Sözlük Nedir?

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Psik0z
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Re: What is sözlük

Okunmamış mesaj gönderen Psik0z »

Telekinezistm yazdı:
Psik0z yazdı:
Telekinezistm yazdı: Bir kaç tane sözlüğe girdim dinle ilgili ilginç bir espiriler yaratıp kendilerinin cool olduğunu düşünüyorlar sanırım (Arabesk rap dinle daha cool olursun .)

cool olmaktan bahsetmişsin ama "what is sözlük" yazarak cool olma çabalarının en bariz halini sen hayata geçirmişsin. ayrıca bir kaç dediğin sözlükler muhtemelen: inci, spac falandır. düzgün bi sözlüğe girilip sonra eleştirilmeli derim ben.
İlk cümlene katılmıyorum . Kendini haklı gösterme çabalarına girmenide istemiyorum . Tartışma çıkartmamanı rica ederim . İnci sözlüğe girdim adam resmen dinini yok sayıyor . Önerdiğiniz bir sözlük var mı ?
kendimi haklı göstermeye çalışmıyorum. ayrıca burda kendimi haklı göstereceğim bir konu dahi yok. "yazayım da ne yazarsam yazayım" düşüncesiyle yazılmış bir cevap olduğu için önemsemiyorum. ayrıca sana inci sözlüğe gir demedim, inci sözlük haricinde bir sözlüğe gir dedim.

birlik-beraberlik ön planda olan bir yer arıyorsan armonik, klas bir yer arıyorsan ekşi, daha çok bilgi amaçlı bir yer arıyorsan uludağ.

Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Sözlük Nedir?

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Teşekürler :) . ( Buton yok . )
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
karanlks
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Re: Sözlük Nedir?

Okunmamış mesaj gönderen karanlks »

Bana kalırsa geceleri girersen inci sözlük. Sabah girersen küfürbaz argo kullanan ve lağabali liselilerle karşılaşırsın. Geceleri gerçekten düşencili adamlar var
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker

Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...