Aref ilizyonist mi

Moderatör: Sai

Aref ilizyonist mi

Evet
2
40%
Hayır
3
60%

Toplam oy: 5

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Aref ilizyonist mi

Okunmamış mesaj gönderen turab »

rolex yazdı:Bu adamların yıllarını vererek geliştirdiği bu psişik güçlerini, sadece GÖSTERİ olarak sunduğu için,, direk bu ilüzyonist diye atlıyorsunuz. Çünkü etrafta birçok ilüzyon ile yapılan gösteriler izlediğiniz için, kesin bunu içinde bir hile var demeniz normal..

Arkadaşım sen ne saçmalıyorsun anlamıyorum ilizyonistleri koruma derneği başkanı falan mısın ? Bunlar sahne şovları parapsikolojiyle uzaktan yakından alakası yok. Sen parapsikolojiyi sahne şovunun içine katarsan parapsikoloji parapsikoloji olmaktan çıkmış demektir. Arefin belli yeteneği olabilir oda en fazla kaşık eğme. onun harici yapılan her numara mentalizim ve ilizyondur. Ayrıca içinde hipnozda dahil . Parapsikoloji ilmi böyle 2 kaşık bükme zihin okuma işi değildir. Eğer özelden yazarsan sana asıl masterların videosunu atabilirim farkı anlarsın
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...

Kullanıcı avatarı
turab

ALIN SİZE CRİSS ANGEL SU ÜSTÜNDE YÜRÜME VE UÇMANIN SAHTE OLDUĞUNU GÖSTEREN VİDEO. VİDEODAKİ ADAM SIRF BU HİLELERİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARMAK İÇİN BİR SÜRÜ VİDEO ÇEKİYOR ONLARDAN BİRİ

http://www.youtube.com/watch?v=-3P4Gzow-t0
uubam.com

Kullanıcı avatarı
Elements
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Elements »

Bakın Aref gözümün önünde para uçurdu gerçekliği hakkında şüphem kalmadı sizle paylaşmak istedim eğer seyirciden aldığı paranın içine 10 saniyede mator yerleştirmediyse adam yapıyor
Beni 3 şey güçlendirir. 3 şey ise zayıflatır
1-nefret etmek 1-merhamet etmek
2-acı çekmek. 2-sevmek
3-intikam. 3-borçlu olmak

M.E
Kullanıcı avatarı
turab

Elements yazdı:Bakın Aref gözümün önünde para uçurdu gerçekliği hakkında şüphem kalmadı sizle paylaşmak istedim eğer seyirciden aldığı paranın içine 10 saniyede mator yerleştirmediyse adam yapıyor

O ilizyonun aynısı bende yapıyorum para uçurma basit numara arkadaşım
uubam.com

Kullanıcı avatarı
turab

http://www.youtube.com/watch?v=BqWaoXl65lk
Al 1 dkda buldum elin ayısı bile yüzük uçuruyor :DDD

http://www.dailymotion.com/video/xk3p89 ... WqXIqKePoI

BUDA VAR

AYRICA BUNLAR AMATÖR
uubam.com

Kullanıcı avatarı
rolex
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen rolex »

turab yazdı:ALIN SİZE CRİSS ANGEL SU ÜSTÜNDE YÜRÜME VE UÇMANIN SAHTE OLDUĞUNU GÖSTEREN VİDEO. VİDEODAKİ ADAM SIRF BU HİLELERİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARMAK İÇİN BİR SÜRÜ VİDEO ÇEKİYOR ONLARDAN BİRİ

http://www.youtube.com/watch?v=-3P4Gzow-t0
Kapalı alanlarda yaptığına ne diyeceksin arkadaşım içeri vinç sığmaz. Ayrıca bu maskeli adam dikkat edersen hile ile yapılabilecekleri gösteriyor. Bütün yapılanlar yok.

(bütün videolarını izledim ayrıca)
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Aref'in yaptığı gösterilerin hepsi(bunlara para uçurma, kaşık bükme, zihin okumada dahil) birer mentalizm gösterisidir.
Mentalizm: Hipnoz, telkin, beden dili, yüz okuma, mental magic, zihinsel matematik ve hafıza teknikleri, nlp gibi alanlardan yararlanan bir psişik gösteri sanatıdır.
Bu sanatla uğraşan hiç kimse özel yetenekleri olduğunu iddia etmez, eden varsa da mentalist değil sahtekar bir medyumdur.
Yani adam sahnede bu gösteriyi yaparken tabi ki düşünce gücüyle yapıyorum olumlu düşünün falan gibi sözler söyleyecek, çünkü bu bir tiyatro gösterisi. Aslında izleyen seyircilerin sahnedeki kişinin hiçbir insanüstü olarak adlandırılan yeteneğinin olmadığının farkında olan bilinçli insanlar olması gerek. Tabi ki Türkiye de mentalizm anlayışı yeni yeni oturduğundan bunu beklemek yanlış olur.
Sözün özü Aref bir illüzyonist ve mentalisttir. Yaptığı bütün gösterilerde çeşitli özel teknikler sayesinde gerçekleşmektedir.

Daha fazla uzamaması için konuyu kilitliyorum.
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.

Kilitli

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön