Öncelikle merhabalar telekinezi kelimesini ilk defa duydum böyle bir dal olduğunu bile bilmiyordum öncelikle konuya gelim fantastik bilim kurgu filmleri izlemeyi küçük yaştan beri severim ilk okulda bu konu hakkında hiç bir bilgi bilmezken nesnelerin yerlerini değiştirmeye çalışıdım ve o kadar cok inanırdım ki buna öyle küçük nesneler değil önreğin bir bavul telofon bilgisayar gibi çok kısa bir zamandan sonra inanılmaz bir baş ağrısı çekerdim şimdi asıl konumuza gelelim .
****Yanlışa teşfik ve özendirme içerecek konular girmeyiniz. Tekrarında uzaklaştırılırsınız. Sadece Telekinezi ve Parapsikoloji ile bağlantılı konuları yazınız**** Düşünmeye çok üzün süre devam edemiyorum o kadar çok derinlere dalıyorum ki düşünürken nefes almayı unutuyorum ciddiyim nefes almayı unutuyorum boğulcak gibi olup hemen kendime geliyorum aynı anda kalbimde çok hızlı atıyor dediğim gibi normal hayatımı pozitif yönde etkilemeye başladı insanları anlamakta zorluk çekmiyorum artık farklı ortamlarda sanki yıllardır o işle uğraşıyormuş gibi fikirler yürütebiliyorum ki bunların hepsi doğru çıkıyor ! Beni tanımayan patronumla bir tartışmaya girdik ( şirkette 600 tane dosya takipcisi calısıyor ) yaptığı işin inceliklerini söyelmeye başladım ona oda bunu 50 senede zor öğrendiğii benim 2 ayda nasıl öğrendiğime şaşırdı sadece bu bir örnek hemde çok küçük bir örnek ciddi anlamda kafayı yemek üzeriyim !
Kafayı yemek üzeriyim
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Kafayı yemek üzeriyim
En son Admin tarafından 21 Kas, 02:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Yanlışa teşfik ve özendirme içerecek konular girmeyiniz. Tekrarında uzaklaştırılırsınız. Sadece Telekinezi ve Parapsikoloji ile bağlantılı konuları yazınız
Sebep: Yanlışa teşfik ve özendirme içerecek konular girmeyiniz. Tekrarında uzaklaştırılırsınız. Sadece Telekinezi ve Parapsikoloji ile bağlantılı konuları yazınız
-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Kafayı yemek üzeriyim
Yanlış bir bölümü silmişler şöyle ekliyim o zaman çok rahatladığımda farklı konular için fikir yürütüyorum ki bu çok derin bir ambiyansda gerçekleşiyor sanki yıllardır o konu hakkında düşünmüşüm araştırma yapmışım gibi gerisini orada açıkladım zaten ama şunu söyleyebilirim ki bu bende şu kaygıyı duyuruyor her insanın beyninde aslında bütün bilgiler mevcut biz öğrenmiyoruz sadece ortaya çıkartıyoruz gibi inanın kafamı çok takıyorum bu konulara ve çok fazla yoruyorum kendimi bunu hissediyorum .
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
video koy gerçeksegereksizadam yazdı:Yanlış bir bölümü silmişler şöyle ekliyim o zaman çok rahatladığımda farklı konular için fikir yürütüyorum ki bu çok derin bir ambiyansda gerçekleşiyor sanki yıllardır o konu hakkında düşünmüşüm araştırma yapmışım gibi gerisini orada açıkladım zaten ama şunu söyleyebilirim ki bu bende şu kaygıyı duyuruyor her insanın beyninde aslında bütün bilgiler mevcut biz öğrenmiyoruz sadece ortaya çıkartıyoruz gibi inanın kafamı çok takıyorum bu konulara ve çok fazla yoruyorum kendimi bunu hissediyorum .
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Doğduğunda insanın beyni bombostur zamanla dolar
-John Locke
-John Locke
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
konafabulasyon mu adını unuttum? Neyse zaten bir şey anlamadım
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- caryes
- Yönetici
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Bilgi sonradan mı öğrenilir yoksa doğuştan gelir ama zamanla mı hatırlanir filozofların çok uzun zaman fikir ürettikleri konu haline gelmiştir ama sonucunda doğru bilgiye ulaşılmamştr Filozofların uğraş alanları da belli zaten cevabı tam olarak belli olmayan konular.. :) sen yine de çok yorma kendini kafayı yiyeceğim diye başlık açmışsn kendini kötüye odaklama delirecegim dye düşünme . Sadece Biraz derin düşünüyorsun o kadar.