Aerokinezi
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- fire
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Aerokinezi
Arkadaşlar ben Aerokinezi yapmak istiyorum fakat bana ustalık yapacak yada öğretecek var mı?
Mutlu olmanın iki yolu vardır: Ya isteklerini azaltacaksın,Ya da imkanlarını zorlayacaksın..
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- fire
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: Aerokinezi
araştırma yaptm fakat birisinden öğrenmek daha faydalı olacağını düşündüm hem internet sitelerin çogunda aynı şeyler yazıyo
bu sitede havayı konturol eden birisi yok mu 

Mutlu olmanın iki yolu vardır: Ya isteklerini azaltacaksın,Ya da imkanlarını zorlayacaksın..
-
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Kardeşim sadece sen değil milyonlarca kişi öğrenmek istiyor ama herkes böyle usta isterse o zaman ne olcak ?
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Neden hava elementini istiyosun
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Bende aerokineZi istiyorum çünkü telekineziye şiddetli rüzgarlar oluşturamassınozina yazdı:aynen havayla yapacağın şeyin telekineziden ne farkı var
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- ozina
ahahah şiddetli rüzgar oluşturmanız çok zor. ayrıca oluşturunca eline ne geçicek anlamadım kiShrbz yazdı:Bende aerokineZi istiyorum çünkü telekineziye şiddetli rüzgarlar oluşturamassınozina yazdı:aynen havayla yapacağın şeyin telekineziden ne farkı var
pixies forever <3<3
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Telekinezi yapınca eline ne geçiyosa o geçecek..ozina yazdı:ahahah şiddetli rüzgar oluşturmanız çok zor. ayrıca oluşturunca eline ne geçicek anlamadım kiShrbz yazdı:Bende aerokineZi istiyorum çünkü telekineziye şiddetli rüzgarlar oluşturamassınozina yazdı:aynen havayla yapacağın şeyin telekineziden ne farkı var
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ozina
size hiçbi faydası olmayacak. ateş ve su varken havaya yönelmenizin nedeni fazla avatar izlemenizden.
pixies forever <3<3
-