Enerji Çıkışı ?
Moderatör: Sai
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Enerji Çıkışı ?
Bi' nesne seç elini ona doğru uzat odaklan?
:D :D hareket ettirmeye çalışmakla aynısı oluyo. :) bana hareket ettirmek için kolaylık sağlasın diye enerji çıkışını kolaylaştırmam ve çok çıkarmam lazım kontrol etmesi zaten yaptıkça kontrolünü sağlarım..Maximum yazdı:Bi' nesne seç elini ona doğru uzat odaklan?
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
telekinezi-teknikleri/enerji-kaydirma-t54.htmlUchiha Sasuke yazdı:Bildiğiniz gibi kapak çalışması ile konsantrasyon ve gözlerden enerji çıkışı hat safaya çıkar gerçekten sıkı çalışırsak.
peki bu sadece gözlerden enerji çıkışını sağlıyo ellerden enerji çıkışı için nasıl bir teknik uygulayacağız ? bana gözlerden değil ellerden enerji çıkarmak lazım ellerden enerji çıkarmada acaip derecede ustalaşmam lazımda
Aramak, güzel bir çabadır.
hocam ben onu yapıyorum sorun yok ama benim kastettiğim biraz farklı.enerji toplama vs. sorunum yok acaip derecede elimde enerji topluyorum ama sorun onu dışarıya yollamada elimde kalıyo meret gitmiyo yolladığım nesneye :DAkrepKral yazdı:telekinezi-teknikleri/enerji-kaydirma-t54.htmlUchiha Sasuke yazdı:Bildiğiniz gibi kapak çalışması ile konsantrasyon ve gözlerden enerji çıkışı hat safaya çıkar gerçekten sıkı çalışırsak.
peki bu sadece gözlerden enerji çıkışını sağlıyo ellerden enerji çıkışı için nasıl bir teknik uygulayacağız ? bana gözlerden değil ellerden enerji çıkarmak lazım ellerden enerji çıkarmada acaip derecede ustalaşmam lazımda :)
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Forumda daha önce yazılmıştı ancak konu başlığı nedir bilmiyorum.
Bu konuda en ideal olan kendin bir teknik geliştirmektir ben sadece bir kaç çıkıştan bahsedeyim.
İlk telepati testi başarılıdır ikinci ve üçüncü denemelerde yanılma ihtimali yükselir. Telekinezi de hareket ettirmek istediğin cisimle yapılan ilk denemeler genelde başarılıdır sonraki denemelerde başarı oranı düşer. Önce bunun nedenini kendin analiz ederek bulman gerekiyor. Belli bir bölgeye kanalize edilen enerjinin bilinçli bir şekilde bir hedefe odaklanamabilmesi için yaşanılan sorunu şu hikayeyi analiz ederek çözmeye çalış.
"Suya odaklanmıştı fakat bir türlü su üzerindeki kibrit çöpünü hareket ettiremiyordu uzun süre konsantre olarak baktı baktı baktı ancak hiçbir hareketlilik olmadı tam ümidini kesmek üzere iken kapı çalındı bir anda tüm dikkati çalan zile yöneldi söylenerek kalktı ve kapıya yöneldi geri döndüğünde ise manzara ilginçti Kabın içindeki su etrafa saçılmıştı."
Konuyu ellere kanalize edilen enerjinin bir noktaya odaklanıp serbest bırakılması olayı içinde düşünebilirsin.
Farklı bir bakış açısı ile bitireyim. Aracı çalıştırırsın, Debriyaja basıp 1. vitese alırsın Hafifçe gaza basarak ayağını debriyajdan çekmediğin sürece aracı asla hareket ettiremezsin. Gaza sonuna kadar basman da bir şey değiştirmez.
Bu konuda en ideal olan kendin bir teknik geliştirmektir ben sadece bir kaç çıkıştan bahsedeyim.
İlk telepati testi başarılıdır ikinci ve üçüncü denemelerde yanılma ihtimali yükselir. Telekinezi de hareket ettirmek istediğin cisimle yapılan ilk denemeler genelde başarılıdır sonraki denemelerde başarı oranı düşer. Önce bunun nedenini kendin analiz ederek bulman gerekiyor. Belli bir bölgeye kanalize edilen enerjinin bilinçli bir şekilde bir hedefe odaklanamabilmesi için yaşanılan sorunu şu hikayeyi analiz ederek çözmeye çalış.
"Suya odaklanmıştı fakat bir türlü su üzerindeki kibrit çöpünü hareket ettiremiyordu uzun süre konsantre olarak baktı baktı baktı ancak hiçbir hareketlilik olmadı tam ümidini kesmek üzere iken kapı çalındı bir anda tüm dikkati çalan zile yöneldi söylenerek kalktı ve kapıya yöneldi geri döndüğünde ise manzara ilginçti Kabın içindeki su etrafa saçılmıştı."
Konuyu ellere kanalize edilen enerjinin bir noktaya odaklanıp serbest bırakılması olayı içinde düşünebilirsin.
Farklı bir bakış açısı ile bitireyim. Aracı çalıştırırsın, Debriyaja basıp 1. vitese alırsın Hafifçe gaza basarak ayağını debriyajdan çekmediğin sürece aracı asla hareket ettiremezsin. Gaza sonuna kadar basman da bir şey değiştirmez.
Aramak, güzel bir çabadır.
Teşekkür ederim abi anladım sanırım. enerjiyi toplayabildiğim kadar topladıktan sonra serbest bırakıcam birde öyle deneyeyim ben.. :)AkrepKral yazdı:Forumda daha önce yazılmıştı ancak konu başlığı nedir bilmiyorum.
-