3. GÖZ
Moderatör: Sai
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: 3. GÖZ
Bence o işlerle uraşma 3.göz çakra filan gel sen telekinezi yap psi-whell filan :) (Öyle şeylerin tehlikeli olabileceğini duymuştum ama emin deilim istersen aç 3.gözünü ama tehlikeli olabilir uraşmayın filan die bi yazı okumuştum sanki nese sen benim yazığımı dikkate alma zararlı olup olmadığını bilmiyorum ama sanki böylebir yazı okumuştum)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Öncelikle çakralar açıktır zaten ve çakralarınla oynadıktan sonra düzenli çalışmalısın ..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
+111ChaTLacK yazdı:Öncelikle çakralar açıktır zaten ve çakralarınla oynadıktan sonra düzenli çalışmalısın ..
kesinlikle katılıyorum.Sonra düzeniniz bozulur :(
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Birşey Sorucam Sana Neden Herkesi Psi wheel veya başka klasik şeylere itiyorsunuz sizin 3. gözünüz açık değil ve belki açık olmadığı için telekinezide ilerleyemiyorsunuz.yada neden psi wheel ile sınırlandırıyorsunuz eğer telekinezi varsa bu forum boşuna açılmış değil eğer telekinezi varsa buna özel bi ad verilmişse sadece psi whell ile sınırlı veya sarkaç vs. onların adını verirlerdi. demekki telekinezi sıradışı birşey psi wheel sarkaç vs. değil daha değişik şeyler boşuna rusya vs. okul açtırıp eğitimler felan verdiriyor. telekinezi diye bir başlık ama belki içinde 3. gözü chakraları aura vs. barındıran bi eğitim veriyorlardır başlığıda telekinezidir. yani telekinezi için chakralarıda güçlendirmek 3. göz açmak lazımdır belkide.yoksa telekinezi adı altında sadece psi wheel öğretirlerdi öbür konulara değinmezlerdi. :) ?kimsetutamaz yazdı:Bence o işlerle uraşma 3.göz çakra filan gel sen telekinezi yap psi-whell filan :) (Öyle şeylerin tehlikeli olabileceğini duymuştum ama emin deilim istersen aç 3.gözünü ama tehlikeli olabilir uraşmayın filan die bi yazı okumuştum sanki nese sen benim yazığımı dikkate alma zararlı olup olmadığını bilmiyorum ama sanki böylebir yazı okumuştum)
- ChaTLacK
Tartışma çıkarmak için sölemiyorumda psi whell yapılabilecek en kolay telekinezi uygulamalarındandır bu sebeple her gelen üye öncelikle psi whell veya sarkaç gibi ufak şeylere karşı telekinezi uygulamaya çalışır.Yani yeni başlayan birine kagıdı elini dokundurmadan üflemeden v.s düşür dememiz onun aklında büyük bi sorun oluşturmazmı ? Zaten henüz tam inandıramamıştır kendisini telekineziye bi de üstüne daha inanılmıcak şeyler sölersek facia olmaz mı ? :)Uchiha Sasuke yazdı:Birşey Sorucam Sana Neden Herkesi Psi wheel veya başka klasik şeylere itiyorsunuz sizin 3. gözünüz açık değil ve belki açık olmadığı için telekinezide ilerleyemiyorsunuz.yada neden psi wheel ile sınırlandırıyorsunuz eğer telekinezi varsa bu forum boşuna açılmış değil eğer telekinezi varsa buna özel bi ad verilmişse sadece psi whell ile sınırlı veya sarkaç vs. onların adını verirlerdi. demekki telekinezi sıradışı birşey psi wheel sarkaç vs. değil daha değişik şeyler boşuna rusya vs. okul açtırıp eğitimler felan verdiriyor. telekinezi diye bir başlık ama belki içinde 3. gözü chakraları aura vs. barındıran bi eğitim veriyorlardır başlığıda telekinezidir. yani telekinezi