Burun kanaması
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Burun kanaması
Merhaba beyler ben neredeyse 2 aydır telekinezi çalışıyorum düzenli bir şekilde hergün 45 dk. kapak çalışması yapıyorum 2 aydır.Dün kapak çalışırken burnum kanadı çok odaklanmadanmı ?
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: Burun kanaması
2 aydır hergün 45 dk çalışıyorsan çok normal ayrıca cisim oynatmayı dene çabuk başaracağını düşünüyorumForeverKing yazdı:Merhaba beyler ben neredeyse 2 aydır telekinezi çalışıyorum düzenli bir şekilde hergün 45 dk. kapak çalışması yapıyorum 2 aydır.Dün kapak çalışırken burnum kanadı çok odaklanmadanmı ?
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
alakası yok.devam et.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Enerji blokajlarin açılıyor
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burnun kanadıysa bunun anmlamı şudur:Kapak çalışmasını gerçekten güzel ve etkili doğru bir şekilde yapmışsın.Çünkü enerji parapsikolojik bir çalışma yaparken burun etrafında toplanır ve uzun süre çalışırsan enerji burnunu kanatır diye okumuştum bi yazıda.Yani bence sevinmen gerek . :) Beyin gücünü gerçekten kullanmışsın. :D
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Burun kanamasının alakası var mı bilmem ama konuyu AkrepKrala iletecem en iyi cevabı vereceğine eminim.Ama kimsetutamaz arkadaşımız bir makalede okuduğunu yazmış kaynak güvenilirse olabilir
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
Telekieziden alakalı olsaydı her kapak çalışmasında kanardı.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Konunun tıbbi teşhisi yapılmadan net bir şey demek zor. Ancak kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak net bir şeyler söylemeye çalışayım.
Eğer normalden fazla çalışma yapılacak olursa aşırı yükleme nedeni ile normalde olmayan sorunlar oluşabilir. Bedendeki aşırı enerji birikimi buna bağlı olarak uykusuzluk, kaşıntı, kontrolsüz titreşimler, özellikle enerjinin salındığı noktalarda uyuşma ve karıncalanmalar vs. Eğer bir şeye gerçekten çok fazla odaklanırsanız kılcal damarlara etki edecek bir durumsa çatlama da olabilir. Daha önce bir konuda "Telekinezi felce neden olur mu" diye bahsi geçmişti. Bu çatlamaların hangi bölgede ve ne oranda olacağını bilemeyiz. Kontrolsüz ve aşırı olan herşeyin zararı vardır. Herkeste herşey aynı oranda gerçekleşmez ancak bir şekilde etki edecektir.
Aşırı yoğun çalıştığım dönemlerde burnumdan kan geldiği oldu. O dönemde Bunun hangi çalışma ile doğrudan ilgili olduğu üzerinde pek durmadım. Özellikle bu durumu yaşadığımda astral seyahat ve meditasyon (kendi tekniklerimle) ile ilgili çalışmalar yapıyordum. Bu sadece telekinezi ile ilgili bir durum olmayabilir. Madde bedenle Enerji beden arasındaki akımın güçlenmesi, irtibatının artması ile de ilgili olabilir. Neticede 90 km hızla gitmeye programlanmış ancak ötesine çıkmak isteyenler için de çıkış yolları ayrılmış bir motorun 120, 180 gitmesi için çabalıyoruz.
Eğer normalden fazla çalışma yapılacak olursa aşırı yükleme nedeni ile normalde olmayan sorunlar oluşabilir. Bedendeki aşırı enerji birikimi buna bağlı olarak uykusuzluk, kaşıntı, kontrolsüz titreşimler, özellikle enerjinin salındığı noktalarda uyuşma ve karıncalanmalar vs. Eğer bir şeye gerçekten çok fazla odaklanırsanız kılcal damarlara etki edecek bir durumsa çatlama da olabilir. Daha önce bir konuda "Telekinezi felce neden olur mu" diye bahsi geçmişti. Bu çatlamaların hangi bölgede ve ne oranda olacağını bilemeyiz. Kontrolsüz ve aşırı olan herşeyin zararı vardır. Herkeste herşey aynı oranda gerçekleşmez ancak bir şekilde etki edecektir.
Aşırı yoğun çalıştığım dönemlerde burnumdan kan geldiği oldu. O dönemde Bunun hangi çalışma ile doğrudan ilgili olduğu üzerinde pek durmadım. Özellikle bu durumu yaşadığımda astral seyahat ve meditasyon (kendi tekniklerimle) ile ilgili çalışmalar yapıyordum. Bu sadece telekinezi ile ilgili bir durum olmayabilir. Madde bedenle Enerji beden arasındaki akımın güçlenmesi, irtibatının artması ile de ilgili olabilir. Neticede 90 km hızla gitmeye programlanmış ancak ötesine çıkmak isteyenler için de çıkış yolları ayrılmış bir motorun 120, 180 gitmesi için çabalıyoruz.
Aramak, güzel bir çabadır.
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Teşekkürler AkrepKral. :) Doğaüstü filminde görmüştüm.(Filmin konusu:3 arkadaş telekinezi yapıyor git gide yetenekleri artıyor filan.)Adamların çok telekinezi yaptıkları için ikide bir burnu kanıyodu.Seninkide böyle bişey olabilir bence.
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

-
Burnum kanadıktan sonra artık telekineziyi daha iyi yapıyorum artık.Geçenlerde aliminyum küçük bir top yaptım onu hareket ettirmeye çalıştım inanmıyıcaksınız ama neredeyse 20 santim ilerledi