Telekinezide Şuan İleri Düzey Arkadaşlara Soruyorum

Moderatör: Sai

Brklp92

Telekinezide Şuan İleri Düzey Arkadaşlara Soruyorum

Okunmamış mesaj gönderen Brklp92 »

Arkadaşlar siz telekineziye nasıl başladınız ?Bi arkadaşınız dan mı gördünüz ? İlk denemeniz ne oldu ? Rastlantıylamı başladınız(Kendi gücünüzü siz mi fark ettiniz ve Geliştirdiniz )? Valla merak ediyorum Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler

Lijitsu

Re: Telekinezide Şuan İleri Düzey Arkadaşlara Soruyorum

Okunmamış mesaj gönderen Lijitsu »

valla ben tamamen rastlantı ile basladım ileri duzey degilim ama oldu baya baslıyalı zaten dostlar bilir nasıl bulastıgımı bu ise ama kısaca soyle oldu canım sıkılıyodu cok iyi hatırlıyorum googleye telknez gibi bisey yazdım oylesine tuslara basarak sonra bunu mu demek istediniz cıktı telekinezi yazıyodu bastım ve hayatımda yeni bir donum noktası :)
Brklp92

=) iimiş bende duymuştum telekinezi diye bundan öncede bakmıştım üzerinde durmamıştım ama şimdi baya uğraşıyorum
Lijitsu

Okunmamış mesaj gönderen Lijitsu »

asıl beni bu islerde heveslendiren burdaki arkadaslarım bircok kisiyle dost oldum burdan sadece telekinezi alanında degil normal olarakta arkadaslık yapıyoruz sitenin bana kazandırdıgı cok sey oldu :)
dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

Ben googleyi açtım acaba ne yazsam dedim sonra aklıma arkadaşımın bi sözü geldi bunu yazdım "beyin gücüyle eşyaları hareket ettirme" bunu yazdım baktım telekinezi yazıyo... tıkladım başladım okumaya sonra ateşe yön verme falan yazıyodu okudum denedim oldu sonra buralara geldik işte psi-wheel , psi-ball , kapak vb... bunları yapabiliyorum şuan
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..

Brklp92

Ben kapağı kıpırdatamıyorum ama yılmak yok yola devam =)
Kullanıcı avatarı
UmuT

Okunmamış mesaj gönderen UmuT »

ben zaten her zaman böle bişe arıyordum bilgisayar oyunlarında bile böyle beyin gücüyle savaşan karakterler seçerim sonra googleye girdim beyin %100 kullanmak yazdım ve karşıma bir site çıktı beyin gücüyle eşya kontrolü %100 gerçek diye ordan telekineziye ilk adımı attım :D
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
sweetgril1981

Okunmamış mesaj gönderen sweetgril1981 »

bende öyle bi rüya gördüm açıkçası ondan sonra denemeye karar verdim ve psiweli 30 derece döndürebliyorum şu anda ama arkadaşlar 1 hafta sonra oldu bu tam bi hafta uğraştım:)herkes yapabilirim tamamen konsantrasyon ve inanç işi bu bence
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

akıllı tv de gördüm ilk olarak kalemi hareket ettirip düşürüyolardı orada başladı ama ben o zaman başlamadım :D kaşık bükmeyi kendi isteğimle araştırarak başladım ve beyingucu net e girdim oradan burayı gördüm şimdi takılıyoruz işte
Brklp92

Bende bi kaç yıl evvel videolarda görüyordum sonra unuttum uğraşmadım daha doğrusu.Sonra aklıma geldi deneyeyim dedim pipet çeviriyom şuan bakarak elle falan psi wheel denemek istiyorum ama ne bileyim yapamayacağım korkusu oluyo =) pipetle yetiniyom ama geçeceğim