için chakralarıda güçlendirmek 3. göz açmak lazımdır belkide.yoksa telekinezi adı altında sadece psi wheel öğretirlerdi öbür konulara değinmezlerdi. :) ?kimsetutamaz yazdı:Bence o işlerle uraşma 3.göz çakra filan gel sen telekinezi yap psi-whell filan :) (Öyle şeylerin tehlikeli olabileceğini duymuştum ama emin deilim istersen aç 3.gözünü ama tehlikeli olabilir uraşmayın filan die bi yazı okumuştum sanki nese sen benim yazığımı dikkate alma zararlı olup olmadığını bilmiyorum ama sanki böylebir yazı okumuştum)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
angel21 yazdı:Merhaba, ben 3. gözümü açmak istiyorum. Bunun bir tehlikesi(zararı) varmı? Birde açılmaması gereken çakralar varmıdır? varsa neler? Şİmdiden tşekkürler :D
açabilirsen aç :D her babayiğitin harcı değil. tüm beynindekilerden kurtulman lazım
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Bende Tartışma İçin yazmadım Genel Olarak Ortaya Söyledim.İnanması İçin Tabiki Psi Wheel Doğal Ama Psi Wheeli çeviremeyenler bile var aramızda ama inanıyorlar onuçta. mesela bir kurumda çalışanlar her 2 ayda iş bitiriyor diyelim önceki ay maaşını vermiyorlar mı ? sonuç vermese çalışıyoarlar tam anlatamadım ama. yapamasanda zaten insan gelişiyor ama küçük şeylerle uğraşırsanız hep küçük kalırsınız :)ChaTLacK yazdı:Tartışma çıkarmak için sölemiyorumda psi whell yapılabilecek en kolay telekinezi uygulamalarındandır bu sebeple her gelen üye öncelikle psi whell veya sarkaç gibi ufak şeylere karşı telekinezi uygulamaya çalışır.Yani yeni başlayan birine kagıdı elini dokundurmadan üflemeden v.s düşür dememiz onun aklında büyük bi sorun oluşturmazmı ? Zaten henüz tam inandıramamıştır kendisini telekineziye bi de üstüne daha inanılmıcak şeyler sölersek facia olmaz mı ? :)Uchiha Sasuke yazdı:Birşey Sorucam Sana Neden Herkesi Psi wheel veya başka klasik şeylere itiyorsunuz sizin 3. gözünüz açık değil ve belki açık olmadığı için telekinezide ilerleyemiyorsunuz.yada neden psi wheel ile sınırlandırıyorsunuz eğer telekinezi varsa bu forum boşuna açılmış değil eğer telekinezi varsa buna özel bi ad verilmişse sadece psi whell ile sınırlı veya sarkaç vs. onların adını verirlerdi. demekki telekinezi sıradışı birşey psi wheel sarkaç vs. değil daha değişik şeyler boşuna rusya vs. okul açtırıp eğitimler felan verdiriyor. telekinezi diye bir başlık ama belki içinde 3. gözü chakraları aura vs. barındıran bi eğitim veriyorlardır başlığıda telekinezidir. yani telekinezi için chakralarıda güçlendirmek 3. göz açmak lazımdır belkide.yoksa telekinezi adı altında sadece psi wheel öğretirlerdi öbür konulara değinmezlerdi. :) ?kimsetutamaz yazdı:Bence o işlerle uraşma 3.göz çakra filan gel sen telekinezi yap psi-whell filan :) (Öyle şeylerin tehlikeli olabileceğini duymuştum ama emin deilim istersen aç 3.gözünü ama tehlikeli olabilir uraşmayın filan die bi yazı okumuştum sanki nese sen benim yazığımı dikkate alma zararlı olup olmadığını bilmiyorum ama sanki böylebir yazı okumuştum)
- ChaTLacK
İşte anlamadıgın nokta orası psi whell başlangıç için kolay bi alıştırma elbette zaten hayatını psi whelle geçirecekse bi insan başlamadan bıraksın daha iyi...
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN