Olmadığım bir yerde başka bir insanın gözünden görme,Dikkatim dağınık olduğunda kendimi görme vs.

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
Iskender
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Olmadığım bir yerde başka bir insanın gözünden görme,Dikkatim dağınık olduğunda kendimi görme vs.

Okunmamış mesaj gönderen Iskender »

Merhaba.Bu zamana kadar çok içime kapanık biriyim.Deli olabileceğimi düşündükleri için bu olayları aileme bile anlatmadım.
Bir şey olduğunda aniden beynimde benimle ilgili olan ama orada olmadığım bir görüntüyü ve ya resmi beynimde göre biliyorum,ilk başlarda gördüklerimi anlık hatırlaya biliyordum ama şimdi yarı kontrol gibimi yada nasılsa bilmiyorum aklımda kalıyor.
Yaşım çokta fazla değil,17 yani Azerbeycanda oturduğum için üniye gidiyorum tabiki burda sigara yasak.
Erkekler tuvaletinde sigara içtiğimde beni Dekan hocamıza söyleyen arkadaşı konuşma sırasında aniden gördüm ve çokta inanmasanda nolur ne olmaz diye sigarayı usulca tuvalete attım,ardından (3-4 saniye sonra) hocamız içeriye girdi ve etrafı araştırıp bir şey demen çıktı,bilmiyorum bu nasıl bir şey ama ilk başlarda çok korkuyordum çünkü hiç kimseye anlatamıyordum,anlatırsam bana deli gibi veya ne bileyim başka bir gözle baka bilirlerdi dün burayı buldum ve biraz cesaretmi ne diyeyim geldi bana.Böyle şeyler başıma çok geldi ama en çok inanılası bu bence :S :).
Ve eklemek istediğim bir şey daha var.Dikkatim feci dağınık olduğunda saniyelik bana bakan bir başka insanın gözünden kendimi göre biliyorum bu bana 8-9 yaşında çok feci ateşim olduğunda evimizin tavanından kendime bakarak bulduğumdan beri başladı.
Bana ne oluyor beyler bir bilginiz varmı?

Kullanıcı avatarı
Electrons
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Olmadığım bir yerde başka bir insanın gözünden görme,Dikkatim dağınık olduğunda kendimi görme vs.

Okunmamış mesaj gönderen Electrons »

Başkasının gözünden görme sınavlarda iyi olabilir (: ama senin için bişey diyemicem, bazılarında daha iyi olur tk herkez aynı başlıcak diye bir kaide yok sen onlardansın galiba..
Iskender
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Olmadığım bir yerde başka bir insanın gözünden görme,Dikkatim dağınık olduğunda kendimi görme vs.

Sadece bana ne oluyor onu bilmek istiyorum galiba tek cevap alacağım yerde burası :S
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

azerbaycanda nerddesin?nerelisin bu arada?
Çok garip bir olay,yani böyle şeylerden gaza gelipte uydurmadıysan ilk defa görüyorüm böyle bir şey
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
teleman
Yaşadığınız İl: 78 Karabük
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen teleman »

Durugörü was here

Iskender
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

geller yazdı:azerbaycanda nerddesin?nerelisin bu arada?
Çok garip bir olay,yani böyle şeylerden gaza gelipte uydurmadıysan ilk defa görüyorüm böyle bir şey
İnanıp inanmaman senin işin kardeşim.Biraz cevap arıyorum sadece :).
Bakü-Hazi aslanov.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Durugörü ancak başlangıcı ilginç olmuş.

İki farklı şekilde açıklamaya çalışayım

1- İnsanlar uykuya daldıklarında astral beden (diyelim) zaman ve mekanda hapis olmadığı için geçmiş ve gelecek arasında gidip gelebilir henüz kesinleşmemiş kader yani Levh-i Mahv-ı İsbat'ta olan biteni Allah'ın ilahi kuralları ölçüsünde seyr edebilir. Gündelik yaşantımızda "Ben bunu daha önce görmüştüm, yaşamıştım" dediklerimiz bununla ilgili. Özellikle aşırı dalgınlık, bilinçten sıyrıldığımız anlarda hatırlamalar veya bir an kendimizden geçtiğimiz durumlarda "Birazdan şu olacak sanki, birazdan şu anı yaşamak üzereyim sanki, birazdan şunu duyup göreceğim sanki" gibi anlık hisleri yakalayabiliyoruz. Bu durum herkeste olur ve dediğim gibi anlıktır. Konu üzerine çalışıldığında ve bilinçli rüyalarla haşır neşir olunduğunda bu durumlar sıklaşabilir. Bu durum ayrıca tüm duyu dışı çalışmalar için de geçerlidir çünkü insan normal hayatı dışında yaptığı çalışmalarla madde ötesine yakınlaştığı ölçüde duyudışı hislerde de artış oluyor.

2- Doğuştan gelen bazı özellikler, doğum anındaki rahatsızlıklar, ateşli hastalıklar, üç harfli diye tabir ettiğimiz varlıklarla istemli veya istemsiz irtibatlar da bazen hayatı zehir edebilecek kıvamda bazı özelliklerin çalışmadan da açığa çıkmasına neden olabiliyor. Sanırım senin yaşadığın 2. kısma giriyor. Yüksek ateş sonrası yaşadığın beden dışı seyahat sanırım bazı özellikleri (kapılar diyelim) açmış veya aktif hale getirmiş.
Umursamayıp üzerine düşmezsen genelde uzun vade yavaş yavaş aktivitesi azalarak kaybolur. Üzerine yoğunlaşır kontrol altına almaya çalışırsan belirginleşir.

