Psi ball günah mi ?
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Re: Psi ball günah mi ?
ah bide yapabilsek :P ama psi ball ımı bayağı geliştirdim :D ;)
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
-
Niye günah olsun ki... saçmalık resmen... Psi ball ile saldrı yapıyorsan ve birine haksız yere saldırıyorsan günah olur... Ama şifacıysan neden günah olsun..
Psişik saldırı günahhtır demiyorum hakkınızı ararsınız saldırırsınız olabilir...
Psişik saldırı günahhtır demiyorum hakkınızı ararsınız saldırırsınız olabilir...
- cagadas
buna sadece şaka derim ben günahla ne alakası olabilirki güçlerini kötüye kullananlar yada psi ball ı yapmadan önce niyeti kötü olanlar günaha girer
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
duyduğum birşeye göre zaten kötü aamaçlı olanlar yapamıyomuş ( biraz saçma geldi ama ) :D doğru olmayabilir yanlış anlamayın sadece duydum
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
By T€$
Timuçin €mre $en
By T€$
Timuçin €mre $en
- ddemmahum
- shaman_turk
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
KARDEŞİM LÜTFEN BÖYLE KONUŞMA FORUM HERKESE AÇIK. AMA ELBETTEKİ BU İŞLERE HER YÖNÜYLE BAKMAK LAZIM TÜM ARKADAŞLARDAN RİCAM FORUMUMUZU SINIRLANDIRMAYALIM SONUÇTA BURASI TARTIŞMAYA AÇIK KONULARIN KONUŞULDUĞU BİR YERtelekült yazdı:kardeş herkez kendi bacağından asıllır, eğer senin mantığına göre günah gibi geliyosa bırak sakın yapma!!!
zaten bu düşünceyle başarılı olamazsın....
Burası dini forum değil bu sorunuun cevbını başka yerde ara
**Shaman_Turk**
- Askem0
Husasfhasa :D SEvap Tır BEncede :D
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
-