Arkadaşlar önceleride ilgilieniyordum astralle filan.Bugün bi ara kalktım sonra tekrar yattım.O sırada astral seyehati düşündüm ve tuhaf şeyler oldu.Uykuya dalmamıştım.Yani gözümü açsam uyanırıdm.Böyle vucudumda karıncalanmalar uyuşmalar filan oldu.O sırada astralı düşündüm
Yükseldiğimi hissediyordum.ama etraf kapkaranlıkta gözüm kapalı olduğundan.Sonra biraz hareket ettiğimi filan düşündüm.Gözümü açtım odamda istediğim yere geldiğimi gördüm ancak bu saniyelik oldu sonra uyandım bedenime geri döndüm galiba.Yani hissediyordum sadece.Kalkmadım yatağımdan ve gözümüde açmadım.Sonra tekrar astrali düşündüm ve yine uyuşmalar filan kısa sürede başladı en fazla 15 saniyede.Sonra yine hareket ettiğimi düşündüm.İstediğim yere geldiğimi hissettim ve gözmü açtım istediğim yerde olduğumu gördüm ki pat diye bedenime geri döndüm
Yani astraldayken nasıl etrafımızı görüp seyehat edeceğiz?Yani astrali yaptım gözlerimi açtım istediğim yere geldiğimi döndüm ki bedenime çekildim hemen.Acaba gümüş kornonun dahada uzaması filan mı gerekli yorumlarınızı bekliyorum
Astral Seyehatte hareket ve görme
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: Astral Seyehatte hareket ve görme
Kendini geri dönmeye takmışsın. Ondan kısıtlanmalar yaşayabilirsin. Denemeye devam et.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 63 Şanlıurfa
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
-