yıl olmuş 2013

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: yıl olmuş 2013

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Uchiha Sasuke yazdı:
UsTr yazdı:
ChaTLacK yazdı:Ya bırak girsin araya sanki nolcak psi whell bile döndüremiyo diyo kendisi heralde uçuyo felan :D Çakma tschuchikage :D Yapabildikleri psi whell den ibaret sonrada gelip yıllarca bu işe emek vermiş hocalar gibi konuşuyolar zora geldiklerinde de siteden bi iki tane üyeyi hemen örnek gösterip kaçıyolar kendilerinin yapabildikleri bişey yok çünkü ve bilgileri olsa dahi geliştirme çabası içerisinde degiller...
Uchiha Sasuke yazdı:ChaTLacK kardeşim bırak ne karışıyorsun aklı mantığı olan doğruyu bulur zaten o kadar yazsınlar ki...
haah aynen öyle 40 yıllık hocalar. ulan matematik profesörleri bile pi yi bulamadı siz ustamısınız ki telekinezinin pi sini 3 senelik şeyinizle bulacaksınız.
ve şöyle birşey var kimseye psi wheel bile yapamayan diyemezsiniz bu hakkı kimse size vermez.
bide sanki ne yaptığımızı görüyorlarmışda ve doğruymuş gibi yazıyorlar ya iyice deli oluyom.
sanki evimize mühür bırakmışta Hiraishin no Jutsu yapıyor :D

damlaya damlaya göl olur :D :D
Bu yazılar için ikinizede teşekkür ettim.Nedenini isterseniz özelden yazabilirim.Ayrıca özelden ikinizlede ayrı olarak konuşucam. :)
konuş hatta 3 müzü bir anda konuşabileceği bi ortamda konuşalım o nededei bu nededi sorunu olmaz :)
bide niye teşekkür ettin öğrenebilirmiyim aceba ? :) sağoalsın :)
Yok 3 değil sadece ikinizle konuşucam.Çünkü konuşacağım şey bu konu hakkında değil.Daha doğrusu direk olarak bu konu hakkında değil.Birde nedenini özelden ikinizede yazıcam yaklaşık 20 dk sonra. :)

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

3 derken chatlak sen ve ben i kastettim :)
tamam olur merak ettim ALlah Allah hem sebebini yaz zahemt olmazsa sana bide konuşacağın şeyi 2 sinide merak ettim :)
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Yani psi-ball yalan mı ?
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
alpertunga123
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen alpertunga123 »

haha ilk defa duydum ya...yaptığımız psi ball yalan mı yani
Kullanıcı avatarı
Kisame
Yaşadığınız İl: 3 Afyonkarahisar
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen Kisame »

alpertunga123 yazdı:haha ilk defa duydum ya...yaptığımız psi ball yalan mı yani
Sen 1 günde nasıl 51 teşekkür ettin yav o neysede bide raslantıya bak hep aynı kişiye
Savaş ve kavgada kazanan yoktur çok kaybeden ve az kaybeden vardır.

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

malesef yalan :(
ayrıca kisame ibretlik tespit yapmış :((
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

ChaTLacK yazdı:Ya bırak girsin araya sanki nolcak psi whell bile döndüremiyo diyo kendisi heralde uçuyo felan :D Çakma tschuchikage :D Yapabildikleri psi whell den ibaret sonrada gelip yıllarca bu işe emek vermiş hocalar gibi konuşuyolar zora geldiklerinde de siteden bi iki tane üyeyi hemen örnek gösterip kaçıyolar kendilerinin yapabildikleri bişey yok çünkü ve bilgileri olsa dahi geliştirme çabası içerisinde degiller...

ya tamam sen yap yapma diyen mi var senin acın ne bu kadar çok inliyorsun onu anlamadım. Siz bilmiyosunuz ben biliyorum bunlar var deyip geç. Senin yaptığın hocam ben 100 bekliyodum bu kadar çok yanlışım nasıl çıkar misali. Bizden eminsin ama kendi yalanlarınla kendini kandırıp sürekli seninkilerin doğru olduğunu düşünüyorsun
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

UsTr yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:ChaTLacK kardeşim bırak ne karışıyorsun aklı mantığı olan doğruyu bulur zaten o kadar yazsınlar ki...
haah aynen öyle 40 yıllık hocalar. ulan matematik profesörleri bile pi yi bulamadı siz ustamısınız ki telekinezinin pi sini 3 senelik şeyinizle bulacaksınız.
ve şöyle birşey var kimseye psi wheel bile yapamayan diyemezsiniz bu hakkı kimse size vermez.
bide sanki ne yaptığımızı görüyorlarmışda ve doğruymuş gibi yazıyorlar ya iyice deli oluyom.
sanki evimize mühür bırakmışta Hiraishin no Jutsu yapıyor :D

damlaya damlaya göl olur :D :D
Bu yazılar için ikinizede teşekkür ettim.Nedenini isterseniz özelden yazabilirim.Ayrıca özelden ikinizlede ayrı olarak konuşucam. :)

ayrıca ustrda anlıyamıyorum :))) bu yazıyı yazmanın anlamı ne ? madem özel foruma niye bunu dile gitiriyorsun. Özelden 2sinede size bu yazı için teşekkür ettim nedenini sorarsanız anlatırım diyebilirsin. Seninkide ayrı bir show zaten :))) Ahh ahh yarım din adamı dinden çıkarır diye buna denir. Yarım bilginizle tüm bilgilerin içine edildi.
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

turab senin ki tam herhalde. ?
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Psiball olayı aslında o kadar da saçma değil elimizde dağınık olan enerjiyi neden küre haline getiremeyelim?
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön