Psi-Whell Hakkında => Yapan veya Yapamayan Herkes Girsin Konuya.
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: Psi-Whell Hakkında => Yapan veya Yapamayan Herkes Girsin Konuya.
Pipet olayında statik elektriğin ciddi anlamda bir etkisi var, sonuçta pipet dediğimiz şey plastik. Ama Psi-whell'de statik elektriğin çok fazla bir etkisi olduğunu sanmıyorum :/ :)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Statik elektriğin işin içine dahil olmasını istemiyorsanız uzaktan yapmanız gerekir.Yaklaşık 30-40 cm kadar uzaktan elektriğin cisme etki ihtimali söz konusu bile olamaz.
- dokunarakkustururum
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Nasıl yani. Kabın içinde döndürmektemi bir işe yaramıyor ?
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
-
- Yaşadığınız İl: 63 Şanlıurfa
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
psi wheel gercektir kardesim arkadaş ne yapmaya çalışıyor anlamadım ama psi wheel gercektir...
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Onlymerty yanlış anlamanı istemiyorum karşı çıktığımdan değil. Ben 2-3 metreden dödürdüğümü rahatlıkla söyleyebilirim ve inanıp inanmamak size kalmış. Kafama takılan yer madem Telekinezi ile ilgisi yok bu şeyin, neden 2-3 metreden İSTEDİĞİMİZ tarafa dönüyor acaba? Statik elektrik 3 metreden etkiyebilir mi? Tezini çürütmeye falan çalışmıyorum. Benden tecrübelisin açıklama bekliyorum sadece. Şimdiden teşekkürler.. :)
-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Su sacmaliga son verin. Psi wheel gercektir. Bende zamaninda sahte oldugunu soyleyen videolar gordum fakat bu sefer psi wheele daha cok sarildim. Uzaktan kontrole basladim bir sure ve su an kapta ceviriyorum. Inanin ve degisik yollardan deneyin . Ellerinizi kullanmadanda yapabilirsiniz unutmayin. :)
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
Clairvoyant yazdı:Onlymerty yanlış anlamanı istemiyorum karşı çıktığımdan değil. Ben 2-3 metreden dödürdüğümü rahatlıkla söyleyebilirim ve inanıp inanmamak size kalmış. Kafama takılan yer madem Telekinezi ile ilgisi yok bu şeyin, neden 2-3 metreden İSTEDİĞİMİZ tarafa dönüyor acaba? Statik elektrik 3 metreden etkiyebilir mi? Tezini çürütmeye falan çalışmıyorum. Benden tecrübelisin açıklama bekliyorum sadece. Şimdiden teşekkürler.. :)
Yanliz ben kap içinde yapılmayı kastetmedm.. onunda bi kaç problemi var ama psi-whell alistirma olarak yapilabilir.. tıpki kapak calismasi gibi. telefondayim fazla yazamayacagim..
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
evet değil yaparken beyninden yapıcan başın arınca hisedilio zaten olduğu perdeyi salladım öyle rahat olmak çok önemli dikkat
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Tamam teşekkürler. :)onlymerthy yazdı:Clairvoyant yazdı:Onlymerty yanlış anlamanı istemiyorum karşı çıktığımdan değil. Ben 2-3 metreden dödürdüğümü rahatlıkla söyleyebilirim ve inanıp inanmamak size kalmış. Kafama takılan yer madem Telekinezi ile ilgisi yok bu şeyin, neden 2-3 metreden İSTEDİĞİMİZ tarafa dönüyor acaba? Statik elektrik 3 metreden etkiyebilir mi? Tezini çürütmeye falan çalışmıyorum. Benden tecrübelisin açıklama bekliyorum sadece. Şimdiden teşekkürler.. :)
Yanliz ben kap içinde yapılmayı kastetmedm.. onunda bi kaç problemi var ama psi-whell alistirma olarak yapilabilir.. tıpki kapak calismasi gibi. telefondayim fazla yazamayacagim..
- dokunarakkustururum
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
PC den girince fazlasını yazabilecekisin ? Çünkü cidden merak ettim kapla ilgili problemleri..onlymerthy yazdı:Clairvoyant yazdı:Onlymerty yanlış anlamanı istemiyorum karşı çıktığımdan değil. Ben 2-3 metreden dödürdüğümü rahatlıkla söyleyebilirim ve inanıp inanmamak size kalmış. Kafama takılan yer madem Telekinezi ile ilgisi yok bu şeyin, neden 2-3 metreden İSTEDİĞİMİZ tarafa dönüyor acaba? Statik elektrik 3 metreden etkiyebilir mi? Tezini çürütmeye falan çalışmıyorum. Benden tecrübelisin açıklama bekliyorum sadece. Şimdiden teşekkürler.. :)
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
-