Bende öğle düşünüyorum.Uchiha Sasuke yazdı:Diyorsunki duvardan geçebileceğine inanıyorsun senin sınırın o mu diyorsun yani ? Ya da nedir sınırın diyorsun..
Ben çalışırken en temel ilkem:Ellahın izin verdiği yere kadardır.
Yani Ellah'a şirk koşmaya götüren ve günah benim sınırım.
Şimdi duvardan geçmek herhangi bir günaha veya şirke delalet etmiyor.
Özet:Çalışmalarım günaha,şirke sokmayacaksa beni,benim sınırım yok diyebilirim :)
SINIR..
Moderatör: Sai
- volkan37
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: SINIR..
Sınır yoktur sadece biz onu olduğunu düşünürüz.
Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.
Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.
- volkan37
bir de psi pet hakkın da seninle çok tartıştık ustr.
ah şu eskiler :D
ah şu eskiler :D
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Sen konu açarsında ben yazmaz mıyım? :)volkan37 yazdı:Yorumlarınızı bekliyorum. :D
Özelikle:TriGonoMetri ile Uchiha Sasuke den
Çalışmamın sürekliliğini,umudumu yitirmememi ve beni hiç yıldırmayan inançlarımdan biridir diyebilirim.Hani dil bilgisinde kullandığım üç nokta (...) gibidir.Bir devamı olmalı.Perdenin arkasında birşeyler olmalı benim için.İnsanoğlu neleri yapabilir veya yapamaz bilemeyiz.Benim için zaman hep bir adım ilerde olmalı.Bu yüzden bir sınır tanımam.Tabi ilahi nizam çerçevesini aşmamak kaydıyla.Benim lügatım da sınır kelimesi sadece Ülkemizin haritasını gösterir bir coğrafya terimidir.Yaşantımda bir yeri yok.Diğer anlamlarını daha tatmadım onu tadacak bir dilimde yok.Ki birşeyler beni sınırlandırmak istese de o da benden içerdedir.Onu da aşacak yine benim.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
eğer belli bir sınır olmazsa her insan ilk deneyişte kapıyı tk ile açar,bunun sonunu düşünsenize,insanları şirke sokar.tabi her kesi değil.insanlar kibirlenir.yani ne kadar çalişsak psi balla bir arabayı itemeyiz.ama belli bir yere kadar kendimizi sınırlarsak hiç bir şey beceremeyiz
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- volkan37
Yorum için teşekkürler.TriGonoMetri yazdı:Sen konu açarsında ben yazmaz mıyım? :)volkan37 yazdı:Yorumlarınızı bekliyorum. :D
Özelikle:TriGonoMetri ile Uchiha Sasuke den
Çalışmamın sürekliliğini,umudumu yitirmememi ve beni hiç yıldırmayan inançlarımdan biridir diyebilirim.Hani dil bilgisinde kullandığım üç nokta (...) gibidir.Bir devamı olmalı.Perdenin arkasında birşeyler olmalı benim için.İnsanoğlu neleri yapabilir veya yapamaz bilemeyiz.Benim için zaman hep bir adım ilerde olmalı.Bu yüzden bir sınır tanımam.Tabi ilahi nizam çerçevesini aşmamak kaydıyla.Benim lügatım da sınır kelimesi sadece Ülkemizin haritasını gösterir bir coğrafya terimidir.Yaşantımda bir yeri yok.Diğer anlamlarını daha tatmadım onu tadacak bir dilimde yok.Ki birşeyler beni sınırlandırmak istese de o da benden içerdedir.Onu da aşacak yine benim.
