Arkadaşlar Size bir çok teknik önereceğim..
Adlarını koyarken Kısaltmalar Ve buna benzer şeyler ürettim.. (Koydugum isimlere pek Takılmayın diye söylüyorum. )
SarkıtbaçTekniği.
Bu teknikte Alüminyum topu elinizi istediğiniz şekilde yaklaştırarak sallandırmaya çalışıyorsunuz.
CiReKaTekniği.
Burada Cips reklam kağıdını bir yere asıp kendinize çekmeyi yada itmeyi deniyorsunuz.
Kibrit Tekniği.
Buradada elinizi (Nina Kulagina) gibi bir şekilde tutup denerseniz kibritleri daha iyi hareket ettirebilirsiniz..
PET BARDAKTekniği.
Burada ister resimdeki gibi ters isterseniz yan koyup elinizi yakınlaştırarak yapabilirsiniz.
Turnfrok Tekniği.
Bu tekniği video olarak görün..
Ben size Çeşitli Fikirler verdim.. Sizde Beğendiyseniz uygulayabilirsiniz. Hatta ve hatta yoruma yeni yöntemlerde katabiirsiniz.
(Not: Resim çizmek cok zordu.. artık elimden geldiği gibi çizmeye çalıstım :D Emege saygı: Konu'nun Sağ alt köşe'si TEŞEKKÜR ET Butonuna canı gönülden basarsanız memnun olurum :) )
zxc512 yazdı:yes bea tam aradıım şey bide bardak sürmek hani zor deilmi ? :S
Plastik bardak çok hafif oldugundan eger psi whell :D i yapıyosan bunuda yapabilirsin yani psi whell den sonra buna geçebilirsin...
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Arkadaşım biraz youtube de araştırıp videolardan bakabilirsin !!!
:D:D:D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
alimünyum topla pet bardak işin eğlenceli kısmı (tabii ki başkalarına sıkıcı gelebilir )...
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )