Uzun bir aradan sonra birşeyler öğrenmek istiyorum*
- knkemrah64
- Yaşadığınız İl: 64 Uşak
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Uzun bir aradan sonra birşeyler öğrenmek istiyorum*
Arkadaşlar bu forumda uzun zamandır bulunuyorum geçen sene mentalizm öğreniyordum ve biraz birşeyler öğrendim ozan abi sağolsun, fakat telekinezi gibi gizemli şeyler öğrenmek istiyorum bana yardımcı olabilecek varmı yani öğretin demiyorum şu konuya bakın diyebilirsiniz isterseniz bende size grafik ve tasarım video animasyon öğretirim
Plus Graphic Designer-
İletişim : emrahhorsunlu@hotmail.com -www.cyber-warrior.org/P.S.D - www.facebook.com/horasan64
İletişim : emrahhorsunlu@hotmail.com -www.cyber-warrior.org/P.S.D - www.facebook.com/horasan64
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Uzun bir aradan sonra birşeyler öğrenmek istiyorum*
Ben sana psi-wheel ile başlamanı öneririm. 2-3 günde kağıda istediin kadar tur attırabilirsin mesela. Öncelikle psi-wheel de ustalaşmanı öneririm.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Tavsiyem ilk önce kapak çalışması yap. Sonra ise psi wheel i döndürmeye çalış. dönmüyo diye pes etme devamlı çalış. Onda gelişince psi bal a geçebilirsin. ayrıca meditasyon da iyi oluyo :)
- knkemrah64
Arkadaşlar kapak çalışması psi wheel diyorsunuzda bunları nasıl yapacağım ? demesi kolay yapması zor :)
Plus Graphic Designer-
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Şu an bende kapak üzerine yoğunlaşmaya başladım.Öğrendiğim şudur ki ilk başta bunun kolay olacağını beynimize kazımak lazım.Birşey düşünmeden o noktaya yoğunlaşmak gerekir.Sadece o noktayı görmek lazım.Amaç dikkat ve konsantrasyonu artırmak.Ardından pw yapmak istediğinde ellerine kağıda uzat birşey düşünme dönmeye başlıyor.Asıl önemli olan ondan sonra başlıyor.Yön vermeyi öğrenme.İşte bu aşamada ben de takılıyorum o yüzden kapak çalışmasına başladım günlük olarak süreyi uzatmaya çalışıyorumknkemrah64 yazdı:Arkadaşlar kapak çalışması psi wheel diyorsunuzda bunları nasıl yapacağım ? demesi kolay yapması zor :)
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Kapak çalışması konusunda birşey söylemek istedim sadece.Kapak çalışmasında konsantrasyon ve zihin susturma,odaklanma gibi şeyleri yapmaktan çok kapak çalışmasına katlanabilme seviyenin olması gerekiyor.Yani cidden sıkıntıdan bir süre sonra sanki boğazını sıkıyolar.Çok sıkıcı aşırı sıkıcı bir çalışma.Bunun için birşey önermek istiyorum.Kapağın başına otur ve ne zaman biteceğini filan hiç aklının ucundan geçirme.Hatta yapabiliyorsan bütün gün onun başında oturacakmışsın gibi düşün.Çünkü o sıkıntının sebep olduğu şeyi yenemezsen zaten konsantrasyon filan hayal oluyor.Ne zaman bitcek,çok sıkıldım,hemen bitsin gibi düşünceler ve bu düşünceler yanında bittikten sonra yapacağın şeyleri planlaman filan geliyor.Yani bu kadar yazıdan çıkaracağın şey şu zamanı ve ne zaman biteceğini aklının ucundan bile geçirmeden sanki bütün gün kapağa bakacakmışsın gibi o kapağın başında oturmandır.Yani kendini bu şekilde hazırlamandır.Bu kadar kısa bişeyi cidden niye bu kaar uzattım inan bi fikrim yok.Neyse kapak çalışması gibi bir çalışma yada eziyet diyim yapıyorsan Allah cidden sabır versin... :)knkemrah64 yazdı:Arkadaşlar kapak çalışması psi wheel diyorsunuzda bunları nasıl yapacağım ? demesi kolay yapması zor :)
- knkemrah64
Abi doğru söylüyosunda kapak çalışması bittikten sonra neler yapacağım ya ben böyle mucizevi bişeyler öğrenmek istiyorum yani aslında hobi olarak düşünüyorum yani arkadaş ortamında veya evde yapabilmek için yani birşeyler bilip öğrenmek istiyorum.UsTr yazdı:Kapak çalışması konusunda birşey söylemek istedim sadece.Kapak çalışmasında konsantrasyon ve zihin susturma,odaklanma gibi şeyleri yapmaktan çok kapak çalışmasına katlanabilme seviyenin olması gerekiyor.Yani cidden sıkıntıdan bir süre sonra sanki boğazını sıkıyolar.Çok sıkıcı aşırı sıkıcı bir çalışma.Bunun için birşey önermek istiyorum.Kapağın başına otur ve ne zaman biteceğini filan hiç aklının ucundan geçirme.Hatta yapabiliyorsan bütün gün onun başında oturacakmışsın gibi düşün.Çünkü o sıkıntının sebep olduğu şeyi yenemezsen zaten konsantrasyon filan hayal oluyor.Ne zaman bitcek,çok sıkıldım,hemen bitsin gibi düşünceler ve bu düşünceler yanında bittikten sonra yapacağın şeyleri planlaman filan geliyor.Yani bu kadar yazıdan çıkaracağın şey şu zamanı ve ne zaman biteceğini aklının ucundan bile geçirmeden sanki bütün gün kapağa bakacakmışsın gibi o kapağın başında oturmandır.Yani kendini bu şekilde hazırlamandır.Bu kadar kısa bişeyi cidden niye bu kaar uzattım inan bi fikrim yok.Neyse kapak çalışması gibi bir çalışma yada eziyet diyim yapıyorsan Allah cidden sabır versin... :)knkemrah64 yazdı:Arkadaşlar kapak çalışması psi wheel diyorsunuzda bunları nasıl yapacağım ? demesi kolay yapması zor :)
Plus Graphic Designer-
- SAH1N
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Mucizevi bişey değil çok normal doğal bişey :D hobi olrk yapıcam diyosn yani hergün çalışmıyacaksn dimi
çok yavaş ilerlersin bence.Ben kapak çalışmasına başladıgımdan beri psi wel çok az dönüyo.Enerjim kapak çalışmasıyla bitmiş gibi oluyo . Bakarak biraz döndürebiliyorm.Her gün 1saat kapak çalışıyorum vaktim olrsa daha fazla.
çok yavaş ilerlersin bence.Ben kapak çalışmasına başladıgımdan beri psi wel çok az dönüyo.Enerjim kapak çalışmasıyla bitmiş gibi oluyo . Bakarak biraz döndürebiliyorm.Her gün 1saat kapak çalışıyorum vaktim olrsa daha fazla.
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Çünk Biz Komandoyuz
KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
- UsTr
Mucizevi şeyler istiyorsan benim düşüncem parapsikolojiyi bırakmn olur.Çünkü parapsikoloji gibi temeli soyutluğa dayanan şeylerde mucizevi şeyler görmenin kendisi mucize oluyor çoğu ihtimalde.Bu yüzden eğer başka bir bilim yada işte ne bileyim somut deneylere dayanan ilginç bilim dallarına yönelirsen ki bence inan bana ilgini çeken bir tane çıkabilir.İşte o zaman mucizeyi buldum dediğinde parapsikoloji çok normal bir şeymiş gibi kalır onun yanında.Tabi bu sadece öneri. :)knkemrah64 yazdı:Abi doğru söylüyosunda kapak çalışması bittikten sonra neler yapacağım ya ben böyle mucizevi bişeyler öğrenmek istiyorum yani aslında hobi olarak düşünüyorum yani arkadaş ortamında veya evde yapabilmek için yani birşeyler bilip öğrenmek istiyorum.UsTr yazdı:Kapak çalışması konusunda birşey söylemek istedim sadece.Kapak çalışmasında konsantrasyon ve zihin susturma,odaklanma gibi şeyleri yapmaktan çok kapak çalışmasına katlanabilme seviyenin olması gerekiyor.Yani cidden sıkıntıdan bir süre sonra sanki boğazını sıkıyolar.Çok sıkıcı aşırı sıkıcı bir çalışma.Bunun için birşey önermek istiyorum.Kapağın başına otur ve ne zaman biteceğini filan hiç aklının ucundan geçirme.Hatta yapabiliyorsan bütün gün onun başında oturacakmışsın gibi düşün.Çünkü o sıkıntının sebep olduğu şeyi yenemezsen zaten konsantrasyon filan hayal oluyor.Ne zaman bitcek,çok sıkıldım,hemen bitsin gibi düşünceler ve bu düşünceler yanında bittikten sonra yapacağın şeyleri planlaman filan geliyor.Yani bu kadar yazıdan çıkaracağın şey şu zamanı ve ne zaman biteceğini aklının ucundan bile geçirmeden sanki bütün gün kapağa bakacakmışsın gibi o kapağın başında oturmandır.Yani kendini bu şekilde hazırlamandır.Bu kadar kısa bişeyi cidden niye bu kaar uzattım inan bi fikrim yok.Neyse kapak çalışması gibi bir çalışma yada eziyet diyim yapıyorsan Allah cidden sabır versin... :)knkemrah64 yazdı:Arkadaşlar kapak çalışması psi wheel diyorsunuzda bunları nasıl yapacağım ? demesi kolay yapması zor :)
- Maximum
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Kapak çalışmasını kolaylaştırmak istiyorsan, önce kapağa bak bak ve bak, biraz daha sonra burnun üst kısmında bir sızı hissediyorsun, kapağa bakmayı sadece gözlerine bırak ve kendini sızıya odakla kaybolmamasına dikkat et genelde bende bir saatlik çalışmanın 20. Dakikasında falan başlardı bu sızı ve 10-15 dakika sızıya odaklanarak göz açıp kapayana kadar geçerdi .d
-