starscream936 yazdı:vay anasını satayım ben sadece cinler , melekler .bitkiler,hayvanlar, insanlar var biliyorum daha başka neler var bi yazar mısın bu elementallerden başka ?
ejderhalar periler demonlar çeşit çeşit sayamıyacağınız kadar çok
Moderatör: Sai
starscream936 yazdı:vay anasını satayım ben sadece cinler , melekler .bitkiler,hayvanlar, insanlar var biliyorum daha başka neler var bi yazar mısın bu elementallerden başka ?
Ejderhalar ruhsal boyuttamı yoksa normal boyutmu ?turab yazdı:starscream936 yazdı:vay anasını satayım ben sadece cinler , melekler .bitkiler,hayvanlar, insanlar var biliyorum daha başka neler var bi yazar mısın bu elementallerden başka ?
ejderhalar periler demonlar çeşit çeşit sayamıyacağınız kadar çok
Msa yazdı:Sanırsam çağırma ayinleri yaparak görülüyor doğrumu Turab ?
starscream936 yazdı:ya siz ciddi misiniz yoksa dalga mı geçiyorsunuz ?
bide bu elementaller tam olarak ne ?
abi bu summon dediğin hani oyunlarda büyücüler olur ya yanında destek olarak çağırır öyle bişey mi? :)turab yazdı:Msa yazdı:Sanırsam çağırma ayinleri yaparak görülüyor doğrumu Turab ?
Evet özel ritüllerleri var. Dostça çağırma ve zorla çağırma var(summon) Tabi bu ritüelleri herkes gerçekleştiremez
starscream936 yazdı:abi bu summon dediğin hani oyunlarda büyücüler olur ya yanında destek olarak çağırır öyle bişey mi? :)turab yazdı:Msa yazdı:Sanırsam çağırma ayinleri yaparak görülüyor doğrumu Turab ?
Evet özel ritüllerleri var. Dostça çağırma ve zorla çağırma var(summon) Tabi bu ritüelleri herkes gerçekleştiremez
bildiğimiz aslında bilmiyoruz ama ağzından ateş fışkırtan ejderha diyorsun doğru mu?
Saol Turab :Dturab yazdı:Msa yazdı:Sanırsam çağırma ayinleri yaparak görülüyor doğrumu Turab ?