PsiBall Hakkında Birkaç Uyarı.
Moderatör: Sai
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
PsiBall Hakkında Birkaç Uyarı.
Uzunca bi süre sonra tekrar geri geldim aranıza fakat sınavlar başlıyor yine kısa bir süre ortalıkta olmayacağım
bu süre içinde sizlerle birkaç önemli şey paylaşmak istedim. Önceliğim Psi-Ball
Neden mi ? Çok basit. Boşa enerji harcıyorsunuz.
-Çünkü Psiball'ı yapmak aslında çok kolay gibi gözükse de çoğumuza , ardından gelecekleri hesaba katmıyorsunuz. Psi-Ball'ın yapılışı sitede binlerce konu halinde mevcut.
-Ama benim dikkat çekmeye çalıştığım nokta ap ayrı. Psi-Ball'ı yaptınız enerjinizi boşa harcadınız eyvallah. E peki açtığınız enerji kanalını kapatabiliyor musunuz ? hiç sanmıyorum. Çünkü çoğunuz enerjiyi dışarı vermeye çalışıyor. "Psi-ball ile birşeyler kırmak bir yerlere fırlatmak " bunlar hep ego :D
- Yapılamaz demiyorum fakat çoğunuzun enerji seviyesi bir tozu bile kaldırmaya yetmezken böyle şeylerle uğraşıp moralinizi bozmayın. Sonra "Neden Telekinezi yapamıyorum , Dün oldu bugün olmadı, Psi-Çark neden dönmüyor" tarzı başlıklar açıyorsunuz.
Neyse o kadar konuştuk şu sonuca varmanızı istiyorum. Psi-Ball'ı yaparken çok enerji harcıyorsunuz ve geri toplamayı bilmiyorsunuz. Bu yüzden meditasyonlar yapın. Önce enerjiyi yönlendirmeyi öğrenin sonra Telekinezi yapmaya çalışın... İyi forumlar dilerim.
bu süre içinde sizlerle birkaç önemli şey paylaşmak istedim. Önceliğim Psi-Ball
Neden mi ? Çok basit. Boşa enerji harcıyorsunuz.
-Çünkü Psiball'ı yapmak aslında çok kolay gibi gözükse de çoğumuza , ardından gelecekleri hesaba katmıyorsunuz. Psi-Ball'ın yapılışı sitede binlerce konu halinde mevcut.
-Ama benim dikkat çekmeye çalıştığım nokta ap ayrı. Psi-Ball'ı yaptınız enerjinizi boşa harcadınız eyvallah. E peki açtığınız enerji kanalını kapatabiliyor musunuz ? hiç sanmıyorum. Çünkü çoğunuz enerjiyi dışarı vermeye çalışıyor. "Psi-ball ile birşeyler kırmak bir yerlere fırlatmak " bunlar hep ego :D
- Yapılamaz demiyorum fakat çoğunuzun enerji seviyesi bir tozu bile kaldırmaya yetmezken böyle şeylerle uğraşıp moralinizi bozmayın. Sonra "Neden Telekinezi yapamıyorum , Dün oldu bugün olmadı, Psi-Çark neden dönmüyor" tarzı başlıklar açıyorsunuz.
Neyse o kadar konuştuk şu sonuca varmanızı istiyorum. Psi-Ball'ı yaparken çok enerji harcıyorsunuz ve geri toplamayı bilmiyorsunuz. Bu yüzden meditasyonlar yapın. Önce enerjiyi yönlendirmeyi öğrenin sonra Telekinezi yapmaya çalışın... İyi forumlar dilerim.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: PsiBall Hakkında Birkaç Uyarı.
Bunları yazmak kolay biraz daha açıklama yazsan nasil geri toplucaz veya nasil yönlendirme ypcz sana göre ? Meditasyon diyorsun ne meditasyonmus arkadaş tamam faydaları var ama telekinezi ona bağlı da değil
- TTmF##
- Genel Yetkili
benim buraya yazacağım teknik senin hiç bir işine yaramayacak. Çünkü ben onu kendi deneyim ve tecrübelerime dayanarak keşfettim. Bunu sizinle paylaşmam demiyorum fakat boşa vakit kaybı olacak. Enerji yönlendirmede aynı. Hazır yemeği herkes yer , önemli olan yemeğin "tarifini" aldıktan sonra onu yapabilmektir.Fakat bu "tarif" görecelidir ve herkesin kendi elinin ayarı vardır. Ben sana diyorum ki enerji yolunu kapatıp tekrar enerji kazanman için meditasyon yap ve enerjini yönlendir. Tarif bu. Bunların nasıl yapıldığı zaten her yerde yazıyor. Manava gidip patates, domates almak gibi bir şey artık bunlar. Günlük yapamasanda haftada toplam 20 dakika meditasyon yapın. Enerji yönlendirme çalışmalarını günlük 5'er dakika yapın. Nasıl yapacağınız size kalmış.
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
söyliyicek bişeyim yok psi bala meditasyon konusunda haklısın ama şu enerji kanallarının açık kalmasını ilk kez senden duyuyorum nasıl kapatıcağımda bana kalmış bişeymi yoksa o nunda meditasyon gibi bi tekniği varmı ?
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- TTmF##
- Genel Yetkili
meditasyonlar ve enerji kontrolü çalışmaları ile zamanla kendinizde fark edeceksiniz zaten enerji kanallarını açık bıraktığınızı. musluk gibi düşün. işini görüyosun ama açık bırakıyorsun. ben belki bu hafta anlatabilirim nasıl bir yol izlediğimi fakat dediğim gibi benim uyguladığım yöntemler sizde işe yaramayacak.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
ttmf insanlar 1 2 ayla psi ball yapamaz ya da yaptigini sanar,cunku bu ise insanlar yillarini veriyor
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- TTmF##
- Genel Yetkili
psi ball'ı hiç bilmeyen birisi bile en fazla 1 dakikada öğrenir fakat enerji kanalını kapatmayı bilmediği için her yapışında daha etkisiz olur.
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
oh be nihayet biri bunu dedi psi ball hakkında psi ball sadece enerji birikintisi ya ohh :D gerçekten rahatladım bu lafı duyunca forumda :D bide anladım o enerji kanallarını kapatmakta bize kalmış ama en azından tam olarak ne ifade ettiği anlamamız için kendi uyguladığın yöntemi yazarmısın ve altına not koyup bunun sadece örnek olduğunu ve çoğu kişide işe yaramayacağını her insanın kendi tekniğini geliştirmesi gerktiğini yazbilirsin :D şimdiden saolTTmF## yazdı:psi ball'ı hiç bilmeyen birisi bile en fazla 1 dakikada öğrenir fakat enerji kanalını kapatmayı bilmediği için her yapışında daha etkisiz olur.
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

Enerji kanallarını nasıl kapatılıcağınıda söylersen daha iyi olur.
Bu enerji kanallarına herkes girebiliyor mu ?
Bu enerji kanallarına herkes girebiliyor mu ?
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Gelip burda masal anlatmayın yok 1 ay yok 5 hafta pis bal yapamayanlar bu tarz yorum yapmasın lütfen 2 ay önce psi ball var diyene sallıyor diyodunuz
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
-