Enerji Çekme

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
HokusPokus
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Enerji Çekme

Okunmamış mesaj gönderen HokusPokus »

Arkadaşlar Şimdi enerji çekme teknikleri falan filan veriyorsunuz. Bi düşünelim. Mesela Enerji Çekerken Aslında Kimin Enerjisini Çekiyoruz. Ben aslında farkına vardım. Enerji Çekmenin farklı yolları var.
Şimdi Hiç Tanımadığımız Birinin Enerjisini Çektiğimizde

Şimdi tanımadığımız için onun fıtrarını düşüncelerini bilmiyoruz ve buyüzden çekme başarısız olur.

Çünkü Arkadaşlar Koruyucu Melekler Vardır Ve Bu yüzden O kişinin enerjisini çekemeyiz.

Açıklama (Tam çekemeyiz değil aslında koruyucu meleğin enerjisi çekilme ihtimali var buda günah)

Tanıdığımızın Enerjisini çekme Bu farklı. Şimdi Tanıdığımız Mesela 8 yıllık kankanız 'ın enerjisini çekebiliriz. Ama nasıl çekebiliriz ? Tanıdığınızın tüm bilgilerini bilirsiniz onu tam tanıyorsanız kontrol edebilirsiniz . (Telekinezide cisimi tanımassak hareket ettiremeyiz ) ve bu yüzden kurbanın enerjisini hissedip ondan hiçbir engel olmadan side geldiğini hissedin.
Çekebiliriz.

Bunu Alış veriş mağzasındayken farkettim Babamın çektiğimde yoruluyo gözleri kapanıyo ama alışverişte tanımadıklarımdan enerji çekince hiçbir güç hissi gelmiyo .

Ve mutlu son

Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Re: Enerji Çekme

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Aldığın nefeste bile enerji kaynağı varken niye başkalarından enerji çekesin ki :D
Kullanıcı avatarı
volkan37
Yaşadığınız İl: 9 Aydın

Okunmamış mesaj gönderen volkan37 »

katılıyorum
Sınır yoktur sadece biz onu olduğunu düşünürüz.

Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
volkan37

UsTr yazdı:Aldığın nefeste bile enerji kaynağı varken niye başkalarından enerji çekesin ki :D
yani sana

Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Ne acaip bi uşaksın sen.Birkere hırsızlık yapıyorsun sen burda sordun mu enerjinisizi çekebilir miyim diye ?
Ha birde ihanet ediyorsun ne zorun var babanın enerjisini çekiyorsun.
Ha 2 tabii birde bu enerji çekme psikolojik olabilir.
Ben sana bütün bilgilerimi vereyim birde benim enerjimi çek bakayım çekebilicen mi :)

Kullanıcı avatarı
Maximum
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

Bro annenin kızlık soyadı ile banka hesap no çok önemli onu bilmeyince bende çekemiyorum. :D

Ama zaten bu tekniğin amacı başkalarını zayıf düşürmek herhalde, yoksa aurası bulunmayan cansız şeylerden çekmek çok daha kolay oluyor eğer illa zorlarsan.Tabi en işe yararı meditasyan,düzenli yapıldığında kısa sürede çok kar getiriyor.
Kullanıcı avatarı
WarandDead1
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen WarandDead1 »

Vay Hayırsız Evlat Babanın Enerjisini Çekiyosun Ha :D :D
Kullanıcı avatarı
volkan37

Senin enerjin bir Allah hın gücünün 1 damlası kadar bir şey daha küçük belki yani sonsuz evrende bir gezegen kadar enerjin var sen bu enerjinle bir galaksi ye hüküm edersin :D

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

volkan37 yazdı:Senin enerjin bir Allah hın gücünün 1 damlası kadar bir şey daha küçük belki yani sonsuz evrende bir gezegen kadar enerjin var sen bu enerjinle bir galaksi ye hüküm edersin :D
Dikkat edelim yazdığmız cümelelere acaip benzetmeler yapıp insanların kapasını karıştırmayalım lütfen volkan kardeşim :)
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Enerji emmenin günah olduğunu okumuştum.
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)