PSI - Whell - yeniden başlama- ilerleme
- Goddard
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
PSI - Whell - yeniden başlama- ilerleme
Selam arkadaşlar, forumda yeniyim ama daha önceden takip ediyordum. Sizin aranızda olmam çok mutluluk verdi bana :) .
Ben PSI - Whell yapmaya 5 ay önce başladım 2 günün sonunda sonuç almayı başardım. Bir süre sonra sıkmaya başladı, çünkü psı - whellden başka hiç birşey yapamıyordum... Bugün başka bişey ararken bu site çıktı, o an aklıma telekinezi geldi ve yeniden başlamak istedim. Biraz yapmayı denedim ama hep titremeye başladı ve hiç dönmedi acaba yaptığım kağıtta bir sorunmu vardı yoksa bendemı sorun var anlamadım. Birde benim tanıdığım bir arkadaş var, havada küçük bir bulut bulup onu parçalıyormuş bu nasıl oluyor ?
Ben PSI - Whell yapmaya 5 ay önce başladım 2 günün sonunda sonuç almayı başardım. Bir süre sonra sıkmaya başladı, çünkü psı - whellden başka hiç birşey yapamıyordum... Bugün başka bişey ararken bu site çıktı, o an aklıma telekinezi geldi ve yeniden başlamak istedim. Biraz yapmayı denedim ama hep titremeye başladı ve hiç dönmedi acaba yaptığım kağıtta bir sorunmu vardı yoksa bendemı sorun var anlamadım. Birde benim tanıdığım bir arkadaş var, havada küçük bir bulut bulup onu parçalıyormuş bu nasıl oluyor ?
En son Admin tarafından 01 Oca, 18:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık düzenlendi
Sebep: Başlık düzenlendi
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: PSI - Whell - yeniden başlama- ilerleme
arkadasinin yaptiği aerokinezi olabilir.senin sorununa gelirsek bendede olmustu,kendini kasmaktandir diye dusuniyorum.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- Goddard
hmm teşekkürler.No_99 yazdı:arkadasinin yaptiği aerokinezi olabilir.senin sorununa gelirsek bendede olmustu,kendini kasmaktandir diye dusuniyorum.
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
şöyle oluyor: arkadaşın şizofren
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Senin yerinde 1 hafta kapak çalışırdım . Daha sonra sarkaç Psi-wheel Psi-ball ve diğerleririni yapardım .
@Kuupa7
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Senin yerinde olsam olacaktı yanlışla yazım yanlışı yapmışım . Düzeltme butonuda yok malesef .Telekinezistm yazdı:Senin yerinde 1 hafta kapak çalışırdım . Daha sonra sarkaç Psi-wheel Psi-ball ve diğerleririni yapardım .
@Kuupa7
- Goddard
merciless yazdı:şöyle oluyor: arkadaşın şizofren
Sarkaç Psi-whell nasıl oluyor peki, ben kürdanın üzerinde çeviriyorum kağıdı.Telekinezistm yazdı:Sanırım yanlış forumda bulunuyorsun, burası inci sözlük değil.Telekinezistm yazdı:Senin yerinde 1 hafta kapak çalışırdım . Daha sonra sarkaç Psi-wheel Psi-ball ve diğerleririni yapardım .
Senin yerinde olsam olacaktı yanlışla yazım yanlışı yapmışım . Düzeltme butonuda yok malesef .
-