Uri Geller CIA Deneyleri

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Uri Geller CIA Deneyleri

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Psişik konularla ilgili yapılan deneyler hakkında az çok herkesin bilgisi var. Ancak internet ortamında bunların kaydını bulmak epey zor. İşte size kaydını bulabileceğiniz ender deneylerden birisi.
Linkteki videoda Uri Gellerin CIA laboratuvarında gerçekleştirdiği kontrollü deneyler yer almakta. Anlatılana göre deneylerde telepati, telekinezi gibi yeteneklerini ispatlamış. http://www.youtube.com/watch?v=lERbTkN82go
Kimine göre herhangi psişik yeteneğe sahip olmayan bir mentalist, kimine göre ise bir şarlatan. Ancak yapılan deneylerde başarılı olması işinde bir hayli başarılı olduğunu gösteriyor.
İzleyin ve kendiniz karar verin. Sergilenen gösteriler gerçekten psişik yetenekler mi, yoksa birer hileden mi ibaret?
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.

Kullanıcı avatarı
rolex
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Re: Uri Geller CIA Deneyleri

Okunmamış mesaj gönderen rolex »

Gerçekten yapanlar var. Bu psişik işlere bizim gibi aylarını değil yıllarını veriyorlar. Hile ile yapanları saymıyorum.

Mesela Dynamo nun yaptıklarına çoğu kişi inanmaz. Niye inansın ki ? Onun kafası şunlar yapılabilir şunlar yapılamaz diye baştan sınırlamış kendisini.
Bu sitede olanlar bile bu yapılanlara inanamayabiliyor.

Telekinezinin sadece psiwell-ball veya levitasyondan ibaret olduğunu sanıyorlar (Bu diğer dallardada geçerli)

Diyeceğim o ki daha emekleyemeyen birine koşmayı gösterirseniz inanmaz tabiki. İllaki bu işin içinde bir iş var der.Hile ile yapıyor der.

Hiçbir şeye yapılamaz gözü ile bakmayın.
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

rolex yazdı:Gerçekten yapanlar var. Bu psişik işlere bizim gibi aylarını değil yıllarını veriyorlar. Hile ile yapanları saymıyorum.

Mesela Dynamo nun yaptıklarına çoğu kişi inanmaz. Niye inansın ki ? Onun kafası şunlar yapılabilir şunlar yapılamaz diye baştan sınırlamış kendisini.
Bu sitede olanlar bile bu yapılanlara inanamayabiliyor.

Telekinezinin sadece psiwell-ball veya levitasyondan ibaret olduğunu sanıyorlar (Bu diğer dallardada geçerli)

Diyeceğim o ki daha emekleyemeyen birine koşmayı gösterirseniz inanmaz tabiki. İllaki bu işin içinde bir iş var der.Hile ile yapıyor der.

Hiçbir şeye yapılamaz gözü ile bakmayın.
Linkteki videoda zaten Uri Gellerin bunu gerçekten yaptığı iddia ediliyor.
Ayrıca dynamo bir illüzyonist ve yaptıkları illüzyondan ibaret. Gerçekten çok yetenekli biri. Ancak gösterilerinde anlaşmalı seyirci ve kamera hilelerini çok kullanıyor. Bu açıdan bakarsak tv şovlarında Criss Angel'ı örnek aldığını söylemek pekte yanlış olmaz...
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

bunu görünce aklıma MEDYUM filmi geldi. Kesinlikle izlemenizi öneririm. Film Parapsikoloji Telepati ve Telekinezi Üzerine. Baş rollerden birisi Robert De Niro
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
turab

05:58de İllimunatinin sembolü var. Tam göz şeklinde çizmeselerde yine insan beynine aşılamaya çalışmışlar
uubam.com

Kullanıcı avatarı
turab

rolex yazdı:İnanmayabilirsin ama bunlar gerçek. Tekrar soruyum. Bu psişik konuların Psiwell-ball levitasyon veya kaşık bükmekten ibaret olduğunumu sanıyorsunuz.10 yıllarını vererek adam sadece yapabildiklerini gösteri amaçlı yapıyor.

Ayrıca benim birşey bilmediğimimi sanıyorsun. Psişik konularda kolaya kaçmak için ilizyona başvuranlar var ama bu gerçekten yapan yok analamına gelmez.

