2 tane kendimin bulduğu psi-whell teknikleri

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Furkan4
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

2 tane kendimin bulduğu psi-whell teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen Furkan4 »

öncelikle başka yerde duymuş falan olabilirsiniz ben kendim evde çalışırken buldum bana çok kolay geldi tabi herkese göre değişir ama ben tekniklere geçeyim.

1.Teknik

Önce Chi(ki) enerjinizden bir parça koptuğunu düşünün ve bunu psi-whellin içine girdiğini düşünün kendi chi enerjinizi aktarmayı herkes yapar o psi-whelle koyduğunuz enerjiyi döndürün.El kullanmadan zor döndürüyodum bu teknikle baya uzaktan bile çevirdim.

2.Teknik

Ayaklarınız yere tam bassın yine psi-whell bizden uzak bi uçta yine el kullanmıyoruz ama genelde çoğumuz masada yapıyoruz yani masayada ellerimiz koyalım yada psi-whell nerde duruyosa oraya koyalım yine ayaklarımızdan kollarımıza enrji aktarıyoruz ellerimizdeki enerji ile birleştiriyoruz masadan o enerjini psi-wheele aktığını düşünüyoruz ve psi-wheelin döndüğünü hayal ediyoruz. Bu kadar :D
İnanmak başarmanın yarısıdır...

Furkan4
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: 2 tane kendimin bulduğu psi-whell teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen Furkan4 »

Bi ekleme yapmak istiyorum 1.teknikte aynen astral seyahatta olduğu gibi gibi düşünün o içine giren chi enerjisini o kağıdın ruhu olarak düşünün onun döndüğünü düşünün :D
İnanmak başarmanın yarısıdır...