Nasıl çalışacaz
Moderatör: Sai
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Nasıl çalışacaz
Hekes farklı çalışma teknikleri söyüyor biri meditasyon yap biri kapak çalış vs. Ben aerokinezi yapmayı düşünüyorum nasıl çalışmalıyım ve ne kadar
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: Nasıl çalışacaz
Kardeşim ben aerokinezi ile ilgileniyorum.Ben şu ana kadar telekineziye başladığımdan beri sadece 2 kere kapak 0 kere meditasyon yaptım.Çünkü yaparken gerçekten çok sıkılıyorum.Dikkatimi toplayamıyorum.Annem babam filanda dik dik bakıolar napıyo bu çocuk elindeki kapakla diye.O yüzden ben kapak meditasyon yapmıyorum hep çalışıyorum.Okula giderken-dönerken.Tenefüslerde bile.Ama ben kapakda yapmak istiyorum dersen sana tavsiyem şudur:
Günde 20 dk kapak 20 dk meditasyon
1 Saat telekinezi-aerokinezi (neyle ilgileniyorsan :) )
20 dk dememin sebebi 1 saat yağtığın zaman dikkatin kaçar canın sıkılır vs. faydalı olmaz. 20 dk yap ama en doğrusundan yap bence. :)
Umarım yardımcı olabilirmişimdir. Başarılar :)
20 dk dememin sebebi 1 saat yağtığın zaman dikkatin kaçar canın sıkılır vs. faydalı olmaz. 20 dk yap ama en doğrusundan yap bence. :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- Shrbz
kimsetutamaz yazdı:Kardeşim ben aerokinezi ile ilgileniyorum.Ben şu ana kadar telekineziye başladığımdan beri sadece 2 kere kapak 0 kere meditasyon yaptım.Çünkü yaparken gerçekten çok sıkılıyorum.Dikkatimi toplayamıyorum.Annem babam filanda dik dik bakıolar napıyo bu çocuk elindeki kapakla diye.O yüzden ben kapak meditasyon yapmıyorum hep çalışıyorum.Okula giderken-dönerken.Tenefüslerde bile.Ama ben kapakda yapmak istiyorum dersen sana tavsiyem şudur:
Sağol bende buna yakın düşünüodum bir soru daha sen neler yapabiliosun aerokinezi ile bide nasıl çalışıosun aerokinezie
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- Shrbz
Yanlış oldu mesaj sen neler yapabiliosn aerokinezi ile bide nasıl çalışıosun diecekti :)
- kimsetutamaz
Ben aerokinezi ile neler yapıyorum:Ağaçları sallıyorum rüzgar çıkarıyorum. :)Shrbz yazdı:Yanlış oldu mesaj sen neler yapabiliosn aerokinezi ile bide nasıl çalışıosun diecekti :)
Nası çalıştığımı yazdım okula giderken tenefüslerde bide boş zamanlarımda bol bo lçalışıyorum ama kapak-meditasyon yapmıyorum :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Aslında siz 12 yaşındasınız.Yani ergenliğe yakın durumdasınız şuan.Odanıza kapanıp kimseyi istemeyebilirsiniz yani.Aileniz bunu ergenlik olarak normal karşılayabilir.Sizde çalışmalarınızı kapak,meditasyon vs. bu şekilde yalnız bir şekilde rahatça odanızda yapabilirsiniz bence...Kapak çalışmasına gelince.Kapak çalışması gerçekten görüp görebileceğiniz en sıkıcı çalışmadır.Bu yüzden kimse tutamaz arkadaşımız 20 dk demekle çok iyi yapmış.Yeni başlayanlarda zaten ilk 10-15 dakikadan sonra dikkat dağılıyor bu yüzden 20 dk olması iyidir bence.Ama meditasyon yapabiliyorsanız bence kapağı ve meditasyonu birlikte yapıp meditasyona daha fazla zaman ayırabilirsiniz.Meditasyon öyle bir çalışma ki hergün aynı saatte mümkünse aynı yerde ve aynı süre içinde yapılması gereken birşeydir.Bu şekilde yapılığı takdirde gerçekten faydası büyüktür.Mesela belli bir okuldan gelme saatiniz varsa okuldan geldikten sonra atıyorum 1 saat yemek yediniz.Sonra meditasyon yaptığınız.30 dk kadar meditasyon yapıyorsunuz.