- volkan37
Anlamıyorum bir kaç yorum da bu şekilde ve bir dediği bir dediğini tutmuyor yani hem bir arabayı itemeyiz diyorsun hemde sınırı koymamalıyız diyorsun işte buna çok kızıyorum yani bu kararsızlık mı? Yoksa düşüncelerini düzgün yazamıyor musun ?geller yazdı:eğer belli bir sınır olmazsa her insan ilk deneyişte kapıyı tk ile açar,bunun sonunu düşünsenize,insanları şirke sokar.tabi her kesi değil.insanlar kibirlenir.yani ne kadar çalişsak psi balla bir arabayı itemeyiz.ama belli bir yere kadar kendimizi sınırlarsak hiç bir şey beceremeyiz
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Yoo aslında genel olarak bendim :D Yani tartışmanın %80 ninde yer aldığımı hatırlıyorum :)volkan37 yazdı:Bu sefer kargaşa çıkaracak ben değilim derken geçen seferde sen değildin ki teknik olarak.UsTr yazdı:Birkaç ay önce bu konuyla ilgili rahat 13-14 sayfalık belki de daha fazla sürmüştür bir tartışma yapmıştım.Zaten sonunun gelmeyeceği anlaşılınca konuyu kilitlediler sonrada direk sildiler.Bunu niye yazdım diye düşündüm de şimdi daha önce böyle bir konu forumu fena karıştırmıştı da hani haberiniz olsun diye yazdım.Bu sefer karıştıracak olan ben değilim o yüzden benim kafam rahat.Neyse teorinde başarılar... :)
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
:) %80'inde yer aldıysan sen olduğunu gösterir :)UsTr yazdı:Yoo aslında genel olarak bendim :D Yani tartışmanın %80 ninde yer aldığımı hatırlıyorum :)volkan37 yazdı:Bu sefer kargaşa çıkaracak ben değilim derken geçen seferde sen değildin ki teknik olarak.UsTr yazdı:Birkaç ay önce bu konuyla ilgili rahat 13-14 sayfalık belki de daha fazla sürmüştür bir tartışma yapmıştım.Zaten sonunun gelmeyeceği anlaşılınca konuyu kilitlediler sonrada direk sildiler.Bunu niye yazdım diye düşündüm de şimdi daha önce böyle bir konu forumu fena karıştırmıştı da hani haberiniz olsun diye yazdım.Bu sefer karıştıracak olan ben değilim o yüzden benim kafam rahat.Neyse teorinde başarılar... :)
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- volkan37
:D aslın da eskiyi hatırlamak hoşuma gidiyor o zaman sana ne sinir olurdum :D o zamanlar daha toydum yani çok bir şey bilmiyorum ama düşüncelerim genişti inanıyorum bir gün ben veya hep beraber dünyayı değiştireceğiz :D şimdi ise bilgim çok ve düşüncelerim geniş ama ben bu teoriyi destekliyorum belki sınır vardır ama bu Evren de değil belki başka bir boyuta Ellah ın olduğu yerde bir sınır olabilir.UsTr yazdı:Yoo aslında genel olarak bendim :D Yani tartışmanın %80 ninde yer aldığımı hatırlıyorum :)volkan37 yazdı:Bu sefer kargaşa çıkaracak ben değilim derken geçen seferde sen değildin ki teknik olarak.UsTr yazdı:Birkaç ay önce bu konuyla ilgili rahat 13-14 sayfalık belki de daha fazla sürmüştür bir tartışma yapmıştım.Zaten sonunun gelmeyeceği anlaşılınca konuyu kilitlediler sonrada direk sildiler.Bunu niye yazdım diye düşündüm de şimdi daha önce böyle bir konu forumu fena karıştırmıştı da hani haberiniz olsun diye yazdım.Bu sefer karıştıracak olan ben değilim o yüzden benim kafam rahat.Neyse teorinde başarılar... :)
- SAH1N
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
bende bişey yazıyım :D
Sınırı koyan zihindir.Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebildiği kadar başarılı olur.
%100 inandığın sürece herşeyi yapabilirsin.
Arnold Schwarzenegger
Sınırı koyan zihindir.Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebildiği kadar başarılı olur.
%100 inandığın sürece herşeyi yapabilirsin.
Arnold Schwarzenegger
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..