Enerji Tükenme Sorunu ve Telekinetik Gücü Yükseltmek
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Enerji Tükenme Sorunu ve Telekinetik Gücü Yükseltmek
Ben bu işleri 7-8 sene önce öğrenmiştim ancak başladım bıraktım falan. 3 gün önce tekrar başladım.
İlk günde Psi-Wheel'i hiç durmaksızın 15-20 dakika boyunca sabit bir hızla çevirdim. Arada 2 kez durakladı maksimum 3-4 saniye sürmüştür. Ancak ardından çok yorgun ve dikkatsiz oldum. Maksimum 3-4 cm dönüyordu.
Ertesi günde biraz daha kötüydü ama yinede bayağı döndü.
3. günde yani bugün oyuncak bir arabayı oynatmaya çalıştım. 15-20 cm kadar ilerlettim ancak daha gitmedi ve yine yorgun hissediyorum.
Bu arada hiç ellerimi kullanmadım sadece bakarak yaptım.
En ilginç bulacağınız kısımda bu; Hiç bir şey düşünmeme gibi bir şey asla yapmıyorum. Sadece odaklanırsam performansım dahada kötü oluyor. Eğer kardeşimle sohbet ederek çevirirsem veya sağı solu izlersem falan daha rahat çeviriyorum. Şöyle ki oturdum çeviriyorum güzel güzel psi-wheelimi 50-60 cm uzaktan. Çok uzak demeyin kağıt kocaman hiç sorun olmuyor. Mesaj geldi telefonuma, aldım telefonu, dikkatimi wheelden çekmeden mesajı okudum ve cevapladım mesajı ve bu sırada psi-wheel mesaj atarken biraz yavaşladı ama tekrar dikkatimi verip aynı hızda döndürdüm. Kardeşimi de inandırmak için sende yapabilirsin dedim. Moral olsun diye kıza. Koydu önüne sen yapma dedi. Rahat ol dedim zaten 2 metre var aramızda hem ben bilgisayarda oyun oynuyorum dedim. Cidden oynuyordum. Ta odanın diğer tarafındaydı wheel ve kardeşim. Aynı zamanda oyun oynuyordum ancak wheeli çevirdim wheele bile bakmadan. Buda bir diğer tam anlamadığım kısım. Örneğin duvara bakarken wheeli görmesem bile beynimi wheele odaklayarak çevirebiliyorum. Bakmadan odaklanabiliyorum.
Şimdi sorularım şunlar:
1) Bu enerjimin tükendiğini hissetmem neden oluyor? Enerji tükenir mi? Cevap evetse nasıl halledebilirim bu sorunu?
2) Daha ağır cisimleri hareket ettirmek istiyorum. Bunun için bu hareket ettirme gücümü nasıl artırabilirim? Örneğin bilardo topunu falan yuvarlamak istiyorum veya psi-wheeli çok çok hızlı döndürmek için ne yapmalıyım?
3) Aslında bu bir soru değil. :) Şu bakmadan çevirme ve sohbet ederek çevirme olayına yorumunuz merak ediyorum.
Teşekkürler. :)
İlk günde Psi-Wheel'i hiç durmaksızın 15-20 dakika boyunca sabit bir hızla çevirdim. Arada 2 kez durakladı maksimum 3-4 saniye sürmüştür. Ancak ardından çok yorgun ve dikkatsiz oldum. Maksimum 3-4 cm dönüyordu.
Ertesi günde biraz daha kötüydü ama yinede bayağı döndü.
3. günde yani bugün oyuncak bir arabayı oynatmaya çalıştım. 15-20 cm kadar ilerlettim ancak daha gitmedi ve yine yorgun hissediyorum.
Bu arada hiç ellerimi kullanmadım sadece bakarak yaptım.