İşte o meditasyon hergün aynı saatte ve 30 dk dan ne daha fazla ne de daha az olursa gerçekten faydası büyük olur.Buna ekstra olarak günde 20 dk kapak çalışması da eklerseniz zaten günlük yaklaşık 1 saate yakın beyninizi geliştirme çalışması yapmış olursunuz.Birde artık canınız istediği kadar telekinezi,aerokinezi artık ne ile uğraşıyorsanız ona da zaman ayırırsınız.Ben sadece örnek olsun diye bir program yazdım.Bu süreler ve zamanlar değişebilir tabi ki. :) :)
- kimsetutamaz
Teşekkürler UsTr . :) senin yorumalrını çok beyeniyom yazdınmı tam yazıyosun :)UsTr yazdı:Aslında siz 12 yaşındasınız.Yani ergenliğe yakın durumdasınız şuan.Odanıza kapanıp kimseyi istemeyebilirsiniz yani.Aileniz bunu ergenlik olarak normal karşılayabilir.Sizde çalışmalarınızı kapak,meditasyon vs. bu şekilde yalnız bir şekilde rahatça odanızda yapabilirsiniz bence...Kapak çalışmasına gelince.Kapak çalışması gerçekten görüp görebileceğiniz en sıkıcı çalışmadır.Bu yüzden kimse tutamaz arkadaşımız 20 dk demekle çok iyi yapmış.Yeni başlayanlarda zaten ilk 10-15 dakikadan sonra dikkat dağılıyor bu yüzden 20 dk olması iyidir bence.Ama meditasyon yapabiliyorsanız bence kapağı ve meditasyonu birlikte yapıp meditasyona daha fazla zaman ayırabilirsiniz.Meditasyon öyle bir çalışma ki hergün aynı saatte mümkünse aynı yerde ve aynı süre içinde yapılması gereken birşeydir.Bu şekilde yapılığı takdirde gerçekten faydası büyüktür.Mesela belli bir okuldan gelme saatiniz varsa okuldan geldikten sonra atıyorum 1 saat yemek yediniz.Sonra meditasyon yaptığınız.30 dk kadar meditasyon yapıyorsunuz.İşte o meditasyon hergün aynı saatte ve 30 dk dan ne daha fazla ne de daha az olursa gerçekten faydası büyük olur.Buna ekstra olarak günde 20 dk kapak çalışması da eklerseniz zaten günlük yaklaşık 1 saate yakın beyninizi geliştirme çalışması yapmış olursunuz.Birde artık canınız istediği kadar telekinezi,aerokinezi artık ne ile uğraşıyorsanız ona da zaman ayırırsınız.Ben sadece örnek olsun diye bir program yazdım.Bu süreler ve zamanlar değişebilir tabi ki. :) :)

- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Saolsın.Yardımı olması dileğiyle.. :)kimsetutamaz yazdı:Teşekkürler UsTr . :) senin yorumalrını çok beyeniyom yazdınmı tam yazıyosun :)UsTr yazdı:Aslında siz 12 yaşındasınız.Yani ergenliğe yakın durumdasınız şuan.Odanıza kapanıp kimseyi istemeyebilirsiniz yani.Aileniz bunu ergenlik olarak normal karşılayabilir.Sizde çalışmalarınızı kapak,meditasyon vs. bu şekilde yalnız bir şekilde rahatça odanızda yapabilirsiniz bence...Kapak çalışmasına gelince.Kapak çalışması gerçekten görüp