TELEKİNEZİ ALIŞTIRMALARI

telekinezi alıştırmaları, telekinezi teknikleri, cireka tekniği, kibrit tekniği, sarkıtbaç tekniği, turnfrok tekniği

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: ----------------TELEKİNEZİ ALIŞTIRMALARI----------------

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Çok teşekkür ederim kardeşim :) Peki bir şey sorcam ben psi-whell yapabiliyorum ama kavonozun dışında .kavanoza koyduğumda aliminyumu bile hareket ettiremiyorum :( bunlar başlasam bir sorun olur mu ?
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)

levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

kimsetutamaz yazdı:Çok teşekkür ederim kardeşim :) Peki bir şey sorcam ben psi-whell yapabiliyorum ama kavonozun dışında .kavanoza koyduğumda aliminyumu bile hareket ettiremiyorum :( bunlar başlasam bir sorun olur mu ?
bir sorun oluşmaz tabii ki.Alimünyum toptan başlamanı tavsiye ederim çünkü hem itebilirsin hem de çekebilirsin.Geliştiğin zaman kapta psi-whell denemesi yap mutlaka seni daha çok geliştirecektir.Bu verilenler zaten gelişme aşamaları.Tabii ki gelişmen içinde düzenli olarak yapman gerekir çünkü bir insanın gelişmesi onun günde ne kadar zaman ,ne kadar verimli ve ne kadar düzenli yaptığına bağlıdır...
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

Yani psi wheel i bırakıp bunları mı çalışayım
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
Kullanıcı avatarı
weaz
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen weaz »

only geldiğini belli etmişsin yine ne diyim sağol. :D
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
levitasyon_ustası

Shrbz yazdı:Yani psi wheel i bırakıp bunları mı çalışayım
ben kimsetutamaz arkadaşıma söylemiştim ama sana da söyleyeyim.6 ay psi-whell geçmişin varsa (düzenli çalışma ) ondan sonra bunlardan başla . Ne kadar çalışmışlığın varsa psi-whell'de , bunlarda da başarı sağlarsın.Neden 6 ay diyorsan ; (Küçük Objelerde ) ( Düzenli Çalışma )
- 6 ay sonunda enerji daha çok açığa çıkacak
- 6 ay sonunda artık başlangıcı geçmiş bulunacaksın
- 6 ay sonunda beyin tamamen ne yapmak istediği anlayacak
- 6 ay sonunda daha gerçekçi hayaller kurmaya başlayacaksın
- 6 ay sonunda enerjini yönlendirmeyi öğreneceksin
Not : Bu 6 ay sonunda ki gelişmeleri yazdığım kişilerin çalışma prensibi şöyle ;
- Günde 1 saat kapak çalışması ,
- Günde en az 45 dk. telekinezi yapması (Daha da arttırılabilir)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )

Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

levitasyon_ustası yazdı:
Shrbz yazdı:Yani psi wheel i bırakıp bunları mı çalışayım
ben kimsetutamaz arkadaşıma söylemiştim ama sana da söyleyeyim.6 ay psi-whell geçmişin varsa (düzenli çalışma ) ondan sonra bunlardan başla . Ne kadar çalışmışlığın varsa psi-whell'de , bunlarda da başarı sağlarsın.Neden 6 ay diyorsan ; (Küçük Objelerde ) ( Düzenli Çalışma )
- 6 ay sonunda enerji daha çok açığa çıkacak
- 6 ay sonunda artık başlangıcı geçmiş bulunacaksın
- 6 ay sonunda beyin tamamen ne yapmak istediği anlayacak
- 6 ay sonunda daha gerçekçi hayaller kurmaya başlayacaksın
- 6 ay sonunda enerjini yönlendirmeyi öğreneceksin
Not : Bu 6 ay sonunda ki gelişmeleri yazdığım kişilerin çalışma prensibi şöyle ;
- Günde 1 saat kapak çalışması ,
- Günde en az 45 dk. telekinezi yapması (Daha da arttırılabilir)
6 ay boyunca sadece pai wheel mi
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
levitasyon_ustası

ara sıra başka hafif cisimlerde oynatmaya çalışılabilir ama temeli psi-wheel den atmak gerekir .Evet 6 ay sadece psi-wheel yap.Çok gelişirsen kapta da deneyebilirsin...
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Shrbz arkadaşım psi whell de ne zaman tam kontrol saglarsan o zaman geçmeni tavsiye ederim diger şeylere 1 ay 1 yıl 1 gün fark etmiyor ne zaman kontrolü başarırsan geç diger şeylere..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

ChaTLacK yazdı:Shrbz arkadaşım psi whell de ne zaman tam kontrol saglarsan o zaman geçmeni tavsiye ederim diger şeylere 1 ay 1 yıl 1 gün fark etmiyor ne zaman kontrolü başarırsan geç diger şeylere..
Kanka görüşlerimiz bile aynı ya :D
levitasyon_ustası

şimdi Shrbz kardeşim bunu şöyle düşün şimdi bizim 1 arabamız var ve benzinliye gidiyoruz ve biz bu arabaya az benzin katıp ta gidebiliriz çok benzin katıp ta ; az benzin katıp gidersek arabanın performansı düşer ve çok yol gidemeyiz ama biz bu arabaya çok benzin katıp gidersek arabanın performansı daha da iyileşip daha uzun yol gidebiliriz.Bu da ona benzer . Başlangıcını ne kadar iyi yaparsan arabalar gibi yol katedersin...