* Yalnız Durugörü belli bir amaç için kullanılmayacaksa, normal bir yaşam düşünenler için pasif kalması aktif olmasından daha iyi olan bir özelliktir. Ruhsal Şifa tekniklerinde uzaktan iyileştirme, teşhis ve tedavide aktif olarak kullanılıyor.

Not
** Dua ve sadaka ile değişebilen. Konu hakkında çok sayıda rivayet edilen hadis mevcuttur.

Konu ile ilgili bölüm: duru-goru/
Aramak, güzel bir çabadır.
Iskender
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

AkrepKral yazdı:Durugörü ancak başlangıcı ilginç olmuş.

1- İnsanlar uykuya daldıklarında astral beden (diyelim) zaman ve mekanda hapis olmadığı için geçmiş ve gelecek arasında gidip gelebilir henüz kesinleşmemiş kader yani Levh-i Mahv-ı İsbat**'ta olan biteni Allah'ın ilahi kuralları ölçüsünde seyr edebilir. Gündelik yaşantımızda "Ben bunu daha önce görmüştüm, yaşamıştım" dediklerimiz bununla ilgili. Özellikle aşırı dalgınlık, bilinçten sıyrıldığımız anlarda hatırlamalar veya bir an kendimizden geçtiğimiz durumlarda "Birazdan şu olacak sanki, birazdan şu anı yaşamak üzereyim sanki, birazdan şunu duyup göreceğim sanki" gibi anlık hisleri yakalayabiliyoruz. Bu durum herkeste olur ve dediğim gibi anlıktır. Konu üzerine çalışıldığında ve bilinçli rüyalarla haşır neşir olunduğunda bu durumlar sıklaşabilir. Bu durum ayrıca tüm duyu dışı çalışmalar için de geçerlidir çünkü insan normal hayatı dışında yaptığı çalışmalarla madde ötesine yakınlaştığı ölçüde duyudışı hislerde de artış oluyor.

2- Doğuştan gelen bazı özellikler, doğum anındaki rahatsızlıklar, ateşli hastalıklar, üç harfli diye tabir ettiğimiz varlıklarla istemli veya istemsiz irtibatlar da bazen hayatı zehir edebilecek kıvamda bazı özelliklerin çalışmadan da açığa çıkmasına neden olabiliyor. Sanırım senin yaşadığın 2. kısma giriyor. Yüksek ateş sonrası yaşadığın beden dışı seyahat sanırım bazı özellikleri (kapılar diyelim) açmış veya aktif hale getirmiş.
Umursamayıp üzerine düşmezsen genelde uzun vade yavaş yavaş aktivitesi azalarak kaybolur. Üzerine yoğunlaşır kontrol altına almaya çalışırsan belirginleşir.

* Yalnız Durugörü belli bir amaç için kullanılmayacaksa, normal bir yaşam düşünenler için pasif kalması aktif olmasından daha iyi olan bir özelliktir. Ruhsal Şifa tekniklerinde uzaktan iyileştirme, teşhis ve tedavide aktif olarak kullanılıyor.

Not
** Dua ve sadaka ile değişebilen. Konu hakkında çok sayıda rivayet edilen hadis mevcuttur.

Cevaplarınız için gerçekten teşekkür ederim.
Yazdıklarınızdan 2. satırdaki iki şeyi yaşadım,çoçukken çok feci hastalık (ateşli hastalık) ve bu pekte çoçukken değilde ergen yaşlarımda olurken 9-13 tam olarak hatırlamasamda bu yaşlarda *unutmak istediğim yıllar olduğu için gerçekten tam hatırlamak istemiyorum* çok feci korku sarmışdı beni bununla alakalımı bilmiyorum ama uykuya dalmamışdan önce duvardaki gölgelerde hareket eden,bana sesli gülen,ve bazende gölgede bana hançer saplayan adamları göre biliyordum,bilemiyorum bunun benim beynimlemi veya bununla alakası varmı,bundan haberim yok.
Şahsen söyleyeyim ben normal olmak istiyorum,bu olayların hiç biri umurumda değil,zaten çoğu zamanlarda işimede yaramıyor.
Teşekkürler abi yaşın benden çok sana saygı duyuyorum bilikli bir abimsin :).
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Rica ederim. Faydası olmuşsa men çok yahşi olaram (yanlış yazmadım inşallah : )
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
serons25
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

AkrepKral yazdı:Durugörü ancak başlangıcı ilginç olmuş.

1- İnsanlar uykuya daldıklarında astral beden (diyelim) zaman ve mekanda hapis olmadığı için geçmiş ve gelecek arasında gidip gelebilir henüz kesinleşmemiş kader yani Levh-i Mahv-ı İsbat**'ta olan biteni Allah'ın ilahi kuralları ölçüsünde seyr edebilir. Gündelik yaşantımızda "Ben bunu daha önce görmüştüm, yaşamıştım" dediklerimiz bununla ilgili. Özellikle aşırı dalgınlık, bilinçten sıyrıldığımız anlarda hatırlamalar veya bir an kendimizden geçtiğimiz durumlarda "Birazdan şu olacak sanki, birazdan şu anı yaşamak üzereyim sanki, birazdan şunu duyup göreceğim sanki" gibi anlık hisleri yakalayabiliyoruz. Bu durum herkeste olur ve dediğim gibi anlıktır. Konu üzerine çalışıldığında ve bilinçli rüyalarla haşır neşir olunduğunda bu durumlar sıklaşabilir. Bu durum ayrıca tüm duyu dışı çalışmalar için de geçerlidir çünkü insan normal hayatı dışında yaptığı çalışmalarla madde ötesine yakınlaştığı ölçüde duyudışı hislerde de artış oluyor.

Not

abi sen nerden biliyorsun bunları :D ben de yapmak istiyorum :DD
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.