Tesadüf mü ? Yetenek mi ?
Moderatör: Sai
- baraka52324
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Tesadüf mü ? Yetenek mi ?
forumda iska tekniği var belki görmüşsündür o işe yarıyor
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
o lanet gülücüğü koymadın çok mutluyum :DUsTr yazdı:Bence yani benim düşünceme göre 6.hissin gelişmesi onun sesini duymana ve onun sesini duyurmasına bağlıdır.Yani o bir his.Ama o kadar derinlerde ki onu duyamıyorsun.Onun konuşmasına izin verirsen belki gelişebilir.Çok felsefik oldu değil mi ? Toparlayayım.İçsel sükunet dediğimiz tam sessizlik durumunda hislerinin açığa çıkma ve gelişme ihtimali artabilir diye düşünüyorum.
pixies forever <3<3
- telekinezimeraklisi
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
banada bazen aklıma bir diziden bir çizgifilmden filan bi an geliyo sonra 1 gün 2 gün sonra o dizinin çizgifilmin o bölümü çıkıyo bu da tesadüf mü ? :S o.O
http://www.youtube.com/watch?v=NWNph6yPvhU ilk denemem 

-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
şimdi arkadaşlar bende öyle bir şey hiç olmadı fakat bir ara alfa seviyesinden teta seviyesine geçerken ( okulda ) yanımdaki arkadaşımı gördüm ( zihnimde ) o arkadaşım çantasından su çıkarıp içiyordu sonra ona baktım ve su içtiğini gördüm gerçekten çok şaşırmıştım fakat benimki merkezde mi çevrede mi ismini hatırlamadığım bir durugörü idi bende de bir yetenek var mı olabilir mi ? cevaplarsanız sevinirim
Sadece İNAN
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
serons252 yazdı:şimdi arkadaşlar bende öyle bir şey hiç olmadı fakat bir ara alfa seviyesinden teta seviyesine geçerken ( okulda ) yanımdaki arkadaşımı gördüm ( zihnimde ) o arkadaşım çantasından su çıkarıp içiyordu sonra ona baktım ve su içtiğini gördüm gerçekten çok şaşırmıştım fakat benimki merkezde mi çevrede mi ismini hatırlamadığım bir durugörü idi bende de bir yetenek var mı olabilir mi ? cevaplarsanız sevinirim
birader valla bu senin gördüğün bi halüsilasyona yol açmış arada böyle olabilir hiçbirşeyi düşünmesıkıntı yapma daha iyileri olacaktır iyi çalışmalar
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
:) :) :)ozina yazdı:o lanet gülücüğü koymadın çok mutluyum :DUsTr yazdı:Bence yani benim düşünceme göre 6.hissin gelişmesi onun sesini duymana ve onun sesini duyurmasına bağlıdır.Yani o bir his.Ama o kadar derinlerde ki onu duyamıyorsun.Onun konuşmasına izin verirsen belki gelişebilir.Çok felsefik oldu değil mi ? Toparlayayım.İçsel sükunet dediğimiz tam sessizlik durumunda hislerinin açığa çıkma ve gelişme ihtimali artabilir diye düşünüyorum.
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
merhaba. aranıza yeni katıldım 5 yıldır parapsikolojiyle ilgileniyorum.
-