elementlerle napilabiliyo
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
elementlerle napilabiliyo
ben hava bukmede neler yapilar bilir yani havayla 1tonluk demiri yaklasik 10 metre hayava firlatabilirmiyiz yada demiri kesebilirmiyiz?
birde toprak bukme ile ilgili var:
toprak bukerek bir ev yapabilirmiyiz yada bir topragi havada ucurup bolebilirmiyiz bide metalin icindede toprak vardir,metalleride bukebilirmiyiz?
simdiden tesekurler
toprak bukerek bir ev yapabilirmiyiz yada bir topragi havada ucurup bolebilirmiyiz bide metalin icindede toprak vardir,metalleride bukebilirmiyiz?
simdiden tesekurler
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- rolex
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: elementlerle napilabiliyo
Sen uçmuşsun :DNo_99 yazdı:ben hava bukmede neler yapilar bilir yani havayla 1tonluk demiri yaklasik 10 metre hayava firlatabilirmiyiz yada demiri kesebilirmiyiz?
simdiden tesekurler
Şaka bir yana bu işlere yıllarını ayırırsan neden olmasın.? Ama biraz abartmışsın. Biraz arastirma yap elementlerin ilgili. Yapabileceklerin bunlara yakın merak etme
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
şey bu dediklerin biraz avatar filmine kaçmış :P ama yıllarını ayırırsan nedne olmasın ki ?No_99 yazdı:ben hava bukmede neler yapilar bilir yani havayla 1tonluk demiri yaklasik 10 metre hayava firlatabilirmiyiz yada demiri kesebilirmiyiz?
simdiden tesekurler
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
arkadaslar telekineziyi bitirdigimde ben hangi elementi yapacagimi bilemedigim icin soriyorum bana birisi aciklama yapabilirmi ve her element icin hangi teknik ve calismalarini yapmam gerektigini detaylica aciklarmisiniz
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Telekineziyi bitirdiginde mi :P Kaçıncı Leveldesin :SNo_99 yazdı:arkadaslar telekineziyi bitirdigimde ben hangi elementi yapacagimi bilemedigim icin soriyorum bana birisi aciklama yapabilirmi ve her element icin hangi teknik ve calismalarini yapmam gerektigini detaylica aciklarmisiniz
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Telekineziyi bitirtiğinde life over olacakChaTLacK yazdı:Telekineziyi bitirdiginde mi :P Kaçıncı Leveldesin :SNo_99 yazdı:arkadaslar telekineziyi bitirdigimde ben hangi elementi yapacagimi bilemedigim icin soriyorum bana birisi aciklama yapabilirmi ve her element icin hangi teknik ve calismalarini yapmam gerektigini detaylica aciklarmisiniz
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
Amma Dalga Geçtiniz Ha Kardeşim Şimdi Demir Kesebilmek İçin fuuton bilmen lazım ha yıldırımlada kesebilirsin psi ball yap sonra elektirik ekle içine chidiri yapıp kesersin ev olayına gelince :D
ev için bütün vücudunda enerji biriktirim birden elinde toplayacaksın sonra öküz mührünü yapıp elini yere koyacaksın toprağa öküz mührünü aşağıda veriyorum ;

ev için bütün vücudunda enerji biriktirim birden elinde toplayacaksın sonra öküz mührünü yapıp elini yere koyacaksın toprağa öküz mührünü aşağıda veriyorum ;

- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
No_99 yazdı:arkadaslar telekineziyi bitirdigimde ben hangi elementi yapacagimi bilemedigim icin soriyorum bana birisi aciklama yapabilirmi ve her element icin hangi teknik ve calismalarini yapmam gerektigini detaylica aciklarmisiniz
Telekinezi bitmez. Elementlere gelince çok sabırlı olman lazım.
İMZA
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
:ASD:AS:DAS::S:AD:AS:DUchiha Sasuke yazdı:Amma Dalga Geçtiniz Ha Kardeşim Şimdi Demir Kesebilmek İçin fuuton bilmen lazım ha yıldırımlada kesebilirsin psi ball yap sonra elektirik ekle içine chidiri yapıp kesersin ev olayına gelince :D
İMZA
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Vallaha billaha ya ne kadar dalga geçiyolar biraz ciddi olsanıza yapın öküz mührünü ,bide fare mührünüde yaparsan gölge kontrolü felanda işe yarayabilir :DUchiha Sasuke yazdı:Amma Dalga Geçtiniz Ha Kardeşim Şimdi Demir Kesebilmek İçin fuuton bilmen lazım ha yıldırımlada kesebilirsin psi ball yap sonra elektirik ekle içine chidiri yapıp kesersin ev olayına gelince :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN