Telekinezi başlangıç ve Psi wheel için ufak ipuçları
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi başlangıç ve Psi wheel için ufak ipuçları
Aleyküm Selam
Tebrikler inşallah bırakmassın ve ilerlersin
Tebrikler inşallah bırakmassın ve ilerlersin
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
ben yaptığım zaman başım ağrıyor ve yan etkilerinde korkuyorum? acaba yan etkileri varmıdır??

-
yan etki falan yok,ilk kapak çalışması yap 1-2 ay,30 dak snra bunu yap.böyle yapmazsan 4 güne döndürüp bir şey yapamayıp bırakıcaksın
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
ilk önce kapak calışması veya a4 kağıdının bir yerine nokta yapıp odaklanmanızısı geliştirebilirsiniz ozaman psi-wheel çalışmasına başlayabilirsiniz simdiden başarılar 

- Elrohir
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Teşekkürler bende yeniyim

Ölüm başka bir yoldur hepimizin aşması gereken...
//Gandalf
//Gandalf
-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Merhaba arkadaşlar ben yapıyorum ama ara sıra , bir garip . Bende dikkat eksikliği var bundan dolayı olabilirmi . Ve ayrıca bu telekinezi denen şey dikkat eksikliğni çözebilirmi
-
- Yeni Kullanıcı
Arkadaşlar bende yeni baslıyacagım bu işede psi wheel i cevirmeye calsıırken tam olarak zihnimi nasıl kontrol etmeliyim bi yardım edermisiniz
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
miskettopu: evet bir süre sonra dikkat eksikliği sorunun ortadan kalkmaya başlar
meltince12:yeni başlayanlara hiçbir şey düşünmeden bakmalarını ya da elinin psi whell i çevirmelerini imajine etmeleri istenir ve yeni başlayanlar 2 elini psi whellin yanlarında tutarak enerjiyi yönlendirmeleri kolaylaşır. Anlamadıysan özel mesajdan anlatabilirim
meltince12:yeni başlayanlara hiçbir şey düşünmeden bakmalarını ya da elinin psi whell i çevirmelerini imajine etmeleri istenir ve yeni başlayanlar 2 elini psi whellin yanlarında tutarak enerjiyi yönlendirmeleri kolaylaşır. Anlamadıysan özel mesajdan anlatabilirim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- Goffy
Bende yeni başladım her türlü tekniği denedim bana en kolay olan yol tesadüfen karşılaştığım bir yol psiwheel yaptığım kağıtta bir nokta vardı ona odaklanmak kağıda odaklanmaktan ço kdaha koalydı ve bu kağıdı döndürmemei çok kolaylaştırdı sizede tavsiyem olsun kçük bir nokta koyun pshiwheelinize tabi bu işin ustaları ne der bilemem ama :)
Psi-Wheel : %85
Psi-Ball ---
Nesne hareket ---
Kaşık bükme ---
Levitasyon ---
Lunarkinezi ---
Nekrokinezi ---
Elektrokinezi ---
Durugörü ---
Durusezi ---
Psi-Ball ---
Nesne hareket ---
Kaşık bükme ---
Levitasyon ---
Lunarkinezi ---
Nekrokinezi ---
Elektrokinezi ---
Durugörü ---
Durusezi ---
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Merhaba bir şey soracam ben ellen ancak çevirebiliyorum ne zaman elsiz çevirebilirim?Ve gözüm kapalı da çevirebilirmiyim bazıları yapıordu e zaman yapabilirim?
-