Dostum biz neyin ne olduğunu iyi biliyoruz merak etme . Sana sadece Medyum filmini izle diyorum o zaman demek istediğimi anlayacaksın. http://www.beyazperde.com/filmler/film-186634/

Filmin sonunu anlamak çok önemli. Araştırmacı çocuğun ne olduğunu anlaman lazım.
KONUSU:
Üniversitenin psikoloji bölümünde öğretim üyesi olan Margaret Matheson ve asistanı Tom Buckley, ruh çağırma, psişik güçler, telepati vb. metafizik olarak tanımlanan olayları ülke çapında araştırarak, sahte medyumların ipliğini pazara çıkartmaktadırlar. İnsanları çeşitli, kurnaz yöntemlerle kandıran şarlatanlar çok büyük paralar kazanmakta, dahası ciddi hastalıkları olan insanları tıbbi yöntemler yerine bu sahte güçleriyle tedavi ettiklerine inandırmaktadırlar.
Fakat ünlü medyum Simon Silver 30 yıl sonra yeniden gündeme gelip, gösterilere çıkmaya başlayınca Tom, Margaret'ın tüm ısrarlarına rağmen Silver'ın da peşine düşmek, bir yalancı olduğunu ispat etmek ister. Ve bu sefer büyük oynayacaktır...
Başrollerini Robert De Niro, Elizabeth Olsen ve Sigourney Weaver'ın paylaştığı yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini ise üçüncü uzun metrajlı işine imza atan İspanyol yönetmen Rodrigo Cortés üstleniyor.
uubam.com

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

turab yazdı:
rolex yazdı:İnanmayabilirsin ama bunlar gerçek. Tekrar soruyum. Bu psişik konuların Psiwell-ball levitasyon veya kaşık bükmekten ibaret olduğunumu sanıyorsunuz.10 yıllarını vererek adam sadece yapabildiklerini gösteri amaçlı yapıyor.

Ayrıca benim birşey bilmediğimimi sanıyorsun. Psişik konularda kolaya kaçmak için ilizyona başvuranlar var ama bu gerçekten yapan yok analamına gelmez.

Dostum biz neyin ne olduğunu iyi biliyoruz merak etme . Sana sadece Medyum filmini izle diyorum o zaman demek istediğimi anlayacaksın. http://www.beyazperde.com/filmler/film-186634/

Filmin sonunu anlamak çok önemli. Araştırmacı çocuğun ne olduğunu anlaman lazım.
KONUSU:
Üniversitenin psikoloji bölümünde öğretim üyesi olan Margaret Matheson ve asistanı Tom Buckley, ruh çağırma, psişik güçler, telepati vb. metafizik olarak tanımlanan olayları ülke çapında araştırarak, sahte medyumların ipliğini pazara çıkartmaktadırlar. İnsanları çeşitli, kurnaz yöntemlerle kandıran şarlatanlar çok büyük paralar kazanmakta, dahası ciddi hastalıkları olan insanları tıbbi yöntemler yerine bu sahte güçleriyle tedavi ettiklerine inandırmaktadırlar.
Fakat ünlü medyum Simon Silver 30 yıl sonra yeniden gündeme gelip, gösterilere çıkmaya başlayınca Tom, Margaret'ın tüm ısrarlarına rağmen Silver'ın da peşine düşmek, bir yalancı olduğunu ispat etmek ister. Ve bu sefer büyük oynayacaktır...
Başrollerini Robert De Niro, Elizabeth Olsen ve Sigourney Weaver'ın paylaştığı yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini ise üçüncü uzun metrajlı işine imza atan İspanyol yönetmen Rodrigo Cortés üstleniyor.
Filmi izledim ve gerçekten beğendim. Biraz fazla dikkatli izlediğimden sonu çok sürpriz gelmedi. Ancak çok bomba, çok sağlam bir şekilde bitiyor ve bütün olay son sahnelerde açıklığa kavuşuyor(aynı The İllusionist ve The Prestige de olduğu gibi). Filmin tek eksiği konu akışında sonu hakkında birçok ipucu verilmesi. Onun dışında gayet izlenesi bir film. Vakti olanların izlemesi tavsiye edilir. :)
Kullanıcı avatarı
rolex
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen rolex »

turab yazdı:

KONUSU:
Zamanım olursa ilemeye çalışacağım.