Maddeyi kontrol etmek üzerine 2

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Maximum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Maddeyi kontrol etmek üzerine 2

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

Energyy yazdı:Bu yazılanlar sadece fikir bence ayrıca telekinezi fiziğe girmez metafiziğe girer bu konuda Einstein'in bir çok çalışması var o çalışmaları okursanız ışınlanma vs. daha açıklayacı olacağını düşünüyorum ve son olarak bilimin mantığı telekinezineye uymaz ve bilimle düşünmek keimesi yan yana gelmez herşeyi bilimle açıklamaya çalışmayın
Aslında her şeyi bilimle açıklamak mümkündür ancak her şeyi şimdiki bilimle açıklamak mümkün değildir.Karşıt görüşümü bildirmez isem rahat edemem.

Energyy
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen Energyy »

Maximum yazdı:
Energyy yazdı:Bu yazılanlar sadece fikir bence ayrıca telekinezi fiziğe girmez metafiziğe girer bu konuda Einstein'in bir çok çalışması var o çalışmaları okursanız ışınlanma vs. daha açıklayacı olacağını düşünüyorum ve son olarak bilimin mantığı telekinezineye uymaz ve bilimle düşünmek keimesi yan yana gelmez herşeyi bilimle açıklamaya çalışmayın
Aslında her şeyi bilimle açıklamak mümkündür ancak her şeyi şimdiki bilimle açıklamak mümkün değildir.Karşıt görüşümü bildirmez isem rahat edemem.
Allahın varlığını bilimşe açıklayamazsın başka söze gerek yok
Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.
Kullanıcı avatarı
Maximum

Kuran da beni bilime denetlettirin yazıyor?
Energyy
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen Energyy »

Maximum yazdı:Kuran da beni bilime denetlettirin yazıyor?
Ayeti yazarmısın hangi surede
Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Ya bi Allah'ı karıştırmayın.Zaten bilimin açıklayamayacağı bin türlü şey ortaya atılabilir.Hayal kavramını da bilim açıklayamaz mesela.Evrenin varoluşunu hala daha bilim kesin ve tam olarak açıklayamadı.Ben ortaya çıksam hayalin sınırı vardır desem bilimde yok dese bile bunu kanıtlayamaz.Ben hayale sınır koysam onlar koymasa bile onu kanıtlayamazlar.Başka isterseniz ruh var.Ruh hakkında bilim hiç denecek kadar az şey biliyor.Çünkü zaten ruh hakkında insanlığa sınırlı bilgi verilmiştir ve önüne geçilemiyor.Şimdilik 3 tane yazabildim ama bu örnekler çokça çoğaltılabilir.

Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Hristiyan bir sanatçı bir arkadaşına Allah'ın varlığını kanıtlayabilmek için atölyesinde kusursuza yakın bir güneş sistemi yapar. Çark çevrildiğinde sistem aynı gerçekteki gibi hareket eder. Arkadaşını eve davet ettiğinde arkadaşı hayretler içinde kalarak bu üstün sanatı kim yaptı? Diye sorduğunda kimse yapmadı geldiğimde oluşmuş der. Arkadaşı hadi canım böyle mükemmel bir eserin illa ki sanatçısı vardır deyince. Senin gözlerinin önünde bunun çok daha kusursuzu olan güneş sistemi var onun bir yaratıcısı olduğuna inanmıyorsun da bunun sanatçısı olmadığına neden inanmıyorsun? Deyince adam artık Allah'a inanmaya başlar. Bazı arkadaşların tereddüt içeren yazılarına karşın bir hikayecik paylaşmak istedim. Lütfen yanlış anlaşılmasın.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

yani kaşık bükme ve psi-ball yalan mı ?
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

kimsetutamaz yazdı:yani kaşık bükme ve psi-ball yalan mı ?
:/ neden? Yalan falan değil.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
Kullanıcı avatarı
Maximum

Energyy yazdı:
Maximum yazdı:Kuran da beni bilime denetlettirin yazıyor?
Ayeti yazarmısın hangi surede
Aradım baya ama bulamadım :-)
Vardı öyle bişey ama dediğim gibi :-)