Element çalışanları buraya baksın

Moderatör: TTmF##

Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Element çalışanları buraya baksın

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

fire yazdı:bence hemen su elementine geçelim ....

diğer çalışmaları yaptın mı?
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...

Kullanıcı avatarı
fire
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen fire »

diğer çalışmalrın hepsini yaptım.
Mutlu olmanın iki yolu vardır: Ya isteklerini azaltacaksın,Ya da imkanlarını zorlayacaksın..
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Ne hissettiin?
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
omerbaba
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 77 Yalova
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen omerbaba »

öbür elementleri yazdınızmı arkadaşlar ben daha yenı üyelik açtımda
Kullanıcı avatarı
Elementsss
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Elementsss »

Ben çalışıyorum ama şunu belirteceğim sadece hava ve ateş diğerlerini çalışmıyorum bir an önce ateş meditasyonunu paylaşırsan iyi olur bide pek kimsenin çalışmama sebebi bu işte ilerleyince ne yapapileceklerini ne olacağını bilmemeleri
TOPLUM FARKLI OLANI DIŞLADIĞINI SANARKEN
FARKLI OLAN DIŞLAR TOPLUMU

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Elementsss yazdı:Ben çalışıyorum ama şunu belirteceğim sadece hava ve ateş diğerlerini çalışmıyorum bir an önce ateş meditasyonunu paylaşırsan iyi olur bide pek kimsenin çalışmama sebebi bu işte ilerleyince ne yapapileceklerini ne olacağını bilmemeleri
o ne demek la çalışacaksan hepsini yapacaksın istediklerini yapma gibi tercihin yok diye sanıyorum
omerbaba
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 77 Yalova
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen omerbaba »

ben AEROKİNEZİ öğrenmek istiyorm nasıl yapıldığınıda
Kullanıcı avatarı
rolex
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen rolex »

Elementsss yazdı:Ben çalışıyorum ama şunu belirteceğim sadece hava ve ateş diğerlerini çalışmıyorum bir an önce ateş meditasyonunu paylaşırsan iyi olur bide pek kimsenin çalışmama sebebi bu işte ilerleyince ne yapapileceklerini ne olacağını bilmemeleri
Mesela su elementi ile yapılabileceğin bir çalışma söyleyeyim.

Herhangi bir eline ılık bir su dök. Avucunda biraz su kalması yeterli. Şimdi diğer elinle üstünü kapat. Sonra konsantre ol. Suyun çok soğuk olduğunu imajine et. O kadar soğuk ki neredeyse senin elin de donacak. Böyle böyle uzun süre çalışırsan, ilerde suyun gerçekten buza dönüştüğünü görebilirsin.

Çalışırken neler olacağını, aşamaları ile aşağıya yazıyorum.

1. ay : Pek fazla birşey hissetmeyeceksin.

2. ay : Ellerinde, avucunun içinde kontrolsüz ısınma ve soğumalar hissedeceksin.

Birkaç ay sonra : Bu kontrolsüz gücü düşüncelerin ile yönlendirmeye başlayacaksın (kontrolü ele alma kısmı). Ama hala su ya tam etki edemeyeceksin.

Ortalama 6ay-1yıl sonra : Artık enerjinde ileri derecede kontrol sağlayacaksın. Eline hafif su döktüğünde, kısa sürede (kendi tekniğini öğrenmiş olarak) suyun buza dönüştürebileceksin.

Çok kısa ve yüzeysel olarak anlatmaya çalıştım. Umarım yardımı dokunur. İyi günler.
Kullanıcı avatarı
rolex
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen rolex »

Elementsss yazdı:S.a bir konuya suyla ilgili çalışma yazmışsında bana ateşle ilgili çalışma söylermisin
Psi ball yaparmış gibi ellerini birbirine yaklaştır. Bunu 20-30 dakika hergün yapmaya çalış.

İlk başlarda sadece 2 elindede çok küçük (Anlaşılmayacak derecede) titreşimler hissedeceksin. Titreşim deyince aklına telefon titreşimi gibi ağır titreşim gelmesin. Bundan daha çok ve hızlı bir titreşim hissedeceksin.
Buraya kadar su için çalışanlarda aynı. Burdan sonra imajine etme yönüyle ayrılıyor.

