kulağıma fısıldanan isim
Moderatör: Sai
-
kulağıma fısıldanan isim
--------------------------------------------------------------------------------
aranızda bedensiz varlıklar konusunda tecrübeli birsürü arkadaşın olduğuna eminim.umarım onlar bana yardımci olur.
ben lise son öğrencisiyim nadir olarak okulun konferans salonunda film izleriz.neyse bir film vardı sınıfça izlemeye gittik filmi ben gayet normal bir şekilde izliyodun.derken kulağıma kısık ve boğazdan gelen bir ses bir isim fısıldadı ismi söylememeyi tercih ediyorum çünkü bu koruyucu meleğimin ismi de olabilir.yada iyi niyetli olmayan bi varlıkta olmayabilir.o yüzden ne söyliceğimi bilmiyorum.sizin başınıza böyle bir şey geldimi sizce ne yapmam gerekir
aranızda bedensiz varlıklar konusunda tecrübeli birsürü arkadaşın olduğuna eminim.umarım onlar bana yardımci olur.
ben lise son öğrencisiyim nadir olarak okulun konferans salonunda film izleriz.neyse bir film vardı sınıfça izlemeye gittik filmi ben gayet normal bir şekilde izliyodun.derken kulağıma kısık ve boğazdan gelen bir ses bir isim fısıldadı ismi söylememeyi tercih ediyorum çünkü bu koruyucu meleğimin ismi de olabilir.yada iyi niyetli olmayan bi varlıkta olmayabilir.o yüzden ne söyliceğimi bilmiyorum.sizin başınıza böyle bir şey geldimi sizce ne yapmam gerekir
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: kulağıma fısıldanan isim
ne söylediğini söylersen yardımcı olurum kardeş özel mesaj atabilirsin bana bazı garip şeyler oluo
- ddemmahum
bana da bi kere olmuştu.. ama büyük ihtimalle herhangi bir filmden etkilendiğim için olmuştu.. belki sana da bir şeyden etkilendiğin için olmuştur..
::Welcome to home Bruce::
-
ddemmahum yazdı:bana da bi kere olmuştu.. ama büyük ihtimalle herhangi bir filmden etkilendiğim için olmuştu.. belki sana da bir şeyden etkilendiğin için olmuştur..
evet ustadım dogru diyo biseyden etkilenmis olabilirsin bazen banada olabiliyo birine cok uzulursem falan sanki onun sesini duyuyormus gibi olabiliyorum.
-
filmden kaynaklanmış olabilir...
- telekült
fazla ciddiye alma....
-
üstüne gitmemeye calıs üstne gdersn daha da griplesebilir
- kaplangoz
Kesinlikle garip sadece 1 kere olduysa problem yok ama çogaldıysa sen bi hocaya görün..
-
bencede filmden olmuştur devam ederse bi konu daha aç yardımcı oluruz
I'm have returned