Öncelikle hangisini yapmalıyım.

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
neco4545
Yaşadığınız İl: 45 Manisa

Öncelikle hangisini yapmalıyım.

Okunmamış mesaj gönderen neco4545 »

Arkadaşlar bende kinezi ile uğraşmaya başlamak istiyorum. Ygs de geçti artık uzun süre deniyebilirim çalışabilirim.

Azimliyimdir kafaya taktığım şeyi yapana kadar durmam arkadaşlar ama ilk önce ne ile başlamalıyım.

Psi - Wheel başlamamı tavsiye edenler oldu ancak ben şu an en çok Psi - Ball istiyorum ve düşünce okumak istiyorum.

Tavsiyelerinizi alabilirmiyim.

Ayrıyetten
Msn yada anlık mesajlaşabilceğim bi ortamdan bir arkadaş yardım edebilirmi ?

Son olarak birde günde şu kadar saat şunu yap dediğiniz bişey varmı. Şu kadar dene günde derseniz sevinirim.

Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Öncelikle hangisini yapmalıyım.

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Forumdaki konulara göz gezdirmelisin :)
neco4545
Yaşadığınız İl: 45 Manisa

Okunmamış mesaj gönderen neco4545 »

Gezdiriyorum PSI wheel gibi görünüyor. ama yardım edicek bilgili biri arıyorum.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Ya Psi Weel Başlama Felan Hikaye.. Birazcık Konu Oku Bilgi Topla.Hangisini Yapmak İstiyorsan Onu Araştır Full. Çok Bilgi Topla Sonra Başla.. Yani Öyle Şundan Başlayayım Felan Diye Birşey Yok.Hangisi İlgini Çekiyorsa Ondan Başla Daha Azimli Olursun..
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

psi whell hikayami :D :D :D :D yuh diyorum.asıl psi ball hikaye :D eğer bu sitideki adminlerden chi mster olan bile hala psi w. yapıyorsa hikaye değil..psi w. döndürdükçe enerjin artar günde 20 dk döndür
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

turab yazdı:psi whell hikayami :D :D :D :D yuh diyorum.asıl psi ball hikaye :D eğer bu sitideki adminlerden chi mster olan bile hala psi w. yapıyorsa hikaye değil..psi w. döndürdükçe enerjin artar günde 20 dk döndür
Öncelikle psi wheel hikaye demedi.Psi whell ile başlamak hikaye dedi ki bencede öyle.İlla ki psi wheel ile telekineziye başlanmaz.Ayrıca psi wheel den başka enerjiyi arttırcak çalışma yokmu ? Günde 20 dk psi wheel döndürmek yerine 5 dk psi ball yapmaya çalış.Yapamazsan bile 20 dklik psi wheelden daha çok enerji artırırsın.Kaldı ki psi ball a merakı varsa psi wheel onun için hikayedir zaten.Kafası sürekli ball da olur.Wheel kıpırdatamaz.Bu yüzden öncelikle illa ki psi wheel ile başlamak diye bir şart yok.Neye merakınız varsa ne ile çalışmak istiyosanız onunla çalışın.İlla ki psi wheel döndürünce enerji artıyo diye bişeyde yok.Her türlü hareket ettirme çabası enerji arttırır.Bir kalemi kaldırmaya çalışmanız bile enerjinizi arttırır.Kalem kıpırdamasa bile siz onu kaldırmaya çalışırken zaten enerjinizi kullanırsınız.Buda enerjinizi güçlendirir.Bu yüzden telekinezide herşeye psi wheel ile bakmayın.Ben 6 ay psi wheel döndürdüm.3 gün sonra psi wheel kıpırdamıyo bile.Bu yüzden psi wheeli bu kadar önemsemeyin.Neye merakınız varsa ne ile çalışmak istiyosanız onunla çalışın.Sadece başlangıçta hafif şeyler çok hafif cisimler seçin ki beyninizi zorlamayın.Psi wheel diye de kendinizi şartlandırmayın.Hadi kolay gelsin :)
ens2498
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

pxi wheel

Okunmamış mesaj gönderen ens2498 »

Bazen oluyo bazen olmuyo bunu nasıl halledebilirim
Kullanıcı avatarı
Electrons
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen Electrons »

Bence öncelikle bilgi edin her konuda ,sonra günde 20 dk psi-wheel yap , 1 veya 2 hafta boyunca hiç aksatma , sonra istedigin konudan devam et başarma oranın artar.(Bence)
Kullanıcı avatarı
NotAfraid
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen NotAfraid »

illa saat olarak program türü bir şey istiyorsan sitedeki aktif bu işe gönül vermiş üylerin önerdiği program ortalama olarak şöyle
1-günde 1 saat kapak çalışması mümkün ise tek seferde
2-günde 30 dk pratik (pratik derken ustr nin belirttiği gibi kimisine göre psi wheel kime göre kağıt oynatma kimisine göre psi ball vs. vs.)
3-günde 30 dk 1 saat meditasyon (bunu yazan üye kapağı 30 dk yapın demişti)
şahsen ben elimden geldiğince böyle çalışıyorum fakat illa bir programa gerek yok günde 10 dk bir şeyler çalışsan bile mutlaka faydası olur ama çabuk etkiler istiyorsan bu program gayet iyi
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN