SINIR..
Moderatör: Sai
- volkan37
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
SINIR..
Öncelikle cümleten selamlar.
Bence SINIR diye bir şey yoktur yani bir konuya sınır koymamalıyız.
Hani derler ya ne düşünürsen o olur diye işte öyle bir şey biz SINIR dediğimiz şeyi düşünürsek ve yapamayacağımıza inanırsak o olur bu yüzden SINIR denilen kavramı aklımızdan çıkarıp ondan sonra çalışmaya başlamalıyız.
Ve diğer biride İMKANSIZ var dır bu kavramı da aklımızdan çıkarmalıyız.
İMKANSIZI DÜŞÜNÜR SEK KENDİMİZE BİR SINIRDA KOYMUŞ OLURUZ ÖNCE İMKANSIZI KALDIRMALI VE SONRA YAPABİLECEKLERİMİZE BİR SINIR KOYMADAN YOLUMUZA DEVAM ETMELİYİZ.
BENİM YOLUM BU YOLDUR.
VE HAYALİM DE BİR GÜN İNSANLARA SINIRIN OLAMADIĞINI GÖSTERMEK.
BELKİDE İMTİHAN NIN CEVABI BUDUR.
KANIMCA DA ÖĞLE.
Bence SINIR diye bir şey yoktur yani bir konuya sınır koymamalıyız.
Hani derler ya ne düşünürsen o olur diye işte öyle bir şey biz SINIR dediğimiz şeyi düşünürsek ve yapamayacağımıza inanırsak o olur bu yüzden SINIR denilen kavramı aklımızdan çıkarıp ondan sonra çalışmaya başlamalıyız.
Ve diğer biride İMKANSIZ var dır bu kavramı da aklımızdan çıkarmalıyız.
İMKANSIZI DÜŞÜNÜR SEK KENDİMİZE BİR SINIRDA KOYMUŞ OLURUZ ÖNCE İMKANSIZI KALDIRMALI VE SONRA YAPABİLECEKLERİMİZE BİR SINIR KOYMADAN YOLUMUZA DEVAM ETMELİYİZ.
BENİM YOLUM BU YOLDUR.
VE HAYALİM DE BİR GÜN İNSANLARA SINIRIN OLAMADIĞINI GÖSTERMEK.
BELKİDE İMTİHAN NIN CEVABI BUDUR.
KANIMCA DA ÖĞLE.
Sınır yoktur sadece biz onu olduğunu düşünürüz.
Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.
Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.
- volkan37
Re: SINIR..
Yorumlarınızı bekliyorum. :D
Özelikle:TriGonoMetri ile Uchiha Sasuke den
Özelikle:TriGonoMetri ile Uchiha Sasuke den
- volkan37
Hey 6 bakılma ama bir yorum yok yorum atın.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Birkaç ay önce bu konuyla ilgili rahat 13-14 sayfalık belki de daha fazla sürmüştür bir tartışma yapmıştım.Zaten sonunun gelmeyeceği anlaşılınca konuyu kilitlediler sonrada direk sildiler.Bunu niye yazdım diye düşündüm de şimdi daha önce böyle bir konu forumu fena karıştırmıştı da hani haberiniz olsun diye yazdım.Bu sefer karıştıracak olan ben değilim o yüzden benim kafam rahat.Neyse teorinde başarılar... :)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Bir de bir yazma nedenim daha var şimdi aklıma geldi o yüzden alıntı içinde yazdım.Yorum atın yorum demişsin galiba kendimde birşeyler yazma zorunluluğu hissettim birde o yüzden de olabilir.Tekrar teorinde başarılar.. :)UsTr yazdı:Birkaç ay önce bu konuyla ilgili rahat 13-14 sayfalık belki de daha fazla sürmüştür bir tartışma yapmıştım.Zaten sonunun gelmeyeceği anlaşılınca konuyu kilitlediler sonrada direk sildiler.Bunu niye yazdım diye düşündüm de şimdi daha önce böyle bir konu forumu fena karıştırmıştı da hani haberiniz olsun diye yazdım.Bu sefer karıştıracak olan ben değilim o yüzden benim kafam rahat.Neyse teorinde başarılar... :)
- volkan37
:D gine de yorum için sağ ol :D ben sadece bu teori ile ilgili düşüncelerini merak ediyorum bir de 1 yıl önce falan yazmıştım bunun gibi konuyu ama şimdi daha kapsamlı şekilde açıkladım sanıyorum.
Bende hep ustr yorum atsın derdim halada içimden diyorum yanii atsaymış iyi olurmuş :)
Umut abi o konuda duvardan geçmeyi konuştunuz mu ? daha doğrusu ben varmıydım o konuda :) ??
___
Volkan kardeşim,
sınır=imkansız ay şey diyebiliriz bi nevi.
Sınır vardır.Ama hala duvardan geçebileceğimize inanıyorum.Yani duvardan geçmek hala imkansız değil.İmkansızı sen düşün artık (:
Umut abi o konuda duvardan geçmeyi konuştunuz mu ? daha doğrusu ben varmıydım o konuda :) ??
___
Volkan kardeşim,
sınır=imkansız ay şey diyebiliriz bi nevi.
Sınır vardır.Ama hala duvardan geçebileceğimize inanıyorum.Yani duvardan geçmek hala imkansız değil.İmkansızı sen düşün artık (:
- volkan37
abi benim demek istediğim o ama yani bilemeyeceğim sizin ne düşün düşündüğünüzü ama şey nasıl duvardan geçmeye inanıyorsun da sınır koya biliyorsun yani senin için sınır nedir onu merak ediyorum ?
Diyorsunki duvardan geçebileceğine inanıyorsun senin sınırın o mu diyorsun yani ? Ya da nedir sınırın diyorsun..
Ben çalışırken en temel ilkem:Ellahın izin verdiği yere kadardır.
Yani Ellah'a şirk koşmaya götüren ve günah benim sınırım.
Şimdi duvardan geçmek herhangi bir günaha veya şirke delalet etmiyor.
Özet:Çalışmalarım günaha,şirke sokmayacaksa beni,benim sınırım yok diyebilirim :)
Ben çalışırken en temel ilkem:Ellahın izin verdiği yere kadardır.
Yani Ellah'a şirk koşmaya götüren ve günah benim sınırım.
Şimdi duvardan geçmek herhangi bir günaha veya şirke delalet etmiyor.
Özet:Çalışmalarım günaha,şirke sokmayacaksa beni,benim sınırım yok diyebilirim :)
- volkan37
Bu sefer kargaşa çıkaracak ben değilim derken geçen seferde sen değildin ki teknik olarak.UsTr yazdı:Birkaç ay önce bu konuyla ilgili rahat 13-14 sayfalık belki de daha fazla sürmüştür bir tartışma yapmıştım.Zaten sonunun gelmeyeceği anlaşılınca konuyu kilitlediler sonrada direk sildiler.Bunu niye yazdım diye düşündüm de şimdi daha önce böyle bir konu forumu fena karıştırmıştı da hani haberiniz olsun diye yazdım.Bu sefer karıştıracak olan ben değilim o yüzden benim kafam rahat.Neyse teorinde başarılar... :)