görebileceğiniz en sıkıcı çalışmadır.Bu yüzden kimse tutamaz arkadaşımız 20 dk demekle çok iyi yapmış.Yeni başlayanlarda zaten ilk 10-15 dakikadan sonra dikkat dağılıyor bu yüzden 20 dk olması iyidir bence.Ama meditasyon yapabiliyorsanız bence kapağı ve meditasyonu birlikte yapıp meditasyona daha fazla zaman ayırabilirsiniz.Meditasyon öyle bir çalışma ki hergün aynı saatte mümkünse aynı yerde ve aynı süre içinde yapılması gereken birşeydir.Bu şekilde yapılığı takdirde gerçekten faydası büyüktür.Mesela belli bir okuldan gelme saatiniz varsa okuldan geldikten sonra atıyorum 1 saat yemek yediniz.Sonra meditasyon yaptığınız.30 dk kadar meditasyon yapıyorsunuz.İşte o meditasyon hergün aynı saatte ve 30 dk dan ne daha fazla ne de daha az olursa gerçekten faydası büyük olur.Buna ekstra olarak günde 20 dk kapak çalışması da eklerseniz zaten günlük yaklaşık 1 saate yakın beyninizi geliştirme çalışması yapmış olursunuz.Birde artık canınız istediği kadar telekinezi,aerokinezi artık ne ile uğraşıyorsanız ona da zaman ayırırsınız.Ben sadece örnek olsun diye bir program yazdım.Bu süreler ve zamanlar değişebilir tabi ki. :) :)
- Shrbz
Beğenmemek saçma olur zatenUsTr yazdı:Saolsın.Yardımı olması dileğiyle.. :)kimsetutamaz yazdı:Teşekkürler UsTr . :) senin yorumalrını çok beyeniyom yazdınmı tam yazıyosun :)UsTr yazdı:Aslında siz 12 yaşındasınız.Yani ergenliğe yakın durumdasınız şuan.Odanıza kapanıp kimseyi istemeyebilirsiniz yani.Aileniz bunu ergenlik olarak normal karşılayabilir.Sizde çalışmalarınızı kapak,meditasyon vs. bu şekilde yalnız bir şekilde rahatça odanızda yapabilirsiniz bence...Kapak çalışmasına gelince.Kapak çalışması gerçekten görüp görebileceğiniz en sıkıcı çalışmadır.Bu yüzden kimse tutamaz arkadaşımız 20 dk demekle çok iyi yapmış.Yeni başlayanlarda zaten ilk 10-15 dakikadan sonra dikkat dağılıyor bu yüzden 20 dk olması iyidir bence.Ama meditasyon yapabiliyorsanız bence kapağı ve meditasyonu birlikte yapıp meditasyona daha fazla zaman ayırabilirsiniz.Meditasyon öyle bir çalışma ki hergün aynı saatte mümkünse aynı yerde ve aynı süre içinde yapılması gereken birşeydir.Bu şekilde yapılığı takdirde gerçekten faydası büyüktür.Mesela belli bir okuldan gelme saatiniz varsa okuldan geldikten sonra atıyorum 1 saat yemek yediniz.Sonra meditasyon yaptığınız.30 dk kadar meditasyon yapıyorsunuz.İşte o meditasyon hergün aynı saatte ve 30 dk dan ne daha fazla ne de daha az olursa gerçekten faydası büyük olur.Buna ekstra olarak günde 20 dk kapak çalışması da eklerseniz zaten günlük yaklaşık 1 saate yakın beyninizi geliştirme çalışması yapmış olursunuz.Birde artık canınız istediği kadar telekinezi,aerokinezi artık ne ile uğraşıyorsanız ona da zaman ayırırsınız.Ben sadece örnek olsun diye bir program yazdım.Bu süreler ve zamanlar değişebilir tabi ki. :) :)
- baraka52324
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Odaya kapınınca bizimkiler yanlış anlıo :D
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
-