elementlerle napilabiliyo
Moderatör: Sai
- karanlks
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: elementlerle napilabiliyo
Bak ben mesela öküz mühürüyle yere bi vuruyom böyle tuğalalı neli bi ev çıkıyo karşımda Şuan 4. kattan yazıyorum. LA dur kedim kuma battı :) :AD:DSA.dsa.DSA.dsa..DSA Tamam ciddileşelim. Arkadaşım bak öyle kolay işler değil ben şuana kadar hiçbir masterin toprağı havaya kaldırıp ev yaptığını görmedim açıkcası. Ama imkansız mı ? Hayır yapabilirsin.
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
siz bana bilgi verin ne kadar uzun olursa olsun siz verin.Bide ben telekineziyi bitirmekte kassettigim baya bi ilerlemek yani kilidimi evde unuttugum halde evi acan seyi iterek evin kapisini acmaka kadar giderimNo_99 yazdı:arkadaslar telekineziyi bitirdigimde ben hangi elementi yapacagimi bilemedigim icin soriyorum bana birisi aciklama yapabilirmi ve her element icin hangi teknik ve calismalarini yapmam gerektigini detaylica aciklarmisiniz
bide ben daha kapak calismasi yapiyorum
psi-rope denen seyi(ucuna nesne koyulup assagi iple sarkitilan sey)yaklasik 2-3 mm oynatiyorum(telekinezi icin kucuk adim fakat benim icin buyuk bir adim)bide suyun ustundeki kucuk ve hafif bir seyi oynatabiliyorum
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- karanlks
No_99 yazdı:siz bana bilgi verin ne kadar uzun olursa olsun siz verin.Bide ben telekineziyi bitirmekte kassettigim baya bi ilerlemek yani kilidimi evde unuttugum halde evi acan seyi iterek evin kapisini acmaka kadar giderimNo_99 yazdı:arkadaslar telekineziyi bitirdigimde ben hangi elementi yapacagimi bilemedigim icin soriyorum bana birisi aciklama yapabilirmi ve her element icin hangi teknik ve calismalarini yapmam gerektigini detaylica aciklarmisiniz
bide ben daha kapak calismasi yapiyorum
psi-rope denen seyi(ucuna nesne koyulup assagi iple sarkitilan sey)yaklasik 2-3 mm oynatiyorum(telekinezi icin kucuk adim fakat benim icin buyuk bir adim)bide suyun ustundeki kucuk ve hafif bir seyi oynatabiliyorum
Bu forumda her türlü teknikler var. Chi energy diye aratırsan benim konularımda var belki işine yarar :P
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Ciddi değilsin dimi :DUchiha Sasuke yazdı:Amma Dalga Geçtiniz Ha Kardeşim Şimdi Demir Kesebilmek İçin fuuton bilmen lazım ha yıldırımlada kesebilirsin psi ball yap sonra elektirik ekle içine chidiri yapıp kesersin ev olayına gelince :D
ev için bütün vücudunda enerji biriktirim birden elinde toplayacaksın sonra öküz mührünü yapıp elini yere koyacaksın toprağa öküz mührünü aşağıda veriyorum ;
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- kimsetutamaz
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Öküz mührü :D koptum ya :P
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- ChaTLacK
Yemin Ederim artık forum iyice bozuldu ya gerçekle , animeyi bile karıştıran insanlar var , ve gittikçe terbiyesizleşenler...
