyorum söz konusu bile değildir.Durgun bir su gibi olan hayatını bulandırmanın bir anlamı yoktur.Şimdi bu yazdıklarımdan sonra ( kendim adına konuşuyorum ) bana hala cin çağırmak istiyorum dersen eğer Allah sana cinlerle irtibat kurmayı uzaktan yakından nasip etmesin,izin vermesin.Bu beddua değil emin ol. :)
tutmasan ne olacak pc ye mi girecen doğru ordan bağlanırsın sonra benim pcden çıkıp beni döversin. :)baraka52324 yazdı:Bak ben kolay kolay sinirlenmem ama sen kendini ne zannedionda peygamberlerle kendini bir tutuyorsun lütfen su konuya kilit atin yav zor tutuom kendimi
ilk önce yazdığıma bak biz örnek alalım diye gönderilmişlerdir diyorum gelin cinlere hükmedelim mi diyorum ?
ilk önce birisini anla sonra sinirlen yada sinirlenme sinirlenmek beyni küçültüyor dahada küçülmesin.
yani cinler çok hızlı gidiyorlar çok hızlı gitiklerinden dolayıda 700 yıl felan yaşıyorlar çünkü zaman onlar için çok yavaş geçiyor. diye okumuştum gideriz yani onlar gibi hızlı ?UsTr yazdı:Senin yapabileceğin şeyler cinlerin yapabileceği şeylerden daha fazla.Sen onlardan üstünsün.Çağırmanı gerektirecek bir durum olamaz zaten.Bir de cin çağırma olayının gereksizliğini herkes anlatmış zaten ama birkaç birşey söylemek isterim : Hiçbir insanın hiç bir konuda onlara ihtiyacı olması söz konusu değildir.Onlarla eğer aramıza bir perde konulmuş ise vardır bir sebebi ki o perde orda duruyor.Onları çağırmak yada onlara bir nedenden dolayı ihtiyaç duymak birdaha söylüyorum söz konusu bile değildir.Durgun bir su gibi olan hayatını bulandırmanın bir anlamı yoktur.Şimdi bu yazdıklarımdan sonra ( kendim adına konuşuyorum ) bana hala cin çağırmak istiyorum dersen eğer Allah sana cinlerle irtibat kurmayı uzaktan yakından nasip etmesin,izin vermesin.Bu beddua değil emin ol. :)
aslında doğru gerektiğin meleklerden bile üstün olabiliyorken bu neden olmasın.
- baraka52324
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Senin tabirin şu "günah olsaydi hz Süleymana cinlere hükmetme özelliği verilmezdi" sen hz Süleymanla birmisinki ona günah olmayan şey sana da günah olmasin ha bu arada pc nin içinden geçmem ama gerekirse yanına gelip o pc yi .......
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Kavga etmeyin boşuna konu kirliliği oluşuyor. :D Gerçekten daha önceki konularda bende çok abarttığımı görmüştüm. UsTr zaten cevap vermiş oku değerlendir :D
İMZA
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Bazı yerlerde büyük devletlerin devlet çıkarları için cinleri kullandığıyla ilgili yazılar okumuştum. Mesela rusya deniz altı iletişiminde kullanmış. Peki biz neden kullanmayalım? Artık silah teknolojisi o kadar gelişti ki dünyevi silahlar yetmiyor bi takım doğa üstü takviyeler de lazım bence.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- UsTr
Doğaüstü takviyeler bu tip savaş amaçlı bencillikler yüzünden bütün insanlığın yada bir milletin sonu olabilir.Açgözlülüğün sonu her zaman facia olmuştur.Atlantis efsanesi bence buna en güzel örnektir.BENCE...Dogukan64 yazdı:Bazı yerlerde büyük devletlerin devlet çıkarları için cinleri kullandığıyla ilgili yazılar okumuştum. Mesela rusya deniz altı iletişiminde kullanmış. Peki biz neden kullanmayalım? Artık silah teknolojisi o kadar gelişti ki dünyevi silahlar yetmiyor bi takım doğa üstü takviyeler de lazım bence.
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Ama rekabet edemeyiz ki o zaman. Her ne kadar hoşgörü vs olsa da önlem amaçlı bi takım olmalı bence.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- UsTr
Rekabet etsek ne olacak ki her koşulda açgözlülük olacak.Dogukan64 yazdı:Ama rekabet edemeyiz ki o zaman. Her ne kadar hoşgörü vs olsa da önlem amaçlı bi takım olmalı bence.
-