kendimi haklı göstermeye çalışmıyorum. ayrıca burda kendimi haklı göstereceğim bir konu dahi yok. "yazayım da ne yazarsam yazayım" düşüncesiyle yazılmış bir cevap olduğu için önemsemiyorum. ayrıca sana inci sözlüğe gir demedim, inci sözlük haricinde bir sözlüğe gir dedim.Telekinezistm yazdı:İlk cümlene katılmıyorum . Kendini haklı gösterme çabalarına girmenide istemiyorum . Tartışma çıkartmamanı rica ederim . İnci sözlüğe girdim adam resmen dinini yok sayıyor . Önerdiğiniz bir sözlük var mı ?Psik0z yazdı:Telekinezistm yazdı: Bir kaç tane sözlüğe girdim dinle ilgili ilginç bir espiriler yaratıp kendilerinin cool olduğunu düşünüyorlar sanırım (Arabesk rap dinle daha cool olursun .)
cool olmaktan bahsetmişsin ama "what is sözlük" yazarak cool olma çabalarının en bariz halini sen hayata geçirmişsin. ayrıca bir kaç dediğin sözlükler muhtemelen: inci, spac falandır. düzgün bi sözlüğe girilip sonra eleştirilmeli derim ben.
birlik-beraberlik ön planda olan bir yer arıyorsan armonik, klas bir yer arıyorsan ekşi, daha çok bilgi amaçlı bir yer arıyorsan uludağ.