Gercekler

Uchiha Sasuke

Re: Gercekler

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

turab yazdı:
herşeyden öncemi yaratılmış abicim bi yürüyün gidin ya bunların alayı uydurma hadis böylesini görmedim sizde araştırmadan koyuyorsunuz. hadisi okumadım bile çünkü vakit kaybı bu tarz hadislerle gelmeyin buraya varsa elinizde kaynak (KURAN) kuranda yazıyorsa bu tamam ama onun harici böyle şeylere pek inanmayın HADİSLERLE yola çıkılmaz .HAdislerden sadece ders alın inanmayın
tamam geçtim onu siz doğru namazı Kuran dan nasıl göstereceksiniz yada kendiniz ortaya birşey çıkaracaksınız bu doğrudur diyeceksiniz ama Kuranda yok namaz nasıl kılınır ? onu nasıl uyduracaksınız çok merak ediyorum.

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Uchiha Sasuke yazdı:
turab yazdı:
herşeyden öncemi yaratılmış abicim bi yürüyün gidin ya bunların alayı uydurma hadis böylesini görmedim sizde araştırmadan koyuyorsunuz. hadisi okumadım bile çünkü vakit kaybı bu tarz hadislerle gelmeyin buraya varsa elinizde kaynak (KURAN) kuranda yazıyorsa bu tamam ama onun harici böyle şeylere pek inanmayın HADİSLERLE yola çıkılmaz .HAdislerden sadece ders alın inanmayın
tamam geçtim onu siz doğru namazı Kuran dan nasıl göstereceksiniz yada kendiniz ortaya birşey çıkaracaksınız bu doğrudur diyeceksiniz ama Kuranda yok namaz nasıl kılınır ? onu nasıl uyduracaksınız çok merak ediyorum.
Niye geçiyorsun anlamadım hem bilmediğni şeyi geçiyorsun hemde benden anlatmamı istiyorsun. Bilmediğini kabul et tamam bilmiyorum de, ben sana anlatayım namazı

Diğer yazdıklarım şu arapça olayı falan.
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Uchiha Sasuke

turab yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:
turab yazdı:
Niye geçiyorsun anlamadım hem bilmediğni şeyi geçiyorsun hemde benden anlatmamı istiyorsun. Bilmediğini kabul et tamam bilmiyorum de, ben sana anlatayım namazı

Diğer yazdıklarım şu arapça olayı falan.
ben hadisi geçtim dedim.

anlat namazı merak ettim.
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

http://www.hanifdostlar.net/forum_posts.asp?TID=911

al oku bu siteyi . yaşar nurinin yazısını
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Uchiha Sasuke

turab yazdı:http://www.hanifdostlar.net/forum_posts.asp?TID=911

al oku bu siteyi . yaşar nurinin yazısını
evet ilk satırca bu yazıyo ama hala hadislere inanmıyorsunuz. sünnetlerde hadislerde bildirilir bize.
“Kur’an-ı Kerim’de beş vakit namazdan söz edilmediği ileri sürülerek günde beş vakit namazın farz olmadığı iddia edilemez. Belirtmek gerekir ki, sünnet olmaksızın Kur’ân’ın doğru anlaşılması mümkün değildir.” (!!!)

Kullanıcı avatarı
Maximum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

O yazıya yorum yapan adamı bulmak isterdim, sen cehennem kütügüsün ne demek direk şirk olmuyo mu?
levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

Uchiha Sasuke (Yunus) kardeşim bu çok kendini beğenmiş kişilere doğru şeyleri söylemeye çalışıyorsun ama bunlara şu sözü söylemek gerekir öncelikle ;
- Herşeyi maddede arayanların akılları gözlerindedir, göz ise maneviyatta kördür - ( Bediüzzaman Said Nursi )
Bunların (Kişinin kendisine değil saçmalık olan fikirlerine ) kalbi maneviyattan çok maddi şeyleri düşünüyor. Onun için sen ne kadar anlatsanda

bunlar anlamayacaktır ve inanmayacaktır .Sen hakikatleri anlat sadece bunlarla polemiğe girme sakın ! Bunlarla Aynı seviyeye düşeceksin! Benim anlattıklarımın hepsi çeşitli alimlerin kat'i sunduğu ve anlattığı bilgilerdir.Ama bu gibi fikirli şahıslar kendini bu alimlerden daha zeki ve imanlı bir

kişi zannediyorlar.Enaniyeti ( Egoperestlik ) yüksek Olan insanlara anlatıp geçtiğin zaman onlarla tartışmaya girmediğin zaman daha mutlu olacaksın emin ol. Neyse Sukut lazım.
Allah'a emanet olun kardeşlerim..
Vesselam...
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
Uchiha Sasuke

levitasyon_ustası yazdı:Uchiha Sasuke (Yunus) kardeşim bu çok kendini beğenmiş kişilere doğru şeyleri söylemeye çalışıyorsun ama bunlara şu sözü söylemek gerekir öncelikle ;
- Herşeyi maddede arayanların akılları gözlerindedir, göz ise maneviyatta kördür - ( Bediüzzaman Said Nursi )
Bunların (Kişinin kendisine değil saçmalık olan fikirlerine ) kalbi maneviyattan çok maddi şeyleri düşünüyor. Onun için sen ne kadar anlatsanda

bunlar anlamayacaktır ve inanmayacaktır .Sen hakikatleri anlat sadece bunlarla polemiğe girme sakın ! Bunlarla Aynı seviyeye düşeceksin! Benim anlattıklarımın hepsi çeşitli alimlerin kat'i sunduğu ve anlattığı bilgilerdir.Ama bu gibi fikirli şahıslar kendini bu alimlerden daha zeki ve imanlı bir

kişi zannediyorlar.Enaniyeti ( Egoperestlik ) yüksek Olan insanlara anlatıp geçtiğin zaman onlarla tartışmaya girmediğin zaman daha mutlu olacaksın emin ol. Neyse Sukut lazım.
Allah'a emanet olun kardeşlerim..
Vesselam...
kardeşim eyvallah. bu arada adımı nerden biliyorsun :)
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

levitasyon_ustası bu nasıl üslup? Bunlarla polemiğe girme, bunlar anlamaz, bunların seviyesine inme v.b. noluyor birader hayırdır? Evcil hayvanından mı bahsediyorsun? Muhabbetin rengi değişiyor haberiniz olsun. Kullandığınız üsluba biraz dikkat edin. Sonra niye uyarı aldım, niye banlandım falan olmasın...
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

ozzzyyy yazdı:levitasyon_ustası bu nasıl üslup? Bunlarla polemiğe girme, bunlar anlamaz, bunların seviyesine inme v.b. noluyor birader hayırdır? Evcil hayvanından mı bahsediyorsun? Muhabbetin rengi değişiyor haberiniz olsun. Kullandığınız üsluba biraz dikkat edin. Sonra niye uyarı aldım, niye banlandım falan olmasın...
Sonra niye 9 tane köy dolaştığını sorarsın bu insanlara o zaman...

“Beden-Ruh-Kinezi” sayfasına dön