Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
ALTIN yazdı:sadece sevmekle olmuyor ki... :/
ya ben onu yanlış tanıyorsam
İçinde böyle bir şüphe varsa sevme daha iyi Ama zaten hissedersin ne olduğunu ona karşı hareketlerin hep iyiyse kesinlikle sevmişsindir.hiç üzülmesini istemiyorsan mesela...Ve benim tavsiyem elinden geldiğince daha iyi ol onu incitme Ve git adam gibi ona onu sevdiğini söyle ama öyle sap gibi seni seviyorum değil onu görünce neler hissettiğini söyle ezber yapma o konuşmayı yaparken ne hissettiğini söyliceksin
arkadaşım sağol fikrini söylediğin için ama
BİTTİ diyorum BİTTİ :D
;)
sen ona gerçekten aşık mısın önce onu bilmelisin ve bu dünyevi aşk mı ilahi aşk mı sen hangisinden bahsediyorsun ki İlahi Aşktan bahsediyorsan evet Uchiha Sasukenin söylediği gibi uğraş fakat bundan bahsedip bazen kızıyorum tartışıyoruz kötü şeyler söylediğim oluyor falan diyorsan bence İlahi Aşk olamaz o İlahi Aşk karşısındakinden bir şey de beklemez
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
oo simit :D oyunları bırak sen insan aşkını bırak Allah aşkına dön aslına dön
dünyevi aşk bir yere kadardır öncelikle kendine samimi ol ben cidden seviyor muydum de çünkü eğer sarılıyorsan elini tutuyorsan falan bir ay onun elini tutma sarılma onun senin üzerinde tesiri olacaktır neden çünkü o senin sevgin değil nefsindir
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
Bir gün bir genç Mevlana'nın kapısına gelerek;
-Beni müridliğe kabul buyurun, diyerek niyazda bulunur.
Mevlana Gence bakar ve; Hiç aşık oldun mu evladım? diye sual eyler...
Genç şaşkın bir halde ne diyeceğini bilemez. Mevlana, müridliğe kabul edilmesi için önce bir kulu sevmiş olduğunu söyler ve genci geri gönderir. Genç ne yapacağını bilmez şaşkın bir halde ertesi gün yine tekkenin kapısını çalar ve isteğini yeniler...
Ama Mevlana sualinde ısrarlıdır ve genci tekrar geri gönderir. Üçüncü gün genç dayanamaz ve Mevlana'ya bu hikmetinin sualini sorar. Mevlana mütebessim bir çehre ile gence döner.
-Bir kulu dahi sevmekten aciz olan, nasıl yüceler yücesi Allah'a aşık olmaya yol bulur? Bir kulun ateşine yanmamış bir gönül, yüceler yücesinin aşkını nasıl bilsin de yansın?
Sevde gel evladım, Sevde gel ..