Astral Seyehatte hareket ve görme

Telekinist ateist
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Astral Seyehatte hareket ve görme

Okunmamış mesaj gönderen Telekinist ateist »

Arkadaşlar önceleride ilgilieniyordum astralle filan.Bugün bi ara kalktım sonra tekrar yattım.O sırada astral seyehati düşündüm ve tuhaf şeyler oldu.Uykuya dalmamıştım.Yani gözümü açsam uyanırıdm.Böyle vucudumda karıncalanmalar uyuşmalar filan oldu.O sırada astralı düşündüm

Yükseldiğimi hissediyordum.ama etraf kapkaranlıkta gözüm kapalı olduğundan.Sonra biraz hareket ettiğimi filan düşündüm.Gözümü açtım odamda istediğim yere geldiğimi gördüm ancak bu saniyelik oldu sonra uyandım bedenime geri döndüm galiba.Yani hissediyordum sadece.Kalkmadım yatağımdan ve gözümüde açmadım.Sonra tekrar astrali düşündüm ve yine uyuşmalar filan kısa sürede başladı en fazla 15 saniyede.Sonra yine hareket ettiğimi düşündüm.İstediğim yere geldiğimi hissettim ve gözmü açtım istediğim yerde olduğumu gördüm ki pat diye bedenime geri döndüm

Yani astraldayken nasıl etrafımızı görüp seyehat edeceğiz?Yani astrali yaptım gözlerimi açtım istediğim yere geldiğimi döndüm ki bedenime çekildim hemen.Acaba gümüş kornonun dahada uzaması filan mı gerekli yorumlarınızı bekliyorum

MaeMaelynn
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Re: Astral Seyehatte hareket ve görme

Okunmamış mesaj gönderen MaeMaelynn »

Kendini geri dönmeye takmışsın. Ondan kısıtlanmalar yaşayabilirsin. Denemeye devam et.
emiremiremirsadasdas
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 63 Şanlıurfa
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Astral Seyehatte hareket ve görme

Okunmamış mesaj gönderen emiremiremirsadasdas »

vaay :DD