Aşırı Kaygı Çözüm?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
NotAfraid
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Aşırı Kaygı Çözüm?

Okunmamış mesaj gönderen NotAfraid »

Bende aşırı kaygı hastalığı var kardeşimi servis 5 dk geç getirse 1000 tane senaryo üretirim 10 dk geç getirse ağlamaya başlarım daha da artarsa kafayı yiyorum zaten yada annemi telefondan aradığımda açmassa 1000 tane senaryo gelir aklıma aynı şeki tıptaki adı Anksiyete bozukluğu mış bunun için antideprasan al diyorlar ki kafayı yemeyi tercih ederim bir çözüm yolu vs. her türlü ne şekilde olursa var mı bilen?
(Hayatım felç 2-3 yıldır var ama son 6 aydır 0 sosyal aktivite yağmur yağsa okuldan kaçıp kardeşimin yanına gidiyorum)
Çok önemli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN

Kullanıcı avatarı
volkan37
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Re: Aşırı Kaygı Çözüm?

Okunmamış mesaj gönderen volkan37 »

bunu yazı yoluyla hal edemeyiz kardeşim sen ya bir psikolog a görün yada sakin olmaya çalış önerim
böyle bir durumda sevdiğin bir filmi veya müziği dinle izle dikkatini başka yöne verebilecek başka şeyler yap ama dediğim gibi çok yüksek boyutlardaysa bir psikolog a git
Sınır yoktur sadece biz onu olduğunu düşünürüz.

Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Bu sürece girmene neden olan bir şeyler olmuştur mutlaka. Nedenlerini bulmadan çözmekte zor olur.

İyi bir psikolokla görüşmen daha iyi olur. Gerekirse O Seni bir psikiyatra sevkedebilir. Bizim buradan yapabileceğimiz yanında olduğumuzu göstermek ve nedenlerini bulmana yardımcı olmak olabilir sadece
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
NotAfraid
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen NotAfraid »

Teşekkürler ama psikologlar beni anlamıyor işte illa antideprasan kullan diyorlar yaşım kaç daha ayrıca antideprasan dediğimiz olay bir bakıma uyuşturucu neyse yine de teşekkürler
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN

“Sizden Gelenler” sayfasına dön