Sonralarda çalışmalarına devam ederken imajine etmeye çalış. Elinin ısındığını, yandığını veya ateşin üstüne elini tuttuğunu vs. Yaparken küçükde olsa ellerin belli yerlerinde kısa süreliğine hafifden sıcaklık hissedecekseksin. Bu ısı kontrolünü birazda artırma için daha çok çalışman gerekecek.

Kontrolü biraz daha eline aldıktan sonra uygulama bölümüne geçelim. Biraz Psi ball çalıştıktan sonra önüne normal boyutta, buruşturulmuş kağıt parçası koy. Ellerini kağıda doğru uzat (arada 5-10 cm olsun). Ellerinde oluşan bu Gücün kağıda gittiğini ve onu yaktığını imajine et. Aklına başka hiçbir düşünce gelmesin. Sadece kağıdın birden alev aldığını düşün.Kolundan başlayarak ellerine sonra ordanda parmaklarına doğru bir sıcaklığın ilerlediğini hissedeceksin. Enerjinin Parmaklarından da cisme doğru gittiğinin düşün.

Başlangıçda başarabilirsen kağıtta sadece noktalar halinde siyah noktalar görebilirsin. Biraz daha ilerlersen yakmayı başarabilirsin.

Başarırsan bunları mum, kibrit, sigara veya normal çalı çırpılardada deneyebilirsin.

[Elements, Özel sorunu konuya yazmak istedim.Kendine iyi bak]
Kullanıcı avatarı
Elementsss
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ

Okunmamış mesaj gönderen Elementsss »

rolex yazdı:
Elementsss yazdı:S.a bir konuya suyla ilgili çalışma yazmışsında bana ateşle ilgili çalışma söylermisin
Psi ball yaparmış gibi ellerini birbirine yaklaştır. Bunu 20-30 dakika hergün yapmaya çalış.

İlk başlarda sadece 2 elindede çok küçük (Anlaşılmayacak derecede) titreşimler hissedeceksin. Titreşim deyince aklına telefon titreşimi gibi ağır titreşim gelmesin. Bundan daha çok ve hızlı bir titreşim hissedeceksin.
Buraya kadar su için çalışanlarda aynı. Burdan sonra imajine etme yönüyle ayrılıyor.

Sonralarda çalışmalarına devam ederken imajine etmeye çalış. Elinin ısındığını, yandığını veya ateşin üstüne elini tuttuğunu vs. Yaparken küçükde olsa ellerin belli yerlerinde kısa süreliğine hafifden sıcaklık hissedecekseksin. Bu ısı kontrolünü birazda artırma için daha çok çalışman gerekecek.

Kontrolü biraz daha eline aldıktan sonra uygulama bölümüne geçelim. Biraz Psi ball çalıştıktan sonra önüne normal boyutta, buruşturulmuş kağıt parçası koy. Ellerini kağıda doğru uzat (arada 5-10 cm olsun). Ellerinde oluşan bu Gücün kağıda gittiğini ve onu yaktığını imajine et. Aklına başka hiçbir düşünce gelmesin. Sadece kağıdın birden alev aldığını düşün.Kolundan başlayarak ellerine sonra ordanda parmaklarına doğru bir sıcaklığın ilerlediğini hissedeceksin. Enerjinin Parmaklarından da cisme doğru gittiğinin düşün.

Başlangıçda başarabilirsen kağıtta sadece noktalar halinde siyah noktalar görebilirsin. Biraz daha ilerlersen yakmayı başarabilirsin.

Başarırsan bunları mum, kibrit, sigara veya normal çalı çırpılardada deneyebilirsin.

[Elements, Özel sorunu konuya yazmak istedim.Kendine iyi bak]
Teşekkürler
TOPLUM FARKLI OLANI DIŞLADIĞINI SANARKEN
FARKLI OLAN DIŞLAR TOPLUMU