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
saçmalamayın arkadaşlar böyle dalga geçmenize izin veremem maalesef Elementleri hiç mi hiç bilmediğiniz çok belli. Ne kadar ateş oynatırsanız oynatın. Ateş oynatmak element kontrolü değildir. Basit sıradan 2 haftalık çalışma ile olacak bir kinezidir. Yok bükme yok hükmetme yok havada demir kesme vs vs vs
Elementler çok karışıktır. Elementa'l'ler çok karışıktır. bunları 2 haftada bilemezsiniz. 2 yılda da bilemezsiniz. Elementler çok ayrı bir dünyadır. Nerdeyse her çeşit şeyde mevcuttur. Geniştir. Ve TEHLİKELİDİR. Basit element kontrolü kinezidir ,tehlikesi yoktur. Ama ileri derecede çok tehlikeli olabilir. Siz element deyince aklınıza şekil vermek geliyor. Ateşi oynatmak , hava estirmek , su oynatmak , topraktan duvar yapmak gibi. Bunların hiç biri değil bunlar fizikseldir. Asıl olaylar farklıdır. Elemental Saldırıdan Tutun Elementlerle Şifa( HER elementin kendine has özellikleri vardır hem şifa hem saldırı) Elementlerin nefesi. Su ile Arınma , Hava ile uzaklaştırma gibi.Yapılan bir saldırıda kullanılır mesela. Yaptığınız saldırının size 3misli geri dönmemesi için saldırıdan sonra arınma yapılır ve uzaklaştırma gerçekleştirilir. Ve bunları bilen kişi sayısı çok azdır. Ona göre bilin ona göre konuşun bunlar daha %50lik kısmı. Astral Bedendeki Elemental Varlıkları saymıyorum bile. Ateş Elementali Su elementali Hava ve Toprak Hepsinin Astral Boyutta bedenleri vardır. Ve kanlı canlı gerçektir! Dalga geçmeyin kötü sonuçlar doğurabilir
Elementler çok karışıktır. Elementa'l'ler çok karışıktır. bunları 2 haftada bilemezsiniz. 2 yılda da bilemezsiniz. Elementler çok ayrı bir dünyadır. Nerdeyse her çeşit şeyde mevcuttur. Geniştir. Ve TEHLİKELİDİR. Basit element kontrolü kinezidir ,tehlikesi yoktur. Ama ileri derecede çok tehlikeli olabilir. Siz element deyince aklınıza şekil vermek geliyor. Ateşi oynatmak , hava estirmek , su oynatmak , topraktan duvar yapmak gibi. Bunların hiç biri değil bunlar fizikseldir. Asıl olaylar farklıdır. Elemental Saldırıdan Tutun Elementlerle Şifa( HER elementin kendine has özellikleri vardır hem şifa hem saldırı) Elementlerin nefesi. Su ile Arınma , Hava ile uzaklaştırma gibi.Yapılan bir saldırıda kullanılır mesela. Yaptığınız saldırının size 3misli geri dönmemesi için saldırıdan sonra arınma yapılır ve uzaklaştırma gerçekleştirilir. Ve bunları bilen kişi sayısı çok azdır. Ona göre bilin ona göre konuşun bunlar daha %50lik kısmı. Astral Bedendeki Elemental Varlıkları saymıyorum bile. Ateş Elementali Su elementali Hava ve Toprak Hepsinin Astral Boyutta bedenleri vardır. Ve kanlı canlı gerçektir! Dalga geçmeyin kötü sonuçlar doğurabilir
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Astralda ki elmental varlıklar astral yapıp yanlarına gitsem ne olurturab yazdı:saçmalamayın arkadaşlar böyle dalga geçmenize izin veremem maalesef Elementleri hiç mi hiç bilmediğiniz çok belli. Ne kadar ateş oynatırsanız oynatın. Ateş oynatmak element kontrolü değildir. Basit sıradan 2 haftalık çalışma ile olacak bir kinezidir. Yok bükme yok hükmetme yok havada demir kesme vs vs vs
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
Allah Allah Topraktan Ev Yapacakmış Mimar Olsa Belki :DChaTLacK yazdı:Yemin Ederim artık forum iyice bozuldu ya gerçekle , animeyi bile karıştıran insanlar var , ve gittikçe terbiyesizleşenler...
Yaw Duvardan Geçse Neyse Basit Bir Biraz Düşünürsen Ama Hem Mührü Yapacan Hem Toprağı Kontrol Edecen Ohooo en iyisi yanına inşaat mühendisi felan çağır :D
- dokunarakkustururum
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Turaba katılıyorum ayrıca pyrokineziyle çok fazla ilgilenmeye başladığımdan beri bende aşırı bir sinirililik halide oldu. Yani elementler ruha direk etki ediyor. Düşünün daha bu seviyede ruha bu denli etki ediyorsa ben ateş kullanmadan sadece elimle mumu yakabildiğim zaman bana nasıl bir geri dönüş etkisi olur. Turabın dediği gibi bun yan etkileri yansıtmanın yolları var ancak benim bilgim dahilinde değil malesef. Aramızda bilen biri çıkar ise bütün forumu aydınlatabilir belki bir gün.
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.