En ilginç bulacağınız kısımda bu; Hiç bir şey düşünmeme gibi bir şey asla yapmıyorum. Sadece odaklanırsam performansım dahada kötü oluyor. Eğer kardeşimle sohbet ederek çevirirsem veya sağı solu izlersem falan daha rahat çeviriyorum. Şöyle ki oturdum çeviriyorum güzel güzel psi-wheelimi 50-60 cm uzaktan. Çok uzak demeyin kağıt kocaman hiç sorun olmuyor. Mesaj geldi telefonuma, aldım telefonu, dikkatimi wheelden çekmeden mesajı okudum ve cevapladım mesajı ve bu sırada psi-wheel mesaj atarken biraz yavaşladı ama tekrar dikkatimi verip aynı hızda döndürdüm. Kardeşimi de inandırmak için sende yapabilirsin dedim. Moral olsun diye kıza. Koydu önüne sen yapma dedi. Rahat ol dedim zaten 2 metre var aramızda hem ben bilgisayarda oyun oynuyorum dedim. Cidden oynuyordum. Ta odanın diğer tarafındaydı wheel ve kardeşim. Aynı zamanda oyun oynuyordum ancak wheeli çevirdim wheele bile bakmadan. Buda bir diğer tam anlamadığım kısım. Örneğin duvara bakarken wheeli görmesem bile beynimi wheele odaklayarak çevirebiliyorum. Bakmadan odaklanabiliyorum.
Şimdi sorularım şunlar:
1) Bu enerjimin tükendiğini hissetmem neden oluyor? Enerji tükenir mi? Cevap evetse nasıl halledebilirim bu sorunu?
2) Daha ağır cisimleri hareket ettirmek istiyorum. Bunun için bu hareket ettirme gücümü nasıl artırabilirim? Örneğin bilardo topunu falan yuvarlamak istiyorum veya psi-wheeli çok çok hızlı döndürmek için ne yapmalıyım?
3) Aslında bu bir soru değil. :) Şu bakmadan çevirme ve sohbet ederek çevirme olayına yorumunuz merak ediyorum.
Teşekkürler. :)
- SAH1N
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Re: Enerji Tükenme Sorunu ve Telekinetik Gücü Yükseltmek
arabayı ellerinide kullanmadan oynatabildiğini yazmışsn ben yaklaşk 2ay oldu pipet oynatamıyorm :D
şu enerji olayıda herkeze oluyo düzelir ertesi günlerde.
İyi Telekinetik çalışmalar =)
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Yapma ya o kadar mı kötü? Ben kağıtla bir olduğumu hissedince dönüyor. Bu 1-5 dakika sürüyor saate bağlı olarak. Eğer odaklanmak istemiyorsam ellerimi yanına koyuyorum 3 saniyede dönmeye başlıyor. Daha 15 dakika önce 2 tanesini aynı anda oynatmayı denedim, yaklaşık 6-7 saniye oldu dahada yapamadım.SAH1N yazdı:arabayı ellerinide kullanmadan oynatabildiğini yazmışsn ben yaklaşk 2ay oldu pipet oynatamıyorm :D
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
normalde ara verdigimizde güç kaybederiz. bence sen bu arada güç kazanmışsın gibi bir şey.ve hani odaklanıp sonra bir yere bakmakla enerjini serbest bırakırız ya işte senin bilincin odaklanmayı atlamış direk enerjiyi serbest bırakıyo :DD ya da çogu kişi kabullenmeye bilir ama yeteneklisn enerji konusuna gelince bugatti benzin yakar.o kadar şey yapa biliyorsun ve niye enerjim çabuk bitiyor diyorsun.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
ve enerjiyi meditasyonla kazana bilirsin.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
kapak çalışması da olur
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- SAH1N
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
1hafta yaklaşk yarım saat meditasyon çalıştım ama faydasını göremedim :(geller yazdı:ve enerjiyi meditasyonla kazana bilirsin.
yanlış bişeymi yapıyorum sonradanmı görürüm etkisini ???
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
-
Valla ben meditasyon bilmem.zihnimi susturmakla ya da nefes egzersizleri ile kendimi tamamen gevşetirim.bu da işe yarar.bence meditasyon budur.faydasını da az çok görürüm.
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Belki de gerçek kardeşin oynatmıştır bunu hiç düşünmedin mi?Sen araba oynatıyorsan cidden üç günde, onun da ilk denemesinde çevirmesi normal .d
-